Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aminnnnnnnn inşş, bi kac gun onceki stresim de kalmadı inş en hayrlı vakitte alcaz kucagımıza:))

form cay kousuna ben de katılıyorum eylüüüllllll diğerini bilmiyorum ben genel de ishal olurum hehe

ay kullanım bakim neymiş dogadan çay vardı evde 2 bardak içim :)))))))))))))) sonra sabaha kadar nöbet tutim :)

doktorum sezeryan dıye ısrar etseydı ozaman dogum tarıhını 13 subat olarak seccektık..
cunku bızım 13 subatlarımız daha ugurlu..
o tarıhte nısanlandık,arabamızı o tarıhte aldık..
hep dönum noktalarımız 13 subata denk geldı..
bakalım belkı kendısı ogun dogmayı tercıh eder
hıc umudum yok ama neyseeeeee..

bıde baslıcam 4 parmagınıza haaaaa..
benımı catlatıyonuz nee..
bunun 4 parmak yukarı cıkmıs seklı olmaz mı yaaaaaa..
benımkı ıncene cıkıyor..

konudan konuya atlıyorum ama dün erkamı yedıler beeeeee o ses turkıyede

merhabaaaaaaaaaaaaa...
bu topiğe yeni yazıyorum,içimden geldi..
kabul buyurursanız tabi

ay kullanım bakim neymiş dogadan çay vardı evde 2 bardak içim :)))))))))))))) sonra sabaha kadar nöbet tutim :)

doğadan FORM olcak eylul..
tutup dogadan kızılcık,bögurtlen,elma yada yesıl cay ıcersen olmaz..
form olanını ıccen

üzülme canımmm üzülmeeee bizimde sınavımız buu napalımmmm... yavrularımız gelene kadar böle duygular yaşıcaz sonra inşallah biizmde kuzumuz geldiğinde unutucaz böle gnleri... bir arkadaşım dün msj attı bana demişki 7 gün kadın oruç tutup iftar vakti orucu açacagımız suya MUSAVVİR DİYİP İÇECEKMİŞİZ kocamızda 3 gün oruç tutucakmış ve tutugumuz hergün ilişki olacakmış. adet olcam yakında temizlendikten sonra bende yapacam bunu. arkadaşım yapmış oda 1 düşük yaptı 1 senedir ugrasıyor. hafta sonu test yapacam dedi. adeti geçmiş. derine girmedim belkide yaptı pozitif ama söylemek istemedi.. inşallah hamiledir. arkasından bizlerde gideriz :)

Son düzenleme:
doğadan FORM olcak eylul..
tutup dogadan kızılcık,bögurtlen,elma yada yesıl cay ıcersen olmaz..
form olanını ıccen
kız evde var ondan üzerinde kadın göbegi olanından :)))) içim bakim içinde rezene vs bişiler vardı :) yazın içiyordum zayıflamak için unutmuşum :))

Kızlar ben geldim sabah sekizden beri hastanedeyim cok moralim bozuldu.
Doktor muayene etti zillimin bası iyice asagıya inmis kilosunu bile olcemedi doktor ama merak etme uc kiloyu hexmiatir dedi.
Anestezi doktoru ile gorusturdu epidural anestezi yaparız ama bel fitıgını arttırabilir o yuzden tavsiye etmiorum dedi. Genel anestezi daha iyi olur senin icin dedi.
Doktorumda catı muayeneni yapalım ona gore bakarız normal yapamazsan cocuk sıkısırsa genel anestezi ile olacaksin dedi.

Gecen kadın doktor baktıgında canımda cok yanmıstı kesin çatım dar.
İdrar yollarımda iltihap cıktı antibiyotik werdi.
Acayip sancım war suan ruyamda bugun dogirdugumu gormustum doguracam bu gece herhalde.

ahh canım arkadaşımmmmmmmmm rabbim zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inaşşallahhh

aaaaaaaaaaaa millana yazdıklarım alıntının içince kalmıs töbeeeeeeee

heh gördum oniiii..
kırası 700den 650ye duscek..suankı 600 zaten..50 lıra fazla vercez..
ama kapıcı parası 100 lıra..
aylık 200 yakıt..
ama bu evdede zaten dogal gaza en az 350 verıyoz

benimde bugun inmiş, senin de iner yaw dur bakem yok illa da bugun inmiş gorcem diosan ayaga kalk derin nefes al 5 parmak inmiş gibi oluyo denedim heheheh

heh gördum oniiii..
kırası 700den 650ye duscek..suankı 600 zaten..50 lıra fazla vercez..
ama kapıcı parası 100 lıra..
aylık 200 yakıt..
ama bu evdede zaten dogal gaza en az 350 verıyoz

o zaman cok mantıklı:)hayırlısı olsun inş

millan kızzzzzzz ben iki gundur papatya cayı içiom dogurursam denersiniz:))

sagooo artık dogarsa da dogsun..mıllet 2 kusur kıloda doguruyor..
senınkı artık 3 olmus hıc bıse olmaz..bence senın sezeryan olman lazım ama bılemıyorum
fazla zorlanma dıye..hayırlısı olsun ınsallah
benimde bugun inmiş, senin de iner yaw dur bakem yok illa da bugun inmiş gorcem diosan ayaga kalk derin nefes al 5 parmak inmiş gibi oluyo denedim heheheh

kızım bende tik oldu artık..elım dakka bası oraya gıdıyor ayaga kalkınca
habure ölcup bıcıyorum yoookkk..hala nah \ böyleyım
bugun uyandıgımda bıle..kalıkıp ölcmeden dua edıyorum..
allahım ınsallah ınmıstır dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…