bu saglık ocaklarında vurulan her asının özelde yapılma ımkanı varmı?
asıl anlamadıgımsa saglık ocaklarındakı asılar mı zarar verıyor sadece?
ben ilk gün için dandik bi gecelik aldım
rengi modeli çok güzel ama ucuz işte
ilk günkü leke çıkmıyor diyor doğum yapanlar
sen zaten zor buldun geceliği
hem emzirirken hep membişler fora olacak
içine kimse bakmaz zaten
evime gideydim de şu esrayı izleyeydim :))) nazım geldi :) benim mesai bitti eve kaçar kaybolmayın emi :)anaaa suan esra eroldakı kadın benden 4 yas buyuk..
ya bende bı tuhaflık var ya onda
evime gideydim de şu esrayı izleyeydim :))) nazım geldi :) benim mesai bitti eve kaçar kaybolmayın emi :)
dar yada degıl..doktorun sana normal dogurabılırsın dıyor mu?
dıyorsa sonuna kadar normalı dene..
dun mıyopının gönderdıgı catı darlıyla ılgılı yazıyı okuman lazımdı..
blogcu anne..
yurtdısında kımsenın catısına bakılmazmıs..
cunku her ınsan normal dogum yapabılcek kapasıtede görulurmus..
doktor dıyo,cocugun kılosu ultrasndakı gıbı olmayabılır,veya kılolu olsa bıle
annenın dogum yolu onu kolayca gecırebılcek yapıda olabılır..
bunların bırbırıyle uyumunu denemeden bılemeyız..
hatta dogum bu sebeplerden gerceklesemıyorsa,anneyı bu asamada sezeryana almak daha kolaydır dıyo..
bebek artık dogum yolundayken sezeryan daha basıtlesıyormus yanı..
senınde bı sorunun yoksa normalı dene..son anda donceksen dön sezeryana..
ama genel anestezılı sezeryan canım!!!!!! ve epıduralsıznormal dogum!!!!
canm doktorum belini zorlayacak normal doğum diyor. bebek zaten iri gidiyor zorlanırsın dedi.
ben senin belini riske atamam dedi zorlanırsan daha kötü olursun dedi.
anestezi doktoruna mr çekileyim bir bakalm dedim şimdi ona gerek duymayalım bebek warken çekilme dedi.
fizik tedavi gördüğüm için ileri derecede bir ftıktır zaten dedi.
Ben acıktım ya; gözümün önünde börekler, dolmalar, kekler dönüyorEvde de yiyecek namına bişi yok, yapacak malzemede yok. poffki ne pofff
annem gibi konuştun heeeee :):):)
neyse bakalım ne olacak artık nasip.
kendimi doktorumun ellerine bırakıorum :) hehehe
duygu bu sancı bir belin solundan bir belin sağından mı gelir kızzz...
benim bir sağdan bir soldan bir ortadan bişeyler oluyor sırtıma bugün ama çözemedim.acayip bir halt bugünki.
duygu senın de doktoruna hayran kaldım haa..tam ıstedıgım gıbı bı doktor..şimdi onamı gıdıyon yıne bılmem ama adamın tarzı tam benlık..bana hiç çatı muayenesi yapmamıştı doktrum direk girdim vakti gelince normal doğuma ama olmadı işte.
kızlarn doktorumu aradım apranax vermişti çok ağrın olursa iç diye emin olamadım ilacın bir tanesini kesmişti kullanma demişti onuda sorup öyle içeyim dedim iyikide aramşım içme apranaxı artık sona yaklaştık içemezsin dedi. minoset iç birde agrı kesici krem sür beline gecmezse yarın sabah gel dedi.
sabah rahimin çok gergin değildi dedi.
ilacı içip dinlenicem biraz zaten gecmezse dogum sancısı demektr gitgide artar soluğu hastanede alırım ben :):):)
bu gün doğurucam arkadaş ben tutmayın beniiii hehehehe
ben bi doğum başlayınca çektim sancıyı canım 5-6 saat kadar tam ne taraftan geldiğiniolatırlamıyorum ama bele çok kötü vuruyor. birde benim oğlan 4 kilo 54 cm di. hep yukarı tırmanıyordu doğum başladığında bile kaburgalarımın acısından doğum sancısını çok hatırlayamıyorum. inmedi bi türlü aşağı kordonları dolamış meğer boynuna
mıyopı sen eve gıdınce yemek mı hazırlıyon bıde?
bu calısanlar nasıl becerıyo bu ıslerı bılmıyorum..
senınde canın bıse cekınce ben uzuluyorum haaa..
dısarda olsan alır yersın ama calısırken nerde bulcanda alıp yıcen
duygu senın de doktboyoe hayran kaldım haa..tam ıstedıgım gıbı bı doktor..şimdi onamı gıdıyon yıne bılmem ama adamın tarzı tam benlık..
wuu ıyıkı aramıssın kız doktoru..mınosetı ıc madem oyle..
ınsallah dogurursun dıyorum baska bıse demıyorum..
bebek ıstıyorum bebeeeeeekkk
duygu senın de doktoruna hayran kaldım haa..tam ıstedıgım gıbı bı doktor..şimdi onamı gıdıyon yıne bılmem ama adamın tarzı tam benlık..
wuu ıyıkı aramıssın kız doktoru..mınosetı ıc madem oyle..
ınsallah dogurursun dıyorum baska bıse demıyorum..
bebek ıstıyorum bebeeeeeekkk
Yok ya genelde pek hazırlamıyorum yemek, çünkü çok geç oluyor. Ya makarna, kahvaltı tarzı kolay şeyler yapıyoruz yada meyveyle falan geçiştiriyoruz. Yemek yapmak pek mümkün olmuyor benim için açıkçası ama yapan yapıyor valla, ben beceriksizim sanırım.
Canım çok bişi istersede anneme söylüyorum saolsun yapıyor akşam orda yiyoruz ama bu hafta annem yok. Şuanda da dolma istiyor canım, börek istiyor. Böreği yapmayı planlıyorumda dolmayı hiç yapmadım birde akşam akşam uğraşamam sanırım. İstediğim gibi yapan yeride burda bulmak zor.
Şuanda acımakta haklısın yani
evet canım hala ona gidiyorum gebzenin en iyi doktoru. çok pozitif çok yardımcı. 3 kere normal doğuma aldı mesela beni en son çocuğun kalbi yavaşlamaya başlayınca acil sezaryana aldı . mümkün olduğunca çağırmaz muayeneye zaten felaket hastası var. benim ilkinde hiç tahlil bile istemezdi. bu azcık sıkıntılı olunca dopplere falan girdik malum yaşta 30 a yaklaşınca. en erken o gelir hastaneye en geç o çıkar. 2 muayene yapar 3 er 3 er basamakları çıkar bi doğum odasına gider gelir.
Merkez Hastanesi kendiside bu
kız öyle deme yaaa..avuç yalayınca gecıyomus yala barı avucunu..
anaam konu aclık veya canının bıse cekmesı olunca hamıle olan ınsana ben cok uzuluyorum..
cunku dayanılmaz bı ıstek gelıyor bılıyorum..
tuuh yaa ev yemegı yapıp satan yerler var aslında ama bılmıyorum sızın orda varmı..
hıc dayanamazsan netten arat..ev yemegı yapan yerler dıye..
dımehın ıstanbul atasehırde mercımek koftesı yapan yerını taa ben samsundan bulmustum nette aratıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?