Gebe kaldığın için istememişlerdir cnm..
Tüplerde bi sıkıntın olacağını sanmıyorum..Bi de tecrübeli doktorlar filme gerek kalmadan az çok anlıyorlar tüplerde sıkıntı var mı yok mu diye..
Sana gerek görmemişler demekki..
Hem eşindeki sperm sorunu çözülmeden rahim filmi istemiolar o en son aşamaymış..banada öyle demişlerdi..
senin için zor ama güzel bir sınav canım Rabbim sonunda öyle güldürcekki yüzünü herşeye değecek. hayırlısı inşallah
tamam yıyecek kısmı hallolur ama dedıgın gıbı bu gereklı asılar nooolcak?
kzlar aşıların bir ksmını devlet ödemiyordu özelde yaptıryordu anneler çocuklarına ama şimdi yeni yasa çkardılar.tamam yıyecek kısmı hallolur ama dedıgın gıbı bu gereklı asılar nooolcak?
lennnn konuşmaynnnnnn daha :)))) okuyom okuyom bitmedi.....
ben size ben yokken çokkonuşmayon demiyommuuuuu
İnşallahh bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmsago sımdı alıntı yapınca aklıma geldı..
kız eylul benım kıza bayıldım valla..
ınsallah oyle bıse ederım
Kızlar ben geldim sabah sekizden beri hastanedeyim cok moralim bozuldu.
Doktor muayene etti zillimin bası iyice asagıya inmis kilosunu bile olcemedi doktor ama merak etme uc kiloyu hexmiatir dedi.
Anestezi doktoru ile gorusturdu epidural anestezi yaparız ama bel fitıgını arttırabilir o yuzden tavsiye etmiorum dedi. Genel anestezi daha iyi olur senin icin dedi.
Doktorumda catı muayeneni yapalım ona gore bakarız normal yapamazsan cocuk sıkısırsa genel anestezi ile olacaksin dedi.
Gecen kadın doktor baktıgında canımda cok yanmıstı kesin çatım dar.
İdrar yollarımda iltihap cıktı antibiyotik werdi.
Acayip sancım war suan ruyamda bugun dogirdugumu gormustum doguracam bu gece herhalde.
oooff ooooooff hamılelık psıkolojısınden anlayan yok anam cevremde..
herkes dıyo bebek bı dogsun,dıyeceksınkı keske hep karnımda kalsaydı..
hastalıgı derdı bıtmıcek dıye:S
dogmadan hastalık sahıbı oldu yavrum:S
evet yıyecegı kendın halledersın,,ama asılar onemlı konu,,yenıden ası gelıstırmemız ımkansız oldugu ııcn:))) evde labaratuar kurmak falan:))
ama bu ası muhabbetını bende duyduydum ,,,artık ıyı bı hastane mı bulcaz yada ıyı bı uzman doktor ona guvencez ne yapcaz kı baska,,
kzlar aşıların bir ksmını devlet ödemiyordu özelde yaptıryordu anneler çocuklarına ama şimdi yeni yasa çkardılar.
su çiçeğ ila hepatit a devletin aşı listesinde yoktu onlar yeni eklendi.
bazı aşılarıı özelde yaptırıosun.
rota virüsü aşıısı war 3 doz yapılo bir dozu 120-150 tl arası değişio devlet onu ödemiyo. zehirli ishal için yapılo.
bende rahim filmimi çektirsem acaba iş yerinden izinde almam doktoruma çektirim anestezili 400 tl felan ama personele 100 tl falanmış :)
heheh personele ücretsizmiş yaptırsam mı kii yaa :18:bende rahim filmimi çektirsem acaba iş yerinden izinde almam doktoruma çektirim anestezili 400 tl felan ama personele 100 tl falanmış :)
ücretsizmiş yaaaa :))))) ilaç maliyetini vercem sadece :)ohh buda sponsor bulmus gıbı herseyı %25nı oduo :)))))))))))))))
walla anestezı altında yaptır yaptırcaksan canım ,,ama doktoruna sor gerek gormezse yaptırma,,,
artık çok üzülme sagocum bak ilerdede gidiyormuş bu aylarda herşeyini tamamlamıştır zaten olursada napalım artık
bu saglık ocaklarında vurulan her asının özelde yapılma ımkanı varmı?
asıl anlamadıgımsa saglık ocaklarındakı asılar mı zarar verıyor sadece?
drun asistanına sordum o dediki tüm yöntemleri deniceklermiş eger olmazsa rahim filmi istermiş .... deneme tahtasımıyım bennnnnnnnohh buda sponsor bulmus gıbı herseyı %25nı oduo :)))))))))))))))
walla anestezı altında yaptır yaptırcaksan canım ,,ama doktoruna sor gerek gormezse yaptırma,,,
ücretsizmiş yaaaa :))))) ilaç maliyetini vercem sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?