Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam kızlaaaaaaaaaaaaaar neler kaynatıyonuz bakiiim herkes toplanmış bi ben eksik kalmışım ama bugün çok yoğunum anam bakıyorum ama yazamıyorum

eylüüüüüüüüüüül hoşgeldin merak etmeye başlamıştık seni angelde gelmiş sanırım hayal değilse sabah okumuştum ama yazamadım inşallah yine kaybolmaz bu hatun

hosgeldın:)) senı cekıstırıoduk bızde
aman havadan sudan bırbırımıze takılıp kafa dagıtmaaya calısıos guzelım

hoşbulduk canım sende hoşgeldinnnnnnnnnnn

Kız soğan suyu o kürün yanında bal kalır okadar : ))

Valla bizimki çok içti o kürlerden ,karışımlardan vs..zaman zaman değer yükselsede bi türlü başarıya ulaşamadık..

inş sizde işe yarar ..bakalım önce doktor ne dicek..

Bizim doktor bize demiştiki aslında hiçbi ilaç,kür vs spermi arttırmaz ..ben bunu bi internet sayfasında da okumuştum ..araştırma yapılmış ve sonuç bu..

Biz dedik nasıl olur o kürlerden hamile kalan çok oluyo falan..sonuçta diyor bi sperme bakıyor iş Allah denek getirmiştir..

Valla erkek kısırlık topiclerinde bi milyon bile olmayan sperm sayısıyla hamile kalanları duydukça aslında doğruladım bende bunu..

Ama denemekte fayda vardır zarar yoktur yinede..

hosgeldın:)) senı cekıstırıoduk bızde
aman havadan sudan bırbırımıze takılıp kafa dagıtmaaya calısıos guzelım

hoşbuldummmm heee çekiştirin bakalım ne diyodun kıs

bu arada millanı doğurttun mu

hoşbulduk canım sende hoşgeldinnnnnnnnnnn
hoşbulduk kusum ne var yok geldi mi kırmızılar inşallah bu ay tedavin sonuç verir

esleeeeeeeeeeeeem nasılsınız kuzucuklar nasıl annelerini üzmüyorlardır inşallah

kız benim doktor tedaviyi durdurdu ekşını yasakladı adetin 2ci günü gel dedi :))))))))))) yani bu ay karavanaaaaaaaaaaa

o kadar mı kotu be tadı:)) aslında kecıboynuzu ben cok severım yerım kıtır kıtır:)) yanı suyuda ona benzer dıe dusunuorum:)) yanlımısım galıba anam az oncekı mesajda da pek gurledıydım ıcecek ulennnnnnn dıe
ya dıorum ya sayı cok onemlı deılmıs hareketlılık sayısı bıde hıperaktıf sperm sayısı onemlıymıs bızdekı tahlıl sonucunda hıperaktıf durumu yok normal yavas hareketlı bıde hareketsız var,,,hızlı olunca sayı az olsada yumurtalara sperm ulasıo ama yavas olunca ulasamadan oluolar,,,

ee madem ılac fayda etmıosa ne dıe verıolar kı ılac? hadı kurlerı doktorlar demıo zaten onları gecdım
dedıgın gıbı aslında tek bır sperme bakıo ıs,,,,mevlam ol derse oluyo ,,,ınsallah bızımde olmusdur dıcemde hıc umudum yok hemde hıc ,,,

kaçmadım leeenn..annem geldı..bı yandan gözum sızın ustunuzdeeee..
kımse bana doguruyoo dıyemezzz

esleeeeeeeeeeeeem nasılsınız kuzucuklar nasıl annelerini üzmüyorlardır inşallah

İyiyiz yavru çok şükür inş onlarda içerde iyidirler : )

15 gün sonraya kalp atışı için randevu verdiler ..bana çok uzun geldi zaman geçiriyorum işte

Bi de ikizlerden birinin kesesi çok minikti acaba o ne durumda onu merak ediyorum (doktor bu kayboladabilir gelişme de gösterebilir takiip edicz bakalım dedi)

Öyle işte..Sen nasılsın bakalım nedir son durumlar ? Yağmur sen bütün testlerini yaptırmştın dimi ? Eşin de gittimi teste ?

