Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bizim oğluşun da iki ismi olacak

dogurursanız tabııııııııı
ayy sıyırdımmmmmmmmm
kızım bu gebelerle geyık etmek ne zevklııııııııııııı

eylull bak bak bunlar bebelerın ısımlerı odaları herseyı hazırladılar hatta mevlut gıysılerıde hazır ama dogurmuolar ınatlaaaaaaaaa
anam bızde ınatla gebe kalamıozzzzzzzzzzzz topıkde normal bı Allahın kulu yok herkes ayarsızzzzzzzzzzzzz
ayyyy karnım agrıdı gulmekdennnnnnnnnn

Zümranın güzel bi anlamı var o olabilir..bizim hoca kızlarında var zümra ismi..anlamsız isim koymaz onlar..

Hafsa benim favorilerimdendi

Hatta kızım olursa düşündüğüm bi isimdi..

düsün canım yine belki kızların olur:))

hafsa zümra :)) adıyla yassasın ınsallah:))
daaaa ıkısıde zor olmadımı ,,hanı hafsa demek zor zumra da zor dıerı kolay olsaydı ya :)))

zor oldu ama napıyım begendim hehehe

hakketten kızzzzzzzzzz ayarsısızzz heeeeeeeeeeeeeeeeeee

Noldu o iş onu sorcaktım gittinizmi doktora ?

kız ne oldu ne çıktı testeee

yok daha adet olmadım adetın 3.gunu gıtcem doktara eslemım o zaman konuscaz ıste dıom bı asılatayım kendımı

eylulum teste sayı normal cıkdı 25mılyon ama kımyager cocuga sordum daha gıtmedım doktora,,cocukda hareket az dedı normal hareketlı %28 cıkdı yavas hareketlı %24 cıkdı harekestız de %48 cıkdı ,,hareketsızlık yuksek dedı cocuk,,,bende kocama dedım adam buzda yıkanmısa dondu 3 gundur depresyonda adam

keçiboynuzu yedirr bacımmmmmmmmmmmmmmmm

Sayı bizimde okadardı ..ama hareketli sayısı çok düşüktü işte bizde ..düşün ne kadar düşüktüki normal yollarla zor demişti doktor..bizde güya aşılama yapacaktık..

En azından sizi aşılamayla başlatabilir tedaviye..Keçiboynuzu kürü falan dene dicem ama çok iğrenç tadı var her erkek içmez onu kolay kolay..

ilişkiden 2 saat önce türk kahveside içirrrrrrrr hızı arttırıyormuş yemekleri acı yap :) oda iyi geliyormuş

ya bu normal turk kahvesı dıme?
hee bızım evde ben acı yemedıgım ıcın hıc acılı etmem ,,,urfa bıberı alam basam bunun yemegıne bıberı :))))) cıdden faydası varmıdır kı ?

ben oluruna bırakcam artık :) olursa olur olmazsa napalım dünyanın sonu degil. Allah'ın takdiri...ekim, kasım gibide tüp bebek merkezine giderim ozamanada parasını biriktiririm. yıllık izin alırım 1 hafta 1 haftada ücretsiz izin aldım mi 15 gün yatarım :)

ya bu normal turk kahvesı dıme?
hee bızım evde ben acı yemedıgım ıcın hıc acılı etmem ,,,urfa bıberı alam basam bunun yemegıne bıberı :))))) cıdden faydası varmıdır kı ?
evet türk kahvesiiiiii... acı çok faydalıymış spermlere... doğular ondan bangır bagır doğruyor :)

ya netten okudugumda sayıdan cok hareket onemlıymıs,,%14 un yukarısında olanlara normal yolla gebelık veya asılama ıcın uygun dıo,,%5 ve altında olanlara da tup bebek olur dıe yazıo,,,sanırım doktor buna ya ılac verecek bı ay kullan testı yenıleyın dıcek yada gelın asılama edelım dıcek,,,
walla eslemım o kecıboynuzunu ıcecek ben kıstım ıcın sogan suyu cok ıctım,,,kavga da ederım ama o suyu ıcecek ,,yada gıderım tupbebek ederım ,hıc onun nazını kaprısını depresyonunu cekemıcem zehır ıcmıcek kapasın burnunu gozunu ıcsın sıgaradan daha kotu deıldır tabıı

ya sonucta bız elımızden gelenı edıoruz,,gerısı Allahın takdırı,,ama mevlam her ısteyene nasıp eder tez vakıtte bebelerımızı ınsallah,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…