Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

haklısın ,,,ılk once esımın sorunu halledılcek,,,profa gıttıgım zaman bıle rahım fılmı sende anlamsız dedıydı,,bu doktorumda aynı seyı dedıydı,,gebe kaldım dıe hep gerek yok dıolar bıde rahım toparlamıs kendını ıkı kurtaja ragmen cok sukur,,,
artık doktora gıdene kadar beklıcez,,,

Valla ne bilim her geçen gün bişey okuyos..en son bu öksürük şurupları toplatıldığında yuh dedim okadar küçükken içerdik ..

Eskiler hiç ilaç falan içmezdi..ne o kısırlık mı vardı ozaman doktor m vardı çatır çatır doğuruyorlardı..

Artık kısırlığın artmasınıda yediğimiz içtiklerimize bağlıyorum..

Bu arada aniden kaçabilirim kocam baskın yapmk üzeredir..

senin için zor ama güzel bir sınav canım Rabbim sonunda öyle güldürcekki yüzünü herşeye değecek. hayırlısı inşallah

ınsallah duygu ne dıyım ,,ama hıc tahmın etmedıgım yerlerden sınavım varmıs onu anlıorum yasadıkca,,mevlam bundan daha zor sınavlarla terbıye etmez ınsallah ,,
nazlı bebem gelecek bıgun bılıyorum ama sabretmek beklemek zor gelıo,,hıc duymadım belkı bebemın kokusunu hıc dokunmadıgım bebegıme belkı ama sankı onun kokusunu soluyorum sureklı ,,belkıde bu ozlemın sebebı hala ılk bebemın kulaklarımda cınlayan o kalp atıs seslerı,,2 yıl gectı ama o ses hala kulaklarımda ,hafızamda,unutamıorum ,,
ınsallah hepımız tez vakıtte kavusuruz evlatlarımıza ,,ınsallah bu zamanları gulerek hatırlarız ,,

tamam yıyecek kısmı hallolur ama dedıgın gıbı bu gereklı asılar nooolcak?

evet yıyecegı kendın halledersın,,ama asılar onemlı konu,,yenıden ası gelıstırmemız ımkansız oldugu ııcn:))) evde labaratuar kurmak falan:))
ama bu ası muhabbetını bende duyduydum ,,,artık ıyı bı hastane mı bulcaz yada ıyı bı uzman doktor ona guvencez ne yapcaz kı baska,,

tamam yıyecek kısmı hallolur ama dedıgın gıbı bu gereklı asılar nooolcak?
kzlar aşıların bir ksmını devlet ödemiyordu özelde yaptıryordu anneler çocuklarına ama şimdi yeni yasa çkardılar.
su çiçeğ ila hepatit a devletin aşı listesinde yoktu onlar yeni eklendi.
bazı aşılarıı özelde yaptırıosun.
rota virüsü aşıısı war 3 doz yapılo bir dozu 120-150 tl arası değişio devlet onu ödemiyo. zehirli ishal için yapılo.

bende rahim filmimi çektirsem acaba iş yerinden izinde almam doktoruma çektirim anestezili 400 tl felan ama personele 100 tl falanmış :)

Son düzenleme:

artık çok üzülme sagocum bak ilerdede gidiyormuş bu aylarda herşeyini tamamlamıştır zaten olursada napalım artık

aman banada diolar kalsaydı karnımda diyeceksin diolar.
walla gıkımı bile çıkarmam sağsağlim gelsin de sıpam önemli değil ağlaması sesi açılr.
karadenizli dişi favorettim olur benim hehehe

bu saglık ocaklarında vurulan her asının özelde yapılma ımkanı varmı?
asıl anlamadıgımsa saglık ocaklarındakı asılar mı zarar verıyor sadece?

bende rahim filmimi çektirsem acaba iş yerinden izinde almam doktoruma çektirim anestezili 400 tl felan ama personele 100 tl falanmış :)

ohh buda sponsor bulmus gıbı herseyı %25nı oduo :)))))))))))))))
walla anestezı altında yaptır yaptırcaksan canım ,,ama doktoruna sor gerek gormezse yaptırma,,,

walla anestezı altında yaptır yaptırcaksan canım ,,ama doktoruna sor gerek gormezse yaptırma,,,
ücretsizmiş yaaaa :))))) ilaç maliyetini vercem sadece :)

Son düzenleme:
artık çok üzülme sagocum bak ilerdede gidiyormuş bu aylarda herşeyini tamamlamıştır zaten olursada napalım artık

yok canım Allah'a şükür skıntılı günleri atlattık şimdi iyi.
rüyamda bugün doğurduğumu görmüştüm yaaa psikolojimi ona göre hazırlamışm benim bugün doğurmam lazımmmmm diyip duruyorum kuzenime.
deli deli olma be diyo
tut içinde tutabildiğin kadar :)

bu saglık ocaklarında vurulan her asının özelde yapılma ımkanı varmı?
asıl anlamadıgımsa saglık ocaklarındakı asılar mı zarar verıyor sadece?

walla mıllanım hıc bılmıorum,,ama ablamlar hep saglık ocaklarında yaptırdı cok sukur tum yegenlerımde gayet akıllı ve saglıklılar danalar:))
ama ozelde de yapılır ıllakı asılar,,

drun asistanına sordum o dediki tüm yöntemleri deniceklermiş eger olmazsa rahim filmi istermiş .... deneme tahtasımıyım bennnnnnnn

yaa benım dogum ıcın aldıgım gecelık hafıften ıc gösterıyo..
sabahlıgım var ama önden naapcam..
gercı ılk gece gecelıgı gıycem sadece..anam ıc göstermeyenıde yoktukı..
en göstermeyenını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…