Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Yok canım dogurayım dogurayım dedim simdi boyle olunca tırstım yani biraz. Ara ara geliodu sabahtan beri ama arttı agrısı biraz.

o sancıları bıgun mutlaka cekecez..suankı belkı yalancı sancıdır yada belındekı fıtıktan dolayıdır bılemıyoruz ama
dogum sancısı senı bebene kavusturcak oyle dusun..hıc korkma..ne kadar sancın artarsa o kadar bebegın yaklasmıs olcak..
dogum anında boyle dusun hep..zaten narkozu yıyınce asıl sancıları cekmeden bebegıne kavusmus olcan ınsallah

Ev yemeği satan yerler varda burda yemekleri acı yapıyorlar genelde. Soruyorum acımı yok değil abla diyorlar, yiyorum acı çıkıyor neymiş çok azcık acıymış, sayılmazmış. acı sevmiyorum, yemiyorum ufak bi acılığı bile farkediyorum. Hele şimdi mide yanması başladı acı yediğimde bütün yemek borum yanıyor sanki ya. Hiç girmiyorum o işlere. Annem gelince yapar bi gün yerim dolmayıda artık. Bugün börek yapayım ben, o beni doyurur.

Eskiden yemek çıkmıyordu, yemek kartı veriyorlardı, şimdi yemekhane başladı, yemeklerde kötü değilde, işte damak tadıma hitap etmiyor. Sırf karnım doysun diye yiyorum ondan sonra saat 4te açlık tavan yapıyor. Dün kek getirmiştim keşke bugünde getireydim.

Bakma bende cinsim biraz. Onu beğenmiyorum, bunu sevmiorum, yemek beğendirmek zor bana o yüzden hiç araştırmıyorum ev yemeği yapan yerleri.

Ayyy ne bilim bacım tirstım biraz iste yalancidır ins.
Kuzenim evine gidecek birazdan.
Annemi cagirdim gelsin yanimda dursun odunum gelene kadar.
Cok ayakta kaldim bugun belimin agrisida olabilir ama bacaklarımada vurması gerekti. Sirtimdan alev cikıo gibi. Birde bu zilli hareket edio asagi daha cok baskı yapio

kimseyi kıskandıracak bir durumum yok şu an ama olsun. yinede kıskanan varsa çatır çatır çatlasın. üstümde gözü olanların gözü çıksın. hakıımda ne düşünüyorlarsa 2 katını yaşasınlar inşallahhh. kem gözle bakanları daha beter olsunnnn. oh içimi döktüm rhatladım vallaaa.

ben gıdımde bı hazırlaniiiim..
bu adamın ne zaman gelecegı bellı olmaz..
aksam yürüyüş var vodka beyle..

Kızlar bugün aşılardan bahsetmiştik ya bakın neler buldum..

Bu arada hanginiz sordu unuttum sağlık ocağında yapılanlar mı zararlı diye ..

Sağlık ocağı veya özel hastane ne farkeder vurulan ilaç aynı değilmi ilaçdan bahsediyoruz biz..

Aşı Hakkındaki Gerçekler / Çocuk Sağlığı / Milliyet Blog

bakın burda da Jim carrey aşı sonrası çocuğunda oluşan otizmden dolayı aşı firmasına dava açtığı yazıyor..bunun gibi bir sürü ünlüler de varmış :

Aşıların zararları hakkında bilgi edinebileceğiniz kaynaklar / Çocuk Sağlığı / Milliyet Blog

Bakın burda da Zeynep Casalini var ya sanatçı onunda bebeğine aşı yaptırmadığı yazıyor..ve çocukluk hastalıklarını geçirmenin doğal gelişim için gerekli olduğu yazıyor..

Yenidoğana aşı yasak! haberi

Ahanda bu da kanıtlı yapılan diğer araştırmalar:

Aşı Felaketi

hepiniz uyuyorsunuz değil mi? bi doğurunda ben görcem sizi uyucanız mı? gecenin 2sinde en az 5 kişinin adını görcem burda
ne var ne yok bakalım? var mı yeni havadisler?

hepiniz uyuyorsunuz değil mi? bi doğurunda ben görcem sizi uyucanız mı? gecenin 2sinde en az 5 kişinin adını görcem burda
ne var ne yok bakalım? var mı yeni havadisler?

walla canım ben şimdide uyuyamıyorum ki ağrıdan sancıdannnn

kızlar ilaçlar biraz rahatlattı beni ama etkisi geçmeye başlıo sanırım yine bişeyler oluyor sırtımda kasıklarımda.
Herhalde bu çocuk bu kadar aşağı inmişken ışığı gördüm modunda hehehe

bari 14 şubatta gelse süper olurdu yavvv... :)

Millan bacım forum çayından içtim maşallah şimdi de wc den çıkamamıyorumm :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…