Ne diye vercekler satmak için para için..
Bundan önceki doktorumuzda aynen öyle demişti bi tane ilaç vericem size ama bu kimine göre etkili olmuş kimine göre etkili olmamış..diğer ilaçlar da hepsi fasa fiso : )
Yani ne bilim Allah denk getirdikten sonra gerisi yalan..ama insan çaresiz olunca alıyor deniyor işte..Doktorların da dedikleri bu..ama aktarcılara git gel abi bu karışımdan kaç kişinin çocuğu oldu garanti veriyor çok etkili..ee ver bakim bi kavanoz..nooldu yine fos yine foss : )
Cnm sizin durum öyle kötü değil belki sizde faydalı olur bilemicem..Dediğin gibi sayıya falan hiç takılma önemli olan hızı..ok gibi gidip yumurtayı döllemesi lazım..
Yani yinede diyeceğim o ki..ilaç vericek belki doktor ..inş da etkili olur..ama olmazsa fazla zaman kaybetmeyin bizim gibi..
millancım sen duyma böle şeylerrrrr.... Allahın izniyle nehir bebegin sağlıkla hayırlısıyla gelecek.ayyy bende yazıım..sızınkılerı okumaktan yetısemıyorum mıyopı gıbı
neyse annem gıttı..kadın gezmeye doyamıyor..
kendı dogumunu anlatırken aklına haberlerde gördugu sey geldı..
keske demeseydı bana yaaa..kotu etkılendım sımdı..
kadın dogururken,doktor bebegın başına cok asılmıs herhalde,kafası kopmus bebegın..
yaa ooff yaa..bu devırde boyle seyler olabılıyormu hala..
şimdi bunu takarım kafama ben
iyidirler yavrular merak etme sen annesi ikiside tutunmuştur annelerine allahın izniylerabbim nazarlardan saklasın sizi sağ salim birlikte güzel ömürleriniz olsun inşallah
ben şu an pek iyi değilim aslında boğazım çok kötü gribal enfeksiyon geçiriom :2: hapşuruk öksürük iyi olmaya çalışıyorum iştebu ay biliyorum ki yumurtlamadım ve her zamanki gibi nazlı kırmızılarımı bekliyorum bu ay bakalım ne zman teşrif eder kendileri benim hormon testlerimde sorun yoktu canım en son gittiğimde:44: eşimin spermlerine falan bakılmadı ayrıca etkisi olur mu bilmiyorum da eşimde kasık fıtığı var ameliyat olması gerekiyor ama yanaşmıyor ameliyata deli ediyor beni bakalım bu ay adet olunca tekrar gitcem doktora eşimle artık o ne derse onu yaparız tedavi başlar heralde :26:
allah korusun millan düşünme böle şeylerayyy bende yazıım..sızınkılerı okumaktan yetısemıyorum mıyopı gıbı
kadın dogururken,doktor bebegın başına cok asılmıs herhalde,kafası kopmus bebegın..
ayyy bende yazıım..sızınkılerı okumaktan yetısemıyorum mıyopı gıbı
Yanaşmıyor ne demek..Tut kolundan götür kocanı ..
Hep sorunu kadınlardan biliyor bu erkekler..Alt tarafı bi sperm testiyle onlarda sorun olup olmadığı anlaşılıyor..
Ama kadınlarda öylemi..testler,alttan muayeneler....rahim filmine kadar gidiyor iş..kadın bunlardan üşenmiyor erkekler bi sipermiyogram yaptırmaya çekiniyor hey allam..
Bu arada öksüryom dedin de geçende haberlerde okudum öksrük şurupları toplanmış hepsi aslında zararlıymş..
Bi de daha büyük bi şok..Amerikalı bilim adamları bi çocuğa yapılan aşıdan sonra ölmesiyle araştırma yapmışlar..hani bu bebek doğduktan sonra sağlık ocaklarında yapılan aşılar varya onların da aslında hepsi yararından çok zararlıymış..
Neye inanıp neye güveneceğimizi şaşırdık yaa..
Elinizden geldiğince doğal yöntemlerle iyileştirin kendinizi ilaç falan içmeyin en iyisi..
ayyy bende yazıım..sızınkılerı okumaktan yetısemıyorum mıyopı gıbı
Hep sorunu kadınlardan biliyor bu erkekler..Alt tarafı bi sperm testiyle onlarda sorun olup olmadığı anlaşılıyor..
Ama kadınlarda öylemi..testler,alttan muayeneler....rahim filmine kadar gidiyor iş..kadın bunlardan üşenmiyor erkekler bi sipermiyogram yaptırmaya çekiniyor hey allam..
Bu arada öksüryom dedin de geçende haberlerde okudum öksrük şurupları toplanmış hepsi aslında zararlıymş..
Bi de daha büyük bi şok..Amerikalı bilim adamları bi çocuğa yapılan aşıdan sonra ölmesiyle araştırma yapmışlar..hani bu bebek doğduktan sonra sağlık ocaklarında yapılan aşılar varya onların da aslında hepsi yararından çok zararlıymış..
