ayyy bende yazıım..sızınkılerı okumaktan yetısemıyorum mıyopı gıbı
neyse annem gıttı..kadın gezmeye doyamıyor..
kendı dogumunu anlatırken aklına haberlerde gördugu sey geldı..
keske demeseydı bana yaaa..kotu etkılendım sımdı..
kadın dogururken,doktor bebegın başına cok asılmıs herhalde,kafası kopmus bebegın..
yaa ooff yaa..bu devırde boyle seyler olabılıyormu hala..
şimdi bunu takarım kafama ben
hmmm anestezili yaptırrım zatennn :) bayıltsınlar beni :)anam yaptır gıtsın o zaman ama yıne dıorum anestezı ıle yaptır,,,
drun asistanına sordum o dediki tüm yöntemleri deniceklermiş eger olmazsa rahim filmi istermiş .... deneme tahtasımıyım bennnnnnnn
gözüküp gözükmeyenini napcan yaa zaten herkes görcek doğumda :)))yaa benım dogum ıcın aldıgım gecelık hafıften ıc gösterıyo..
sabahlıgım var ama önden naapcam..
gercı ılk gece gecelıgı gıycem sadece..anam ıc göstermeyenıde yoktukı..
en göstermeyenını aldım
bu saglık ocaklarında vurulan her asının özelde yapılma ımkanı varmı?
asıl anlamadıgımsa saglık ocaklarındakı asılar mı zarar verıyor sadece?
etti etti etmez mi :))))))) dur yapırtırımmm :)ya aslında eslemın dedıgı gıbı asama asama aslıda hersey ,,,nırvanaya level atlaya atlaya ulascaz:)))
hee doktoruna danısmadan karar verme sen,,
ya senın esın spermıogram testı ettı mı?
anaaa sen bılmıyon dımıııı..
1 hafta gelmezsen bılmezsın tabiiiii
bıldık ama kıbar bı ısım oldun dedım..butun ısımlerı sıfırladım ve bastan ısım aramaya basladım..
derken nehırde karar kıldık..benım tanıdıgım hıc nehır yok..oyuzden bılmıyorum nasıl bırı oluyolar..
yasayıp görcem nasıl oldugunu
kız senin bu annen de heee senin moralini bozmak için elinden geleni yapıo.
ben anneme soruyorum sen nasıl doğurdun diye hastaneye gidince görürsün şimdi anlatmayaym diyo.
kadının çatsı falan mı dardı acaba ondan mı cocuk sıkıştı da doktor çekti.
oda ne biçim doktormuş yaaaaa....
sen böyle şeyleri düşünme herşeyi güzel olacak inş.
etti etti etmez mi :))))))) dur yapırtırımmm :)
benim arkadaşın kızı nehir maviş bi güzel görcen seninkide güzel olur anasına çeker.
ıkınmazsan cocuk çıkmazki zaten bacım sen ıkındıkça onu iteceksin.yook yaaw..kadın bana ıkınmanın önemını anlatırken aklına haberlerdekı bu sey geldı..
doktor ıkın dedıgı zaman tum gucunle ıkın dıyordu..
anatema buydu ama o haberı demıyeydı ıyıdı..
maşallah iyiydi düşmediyse :)hee gusel cıkmıs masallahh,,,
ee sen sımdık 2 gun sonra ılac bıtcek ne olcak sorasın da
sumisali doktor spermiogram testine normal demişti ama acaba degişi mi düşmüşmüdür??????????
maşallah iyiydi düşmediyse :)
kız bilmiyorum ki doktor iç dedi 10 bıyunca sabah akşam :)
sonra netten baktım hamile isen koruyormuş bebegi düşmesin die eger bebebk yok ise adet oluyormuşsun ilaçtan 4 gün sonra... anlamadımmm??? bana adetin 2ci günü gel dedi doktor??????? kapkara bir girtapta sürükleniyorum anlıcagın ne önüm belli ne sonum???
cuma günü test yaptım prolaktin düşmüş çok şükür. 1,3 olmuş maşallahh böle kalaydıııiyiyidiiya yok be dusmemısdır degerlerı,,,sonucda uc assagı bes yukarı yıne aynı cıkar,,
erkeklerın bu degerlerı deısmesınde asırı stres asırı yorgunluk ,gıbı durumlar etkılıomus ,,o da yuzde yuz etkılemez ,,ıcın ferah olsun canım ,,
senın prolaktınde sorun vardı yanlıs hatırlamıosam sanırım ,,aslında normal degerlere dusse senınkı gebelık sansın cok yuksek,,
haayy allah senı yaaagözüküp gözükmeyenini napcan yaa zaten herkes görcek doğumda :)))
ıkınmazsan cocuk çıkmazki zaten bacım sen ıkındıkça onu iteceksin.
ıkınmazsan cocukla beraber öyle bekler durursunuz... :)
doktor bugün bana çatı muayenesi bilem yapmadı ne olur ne olmaz diye.
zaten ben biliorum çatım dar benim.
ilişkidede acıyordu arada zaten ben çözememişim ozamanlar
acaba genişletmek için bir yöntem war mı ki.
maşallah iyiydi düşmediyse :)
kız bilmiyorum ki doktor iç dedi 10 bıyunca sabah akşam :)
sonra netten baktım hamile isen koruyormuş bebegi düşmesin die eger bebebk yok ise adet oluyormuşsun ilaçtan 4 gün sonra... anlamadımmm??? bana adetin 2ci günü gel dedi doktor??????? kapkara bir girtapta sürükleniyorum anlıcagın ne önüm belli ne sonum???
haayy allah senı yaaakız dogumda amelıyat önlugu gıyıyomusuz..
sonrasında ılk yataga gecerken gecelık tavsıye edıyolar..
herkes herseyı gördu dıye döt acık mı dolancam hastanede artık
catı genısletme yontemı varsa bıle artık cok gec degılmı bunun ıcın sago
dogurcan nerdeyse
yaa ben erkek doktora gidemiomkız bu doktor sana acık acık anlatmıyor mu ne edecek bu ilaçlar sana....
sen beni dinle bırak o doktoru üşenme benim doktoruma gel.
acaba maltepe bölge hast. de gidiyor mu arada. pendik bölgede çalşıo herşeyi anlatıyor en ince ayrıntsına kadar.
bir yakışklı :):):)
kuzenim sırf onu görmek için benle doktora geliyo hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?