Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya benım kocam oyle aktardan falan bıse alıp ıcmez ınattır o :)))
ama doktor verınce ılacı aksatmadan ıcer yada asılama tup edelım derse ıkıletmez eder doktorlara guvenı odun:)
ya zaten bu sefer gıttıgımde dıcem doktora ya asılamaysa asılama tupse tup sonucda dermanım oysa yapalım dıcem,,
adet olmayı beklıom sımdık ,,,

ayyy bende yazıım..sızınkılerı okumaktan yetısemıyorum mıyopı gıbı
neyse annem gıttı..kadın gezmeye doyamıyor..
kendı dogumunu anlatırken aklına haberlerde gördugu sey geldı..
keske demeseydı bana yaaa..kotu etkılendım sımdı..
kadın dogururken,doktor bebegın başına cok asılmıs herhalde,kafası kopmus bebegın..
yaa ooff yaa..bu devırde boyle seyler olabılıyormu hala..
şimdi bunu takarım kafama ben

millancım sen duyma böle şeylerrrrr.... Allahın izniyle nehir bebegin sağlıkla hayırlısıyla gelecek.

Yanaşmıyor ne demek..Tut kolundan götür kocanı ..

Hep sorunu kadınlardan biliyor bu erkekler..Alt tarafı bi sperm testiyle onlarda sorun olup olmadığı anlaşılıyor..

Ama kadınlarda öylemi..testler,alttan muayeneler....rahim filmine kadar gidiyor iş..kadın bunlardan üşenmiyor erkekler bi sipermiyogram yaptırmaya çekiniyor hey allam..

Bu arada öksüryom dedin de geçende haberlerde okudum öksrük şurupları toplanmış hepsi aslında zararlıymş..

Bi de daha büyük bi şok..Amerikalı bilim adamları bi çocuğa yapılan aşıdan sonra ölmesiyle araştırma yapmışlar..hani bu bebek doğduktan sonra sağlık ocaklarında yapılan aşılar varya onların da aslında hepsi yararından çok zararlıymış..

Neye inanıp neye güveneceğimizi şaşırdık yaa..

Elinizden geldiğince doğal yöntemlerle iyileştirin kendinizi ilaç falan içmeyin en iyisi..

allah korusun millan düşünme böle şeyler allahım kimsenin başına vermesin

mıllanım be mevlam ne yazdıysa kaderımıze onu yasarız,,,bol bol dua et saglıkla sıhhatle bebegımı kucagıma alım dıe,,
kotu seyler dusunme ,,kotu seyler ıstıosan ben sana bı dunya yazarım sımdı hemde uzak deıl yasayanlar kımısı kuzenım kımısı ablam,,
hemde cıddı durumlar ama bak etkılenme dıe yazmıorum bıle neler oldugunu,,,
o yuzden guzel seyler dusun dualarını eksık etme bebegınden,,oldu bıttı

kız naaapcaz bız..bende o saglık ocaklarında bebege vurulan asılardan korkuyorum..
dayım bebeklıktekı yanlıs ası yuzunden sakat kaldı

Sizin ailede bi garip..Geçende kilonla sinir ettiler..

Şimdide doğum yapacak kadına dediklerine bak..

Ben hiç duymadım öle bişey..inanma sen öyle şeylere..

Doğum anında sürekli dua et O'na sığın ve güven hiç bişey olmaz Allahn izniyle..

ya zaten anlamak zor erkeklerı ,,,
adamlar test verırken bıle zevke gelıolar ,,bızım anca oramıza kamera gırıo:)))))))))))))))))))))
ya rahım fılmı dedın de benden rahım fılmı ıstemedıler? asılamadan once ısterler mı? doktor sana gerek yok yumurtlaman ıyı 2 kez de gebe kaldıydın dedıydı,,,

aynen ölee valla ben kaç kere doktora gittim bi rahim filmi kaldı yaptırmadığım adama bi sperm vermek zor geliyor

öksürüğü zaten doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum canım ölee şurup ilaç falan pek kullanmam ben ama o aşı olayı nasıl oluyor ya bebeklere hep aşı yapılıyor neye inanıp ne yaptırcaz ki şaşırdım şimdi :44:

oooff ooooooff hamılelık psıkolojısınden anlayan yok anam cevremde..
herkes dıyo bebek bı dogsun,dıyeceksınkı keske hep karnımda kalsaydı..
hastalıgı derdı bıtmıcek dıye:S
dogmadan hastalık sahıbı oldu yavrum:S

kız naaapcaz bız..bende o saglık ocaklarında bebege vurulan asılardan korkuyorum..
dayım bebeklıktekı yanlıs ası yuzunden sakat kaldı

Yaa işte çok var böyle örneklerden..Allah korusun..

Benim eşim zaten bu tarz şeyler hep duyuyodu..O haberi okuduğunda da (ozmn hamile değildim) Allah nasip ederde çocuğumuz olursa yaptırmicaz o aşıları demişti..

Bizim çevremizde var yaptırmayan..hatta gidip imza falan veriyormuşsun istemiyorum aşı vurdurmayı diye..

Valla ben hiç bişeye güvenemiyorum artık..Bir sürü yurt dışından gelen ürünlerde de zeka geriliği yapan maddeler çıkmadımı ?

Herşey bi oyun sanki..Müslümanları yok etmek için uğraşıyorlar..

Hatta danone markası resmen açıklandı..onun içinde zeka geririliği yapan bişey varmış ve sadece müslüman ülkelere satılıyormş ! ve kendi ülkelerinde kullanılmıyormuş..

Neler neleeeeer yaa..bu jelibonların vs içinde hep domuz jelatini varmış..

Almicaksın hiç yabancı ürünleri..

Bundan bile sorguya çekilcekmişiz ahrette ..Yediğimizden ,içtiğimizden helal olup olmadığını bilmeden yiyoruz ya ..onunda hesabı var..

sago sımdı alıntı yapınca aklıma geldı..
kız eylul benım kıza bayıldım valla..
ınsallah oyle bıse ederım

Gebe kaldığın için istememişlerdir cnm..

Tüplerde bi sıkıntın olacağını sanmıyorum..Bi de tecrübeli doktorlar filme gerek kalmadan az çok anlıyorlar tüplerde sıkıntı var mı yok mu diye..

Sana gerek görmemişler demekki..

Hem eşindeki sperm sorunu çözülmeden rahim filmi istemiolar o en son aşamaymış..banada öyle demişlerdi..

danone ısraılde 3 yas altında bebeklere verılmesı yasak ve satılmıo,,ama bızım tembel kadınlar meyvelı yogurt dıe bebeklerıne kasık kasık yedırıo ,,jelıbonda yemem,,hamburger desem hıc evde yapar yerım kola evıme bıle sokmam daha bı cok sey ,,,,,dıkkat etmek lazım cıdden,,
ıyıde cocuk felcı asıları falan su cıcegı falan ne bılım yaptırmıcaz mı hıc bırını ??? yoksa ozelde mı yaptırmak lazım?

oooff kafam karıstı ıyıce..bu asılar gereklı ası degılmı ya..
neyın asısı kı onu bıle bılmıyorum..vurdursan bı dert vurdurmasan baska dert..

senin için zor ama güzel bir sınav canım Rabbim sonunda öyle güldürcekki yüzünü herşeye değecek. hayırlısı inşallah

e tabi ara ara vurmasıda bi başlangıç canım. doğum başlayınca dakika hatta saniyeyle geliyor ve dayanılmaz oluyor.

tamam yıyecek kısmı hallolur ama dedıgın gıbı bu gereklı asılar nooolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…