Elinizden geldiğince doğal yöntemlerle iyileştirin kendinizi ilaç falan içmeyin en iyisi..
Sizin ailede bi garip..Geçende kilonla sinir ettiler..
Şimdide doğum yapacak kadına dediklerine bak..
Ben hiç duymadım öle bişey..inanma sen öyle şeylere..
Doğum anında sürekli dua et O'na sığın ve güven hiç bişey olmaz Allahn izniyle..
kız naaapcaz bız..bende o saglık ocaklarında bebege vurulan asılardan korkuyorum..
dayım bebeklıktekı yanlıs ası yuzunden sakat kaldı
sagonun kızıııı :) maşallahhhh Eki Görüntüle 631208
ya zaten anlamak zor erkeklerı ,,,
adamlar test verırken bıle zevke gelıolar ,,bızım anca oramıza kamera gırıo:)))))))))))))))))))))
ya rahım fılmı dedın de benden rahım fılmı ıstemedıler? asılamadan once ısterler mı? doktor sana gerek yok yumurtlaman ıyı 2 kez de gebe kaldıydın dedıydı,,,
Yaa işte çok var böyle örneklerden..Allah korusun..
Benim eşim zaten bu tarz şeyler hep duyuyodu..O haberi okuduğunda da (ozmn hamile değildim) Allah nasip ederde çocuğumuz olursa yaptırmicaz o aşıları demişti..
Bizim çevremizde var yaptırmayan..hatta gidip imza falan veriyormuşsun istemiyorum aşı vurdurmayı diye..
Valla ben hiç bişeye güvenemiyorum artık..Bir sürü yurt dışından gelen ürünlerde de zeka geriliği yapan maddeler çıkmadımı ?
Herşey bi oyun sanki..Müslümanları yok etmek için uğraşıyorlar..
Hatta danone markası resmen açıklandı..onun içinde zeka geririliği yapan bişey varmış ve sadece müslüman ülkelere satılıyormş ! ve kendi ülkelerinde kullanılmıyormuş..
Neler neleeeeer yaa..bu jelibonların vs içinde hep domuz jelatini varmış..
Almicaksın hiç yabancı ürünleri..
Bundan bile sorguya çekilcekmişiz ahrette ..Yediğimizden ,içtiğimizden helal olup olmadığını bilmeden yiyoruz ya ..onunda hesabı var..
Yaa işte çok var böyle örneklerden..Allah korusun..
Benim eşim zaten bu tarz şeyler hep duyuyodu..O haberi okuduğunda da (ozmn hamile değildim) Allah nasip ederde çocuğumuz olursa yaptırmicaz o aşıları demişti..
Bizim çevremizde var yaptırmayan..hatta gidip imza falan veriyormuşsun istemiyorum aşı vurdurmayı diye..
Valla ben hiç bişeye güvenemiyorum artık..Bir sürü yurt dışından gelen ürünlerde de zeka geriliği yapan maddeler çıkmadımı ?
Herşey bi oyun sanki..Müslümanları yok etmek için uğraşıyorlar..
Hatta danone markası resmen açıklandı..onun içinde zeka geririliği yapan bişey varmış ve sadece müslüman ülkelere satılıyormş ! ve kendi ülkelerinde kullanılmıyormuş..
Neler neleeeeer yaa..bu jelibonların vs içinde hep domuz jelatini varmış..
Almicaksın hiç yabancı ürünleri..
Bundan bile sorguya çekilcekmişiz ahrette ..Yediğimizden ,içtiğimizden helal olup olmadığını bilmeden yiyoruz ya ..onunda hesabı var..
yıkıldıgım an bu an galıba
aldıgım keske acmasaydım telıhep kapalı kalaydı
herkes benden beklerken bebegı yengen hamıle oldugunu yazmıs mesajda
neden ya neden ufff
herkes sımdı benı arıo ablam annem acmıom telefonları
nasıl bır hayat sınavıdır bu
oooooooooooooo hadi inş agzından bal damlıyo:))
dikkat edeyim kendimi kontrol etmekten baska bişey yapmıyorum sanki buralar
hııııııı bi de bugun 4 parmak asagı indi benim göbüş oleyyy:)
duygu suan gecti agrım sanırım yalancı agrı ama bu acılmayı baslatır demi
danone ısraılde 3 yas altında bebeklere verılmesı yasak ve satılmıo,,ama bızım tembel kadınlar meyvelı yogurt dıe bebeklerıne kasık kasık yedırıo ,,jelıbonda yemem,,hamburger desem hıc evde yapar yerım kola evıme bıle sokmam daha bı cok sey ,,,,,dıkkat etmek lazım cıdden,,
ıyıde cocuk felcı asıları falan su cıcegı falan ne bılım yaptırmıcaz mı hıc bırını ??? yoksa ozelde mı yaptırmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?