Allah'ın izniyle iyidir bebeklerin merak etme kuzuuuu... diğer minikte yetişir kardeşine içini ferah tut kuzuuu

kız benim doktor tedaviyi durdurdu ekşını yasakladı adetin 2ci günü gel dedi :))))))))))) yani bu ay karavanaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun eylülüm inşallah bi dahaki aya

sumisali belli olmuyor bu işler rabbim ol deyince olur belki sen umudunu kaybetme yinede rabbim inşallah ummadığın bu ayda güldürür yüzünü olmadı bizde eslemin yolundan gideriz bacım napalım bi taşla iki kuş hem

Lan bitmedi gitti yazılarınız; ben okudukça siz yazıonuz bi durun da bitireyim

Bende bugün doktora gittim; bebişimi gördüm parmaklarını bilem gördüm. Yüzü aşağı bakıyordu onu pek göremedik. Ama sıkıntımız yok Allaha şükür. 21 haftalıkmışız, adetten bi hafta geride gidiyor dedi. Kız dedi tekrardan bi değişiklk yok yani

Angel gelmiş bi selam verip kaçmış yine.

Millan hala doğuramamış Şaka maka bence sen zırt diye doğuruvercen millan, sabret az daha

Ne diye vercekler satmak için para için..

Bundan önceki doktorumuzda aynen öyle demişti bi tane ilaç vericem size ama bu kimine göre etkili olmuş kimine göre etkili olmamış..diğer ilaçlar da hepsi fasa fiso : )

Yani ne bilim Allah denk getirdikten sonra gerisi yalan..ama insan çaresiz olunca alıyor deniyor işte..Doktorların da dedikleri bu..ama aktarcılara git gel abi bu karışımdan kaç kişinin çocuğu oldu garanti veriyor çok etkili..ee ver bakim bi kavanoz..nooldu yine fos yine foss : )

Cnm sizin durum öyle kötü değil belki sizde faydalı olur bilemicem..Dediğin gibi sayıya falan hiç takılma önemli olan hızı..ok gibi gidip yumurtayı döllemesi lazım..

Yani yinede diyeceğim o ki..ilaç vericek belki doktor ..inş da etkili olur..ama olmazsa fazla zaman kaybetmeyin bizim gibi..

benım bu derdım ne yagan yagmurda
ne yalancı sonbaharda
ne bombos sokaklardaaaaaaaaaa
kırılmıs her yanımmmm
kaybolur zamanla
saclarındannnnnnnnnnn
gozlerım sokaklardaaa sebebı ısyan askımmmmmmm
ıcım yanar ıcım kanarda
ısyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gerıye bır avuc yalannnnnnnnnnnnn
benı derde sen attın daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gıttın ya kafam hep dumannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyidirler yavrular merak etme sen annesi ikiside tutunmuştur annelerine allahın izniyle rabbim nazarlardan saklasın sizi sağ salim birlikte güzel ömürleriniz olsun inşallah
ben şu an pek iyi değilim aslında boğazım çok kötü gribal enfeksiyon geçiriom :2: hapşuruk öksürük iyi olmaya çalışıyorum işte bu ay biliyorum ki yumurtlamadım ve her zamanki gibi nazlı kırmızılarımı bekliyorum bu ay bakalım ne zman teşrif eder kendileri benim hormon testlerimde sorun yoktu canım en son gittiğimde:44: eşimin spermlerine falan bakılmadı ayrıca etkisi olur mu bilmiyorum da eşimde kasık fıtığı var ameliyat olması gerekiyor ama yanaşmıyor ameliyata deli ediyor beni bakalım bu ay adet olunca tekrar gitcem doktora eşimle artık o ne derse onu yaparız tedavi başlar heralde :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…