yok yok duzenli değil, ara ara agrıyor dr u bi arayım en iyisi
bu hafta baska belirtilerin var mı
kasıklarıma ağrı giriyor masalberra
mide bulantımda dün geçti
oooo kimler gelmis gelde anlat neler ettin bura gelmedigin zamanlar canimkızlarrr ben geldiminternet sorunum çözüldü sanırım ... hala doğuran yokmu ya... özledim sizi be ...hamile kalamadım bi türlüde amma beceriksizim...ama hamilelik için leylekleri beklememek gerekiodu deilmi...o zaman suç bende deil
ozledik tabi korktuk sende bizi birakcan diye bidaa yapma ole seylerkızlar günaydın napionuz özlediniz mi beni :) misafirim vardı 1 haftadır. iş yerinde de pc çöktü dün yapıldı anca, işler biriktiği için giremedim sabah ilk fırsatta yazim dedimmmmmmmmm... varmı yeni havadislerrr naptınız doğum yapan var mı? geçmişide okuyamadımmmmmmmm
bendensin kiss bende yolladim odunu ise geldimgunaydın mıllet,,,
cok sukur kocam ıse gıttı bende geldım :))))))))))))))))
geçmiş olsun dicem de beklenilen agrılar:) kasıklarım adet gibi agrıyo oyle sancı gbi değil benim
hayirli sabahlar canlaroooo kimler gelmis gelde anlat neler ettin bura gelmedigin zamanlar canim
ozledik tabi korktuk sende bizi birakcan diye bidaa yapma ole seyler
bendensin kiss bende yolladim odunu ise geldim
hee dogurmak uzere olan hatunların dıkkatıne:))))
benım bıldıgım kadarıyla sancılarla bırlıkde mıde bulantısı olurmus aynı basladıgınız noktoya donmek gıbı ılk gebe kaldıgınızda bulantı ve sancı vardı suanda aynı durumda olcagınız:))) haydın bı kac gune kadar haberler gelır sızden
heee gıdıpde 14 subatta dogurmayın
he ya basa donduk kızzzzz:)) bakalım hayırlısı olsun 10 subatta babasıyla aynı gunde dogar mı diye baktım amma gecti:)
gunaydın kızlar nasılsınız?
benim belim com agrıyor midem bulanıyor geceden beri gecmedi belim, ama sancı gibi aralıklarla gelmiyor devamlı bi agrıdogum agrısı mı bu duygucuuuuuuuuuuuuuummmmm??
aaaaaaaaaaaaaa angel ve eylul de gelmiş:) hosgeldiniz:)) yok yok hala doguramadık biz hala
kızlar 1 haftadır kabızım varyaa şiştim iyiceeeee yok mu bunun yöntemi....
kayısı yiyemiyorum. zeytin yağı içtim ayy ben napacammm
yok bizim ayrilik en fazla aksam 4 de kadar suruyo:)oglen gidiyo ikindi geliyoya ıkı gun evdeydı cıldırdım ,,,sabahdan aksama kadar kurtar vadısı seyredıo netten,,halıyle bılgısayar onun tekelıne gecıo,
nerden sardı bu dızıye anlamadım gıttı
hee yarına kadar rahatımm ohhh beeee
sicak suya bal karistir o yoksa badem ye oda yoksa en etkili aci yekızlar 1 haftadır kabızım varyaa şiştim iyiceeeee yok mu bunun yöntemi....
kayısı yiyemiyorum. zeytin yağı içtim ayy ben napacammm
ben adet olacakmışım gibi karnım ağrıdıktan sonrageçmiş olsun dicem de beklenilen agrılar:) kasıklarım adet gibi agrıyo oyle sancı gbi değil benim
içim dışım ilaç oldu bastılar bana iğnelerle hormonu sonra dr geri çekti tedaviyi durdurdu. sonra farklı bir hap verdi söktürücü onu kullanıyorum. dostinex kullandım öğğğ ilaçsız giderim şu kabızlıgı :)sorma eylülcüm ben ne çektim o kabızdan kan revan içinde kalıyordum. şimdi magnesyum kullanıyorum ya magvital kızlar söyledi ishal yapıyormuş ben ishal olmuyorum ama çıkabiliyorum en azından. istersen bi doktora yazdır kullan sende. bekunis diye mi ne bi hap vardı ben çok kullanmıştım ondan. yada müsli falan ye tahıllı şeyler.
