kızlarrr ben geldiminternet sorunum çözüldü sanırım ... hala doğuran yokmu ya... özledim sizi be ...hamile kalamadım bi türlüde amma beceriksizim...ama hamilelik için leylekleri beklememek gerekiodu deilmi...o zaman suç bende deil
şurda telefon ve adresleri var duygucum
ordan ulaşabilirsin
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | Bağlı Kuruluşlar
kızlar günaydın napionuz özlediniz mi beni :) misafirim vardı 1 haftadır. iş yerinde de pc çöktü dün yapıldı anca, işler biriktiği için giremedim sabah ilk fırsatta yazim dedimmmmmmmmm... varmı yeni havadislerrr naptınız doğum yapan var mı? geçmişide okuyamadımmmmmmmm
gunaydın kızlar nasılsınız?
benim belim com agrıyor midem bulanıyor geceden beri gecmedi belim, ama sancı gibi aralıklarla gelmiyor devamlı bi agrıdogum agrısı mı bu duygucuuuuuuuuuuuuuummmmm??
aaaaaaaaaaaaaa angel ve eylul de gelmiş:) hosgeldiniz:)) yok yok hala doguramadık biz hala
hee gördüm :)))kız bılmıyom cvp yazan oldumu..
dun aksam angel gelmıs..
aklım sende de kaldı..angelın yolundan gıdıyon sandım haaaaa..
neyse herkes saglamsa yola devam..
yenı gelısme yok..doguramıyoz ıste
duzenlı aralıklarla olması lazım dıye bılıyorum bende ama ınsallah oyle bı sart yokturda dogum sancısıdır kııııız
dun aksam o eve bakmaya gıttık kocamla..
oooff oyle bı sıcaktıkı ev fenalık geldı ıcınde..
guzel olmasına guzel ama ben o sıcakta yasıyamam yaa..
ben cam acarım kocam kapatır gırerız bırbırımıze..
buyuzden ıcım ıstemedı o evı..
140 metre kareymıs ama kaynanamınkı barız daha buyuk..bu bıraz kucuk görundu gözume..
neyse bız sıgarız ama ne bılım ıcıme sınmedı..
o ısı benım basıma bela olcak gıbı..
sonra kaynanam geldı baktı eve..
altından kalkabılecekmısın oglum bu evın gıbısınden konustu..
kapıcı masrafı ve yakıt masrafı cok fazla dıye..
benım koca cok heveslı hala..benımde ısteksız oldugumu gördu,bılemıyorum ne olcak..
bıde tasınırsak bu hafta tasıncakmısız..
ben dogurmak uzereyım ev kalkıp gıtcek..ooff hersey cok karıscak..
dedım suan oturdugum ev oranın yanında gecekondu gıbı ama oyle ters bı zamanda oldukı yani ben tasınmayı goze alamıyorum..
kocam kaynanama ordan gıderken dedıkı 'anne 500 lıra hazırla'
kaynanam dedı 'yoook gecen tasınmana 300 verdım,artık veremem bıse:S
kayınpederımde 300 lıra vermıstı,onuda kocamın maasından kesmıstı ozamanlar:S
benım annemse 1.000 lıra vermıstı:S
bıde guya varlık ıcınde yuzuyor bu ınsanlar:S
dun aksam o eve bakmaya gıttık kocamla..
oooff oyle bı sıcaktıkı ev fenalık geldı ıcınde..
guzel olmasına guzel ama ben o sıcakta yasıyamam yaa..
ben cam acarım kocam kapatır gırerız bırbırımıze..
buyuzden ıcım ıstemedı o evı..
140 metre kareymıs ama kaynanamınkı barız daha buyuk..bu bıraz kucuk görundu gözume..
neyse bız sıgarız ama ne bılım ıcıme sınmedı..
o ısı benım basıma bela olcak gıbı..
sonra kaynanam geldı baktı eve..
altından kalkabılecekmısın oglum bu evın gıbısınden konustu..
kapıcı masrafı ve yakıt masrafı cok fazla dıye..
benım koca cok heveslı hala..benımde ısteksız oldugumu gördu,bılemıyorum ne olcak..
bıde tasınırsak bu hafta tasıncakmısız..
ben dogurmak uzereyım ev kalkıp gıtcek..ooff hersey cok karıscak..
dedım suan oturdugum ev oranın yanında gecekondu gıbı ama oyle ters bı zamanda oldukı yani ben tasınmayı goze alamıyorum..
kocam kaynanama ordan gıderken dedıkı 'anne 500 lıra hazırla'
kaynanam dedı 'yoook gecen tasınmana 300 verdım,artık veremem bıse:S
kayınpederımde 300 lıra vermıstı,onuda kocamın maasından kesmıstı ozamanlar:S
benım annemse 1.000 lıra vermıstı:S
bıde guya varlık ıcınde yuzuyor bu ınsanlar:S
masalbera millan ve merys eli kulağında bebekleriniz heran gelebilirler. ona göre sancıları iyi bakın 9 ayınız doldu kaldı 10 gün ama bugün yarın kucagınıza alacağınız inşallah Allah'ın izniyle...
Amin canım inşallahson on gun de gecemek bilmiyor:)) inş sa salim alalım hep birllikte kucagımıza darısı size olsun:)) gelsin minişlerrrrrrr
kızlarrr ben geldiminternet sorunum çözüldü sanırım ... hala doğuran yokmu ya... özledim sizi be ...hamile kalamadım bi türlüde amma beceriksizim...ama hamilelik için leylekleri beklememek gerekiodu deilmi...o zaman suç bende deil
hele şükürkızlar günaydın napionuz özlediniz mi beni :) misafirim vardı 1 haftadır. iş yerinde de pc çöktü dün yapıldı anca, işler biriktiği için giremedim sabah ilk fırsatta yazim dedimmmmmmmmm... varmı yeni havadislerrr naptınız doğum yapan var mı? geçmişide okuyamadımmmmmmmm
bakanlık bizim bakanlık olduğu içinçok teşekkür ederim meryscim. benim aklıma bakanlığa bakmak gelmedi hiç. sosyal hizmetlere baktım bulamadım bi türlü.
gunaydın kızlar nasılsınız?
benim belim com agrıyor midem bulanıyor geceden beri gecmedi belim, ama sancı gibi aralıklarla gelmiyor devamlı bi agrıdogum agrısı mı bu duygucuuuuuuuuuuuuuummmmm??
aaaaaaaaaaaaa angel ve eylul de gelmiş:) hosgeldiniz:)) yok yok hala doguramadık biz hala
günaydınlar
dikkat et masalberra
mide bulantısı ve sırt ağrısı geçen hafta bende de vardı
midem dün daha iyiydi şükür
istersen bi dr unu ara sor
sırt ağrısı bel ağrısı yalancı doğum sancısı canım
düzenli hale gelmediği sürece bi sorun olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?