yok bizim ayrilik en fazla aksam 4 de kadar suruyo:)oglen gidiyo ikindi geliyo
sicak suya bal karistir o yoksa badem ye oda yoksa en etkili aci yeama galiba kirmizilar gelcek diye kabizlik o yuzden hic bisey kar etmiyo
içim dışım ilaç oldu bastılar bana iğnelerle hormonu sonra dr geri çekti tedaviyi durdurdu. sonra farklı bir hap verdi söktürücü onu kullanıyorum. dostinex kullandım öğğğ ilaçsız giderim şu kabızlıgı :)
ballı suyu yapim akşam içim :) olmadı elma suyu içim belki giderir kabızlığımı demi :) adetim yaklaştığında ben genelde ishal olurumzaten söktürücünün bitmesine 2 gün kaldı o bittikten 4 gün sonra adet gelirmiş :)
yanı haftasonuna cok plan yapmayın sız
ben adet olacakmışım gibi karnım ağrıdıktan sonra
kanlı akıntı geldi
sende akıntına dikkat et belki bi şey gelir
ama ben o kanlı akıntıyı çatı muayenesine bağlamıştım :26:
yıkıldıgım an bu an galıba
aldıgım keske acmasaydım telıhep kapalı kalaydı
herkes benden beklerken bebegı yengen hamıle oldugunu yazmıs mesajda
neden ya neden ufff
herkes sımdı benı arıo ablam annem acmıom telefonları
nasıl bır hayat sınavıdır bu
sumisali Rabbim dermansız dert vermesin canımyıkıldıgım an bu an galıba
aldıgım keske acmasaydım telıhep kapalı kalaydı
herkes benden beklerken bebegı yengen hamıle oldugunu yazmıs mesajda
neden ya neden ufff
herkes sımdı benı arıo ablam annem acmıom telefonları
nasıl bır hayat sınavıdır bu
iyi bakalım hadi gene iyisin :)))oooooooooooooo
hadi inş agzından bal damlıyo:))
dikkat edeyim kendimi kontrol etmekten baska bişey yapmıyorum sanki buralar
hııııııı bi de bugun 4 parmak asagı indi benim göbüş oleyyy:)
duygu suan gecti agrım sanırım yalancı agrı ama bu acılmayı baslatır demi
bende hıcbıse yok kızım..olmıyacaktaben de duzenli ritmik olması lazım diye biliyorum , sanırım gelmiyor yine:26: sen nasılsın var mı bi değişiklik
kocamda bebek gelmeden tasınmak ıstıyor,cocuk dırek sıcak eve gelsın dıye..canım ya sıcak ev zor oluyo, bizim suan 26-27 derece ev ne uyunuyo ne dinc olunuyo hep bi mayısıklık... petekleri kapattık napalım
seninki gene gösterdi desene cimriliğini:)
bu hafta tasınman zor olmayacak mı
anaa hayırlı bı haber geldı sonunda..hee dogurmak uzere olan hatunların dıkkatıne:))))
benım bıldıgım kadarıyla sancılarla bırlıkde mıde bulantısı olurmus aynı basladıgınız noktoya donmek gıbı ılk gebe kaldıgınızda bulantı ve sancı vardı suanda aynı durumda olcagınız:))) haydın bı kac gune kadar haberler gelır sızden
heee gıdıpde 14 subatta dogurmayın
sorma eylülcüm ben ne çektim o kabızdan kan revan içinde kalıyordum. şimdi magnesyum kullanıyorum ya magvital kızlar söyledi ishal yapıyormuş ben ishal olmuyorum ama çıkabiliyorum en azından. istersen bi doktora yazdır kullan sende. bekunis diye mi ne bi hap vardı ben çok kullanmıştım ondan. yada müsli falan ye tahıllı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?