Geldim bende; kahvaltımı yaptım, evdeki gibi olmasada herşeyi işyerine taşıyıncada karnım doyuyormuş
Millan bacım forum çayından içtim maşallah şimdi de wc den çıkamamıyorumm :))))))))))
Millan bacım forum çayından içtim maşallah şimdi de wc den çıkamamıyorumm :))))))))))
hehe sende bendensin cnm vallahi çantam benden ağır oluo her sabahpeynir,zeytin,ekmek,maden suyu,su,meyve,kraker piknik sepetimi alsam kendime napsam yaa
İyi işte sorun çözülmüş. Aklımızda bulunsun bizimde. İleride karşılaşınca çözüm olur bizede
He canım ya, birde tek tek çıkarıyorum malzemeleri, millet bişi demesin diyeAma evdekinden daha çok ve daha rahat yiyorum onu farkettim. Saat sorunum yok ya. Bitek yumurta getiremiyorum Onuda alıp burdamı kaynatsam ne
aynen cnm yaa bende istiorum yumurta getirmek ama onu getirirsem ofiste kimse kalmaz herhalde kokudan hehehene edek akşamları yiyiorum bazen ben yumurtayı..
Günaydın kızlar.......
Bol sancılı bir gece gecirdim.
Simdi azaldı sancılarım. Anlasılan daha cok boyle sancı cekicem bu zilki gelene kadar.
Eger haftaya kadar dayanabilirsek haftaya doktorumla konusucam sezeryan gunu icin karar verelim.
Bizimkide riske atma kendini canım dedi. Subat bitmeden sezeryan olurum herhalde.
Bende bazen sabahları kalkıyorum erken ozaman mutlaka yumurta yiyorum zaten.
Buarada ben dün muayene oldumda, ultrasonda bakarken sanki 600 gr dedi gibi hatırlıyorum doktor ama yanlışmı anladım acaba. Seninki aşağıdakinden fazlaydı dimi, hatırlıyormusun 20li haftalarda kaç gr dı bebişin
Rabbim hayırlısını versin canım, belki seninki kendi karar verir senden önce
Günaydın kızlar.......
Bol sancılı bir gece gecirdim.
Simdi azaldı sancılarım. Anlasılan daha cok boyle sancı cekicem bu zilki gelene kadar.
Eger haftaya kadar dayanabilirsek haftaya doktorumla konusucam sezeryan gunu icin karar verelim.
Bizimkide riske atma kendini canım dedi. Subat bitmeden sezeryan olurum herhalde.
ben bıseyı ıcıyosam o kesın etkı eden bısedır..bana guven,ne dersem içMillan bacım forum çayından içtim maşallah şimdi de wc den çıkamamıyorumm :))))))))))
Bende bazen sabahları kalkıyorum erken ozaman mutlaka yumurta yiyorum zaten.
Buarada ben dün muayene oldumda, ultrasonda bakarken sanki 600 gr dedi gibi hatırlıyorum doktor ama yanlışmı anladım acaba. Seninki aşağıdakinden fazlaydı dimi, hatırlıyormusun 20li haftalarda kaç gr dı bebişin
yaaa kızlar ınsallah bugun dogurmaaaam..
bız dun gece ve bu sabah şaaaaptık..içimede bosalttırdım..
tabı o bılmıyo bunun altında bı amac oldugu
sonra kocam duşunu alıp gıttı..
bende etrafı topladım..bı kac bardak yıkıyacakken eneeeem dogalgazı kesmısler yaaaaaaa..
kocama haber verdım,bugun yogunluktan cıkıp yatıramıcak..
yarına yatırabılırmıs anca..
hava sıcak ısınmada problem yok ama ben banyo yapamadımkı
tencerelerle su mu ısıtsam naapsam
kız millan okuyunca gülmemek için kendimi zor tututm iş yerindeyim :))) çabuk su kaynat banyo yap :)) git annene kaynana :))) bebek gelirse cenabet cenabet dolaşma ortalarda :)))yaaa kızlar ınsallah bugun dogurmaaaam..
bende etrafı topladım..bı kac bardak yıkıyacakken eneeeem dogalgazı kesmısler yaaaaaaa..
yaaa kızlar ınsallah bugun dogurmaaaam..
Ayyyy hic gülesim yoktu yaaaaa Allah seni ne etmesin emi
Kız su kaynat banyo yap bir ezan bile gecmemesi lazım uzerinden
kız millan okuyunca gülmemek için kendimi zor tututm iş yerindeyim :))) çabuk su kaynat banyo yap :)) git annene kaynana :))) bebek gelirse cenabet cenabet dolaşma ortalarda :)))
hadi hadi marş marş :) gitte yıkan fazla ağır taşıma ama dikkat et. üzerini yakma!wuuu hemen kaynatıyorum suyu
benım kız gelmez gelmez sımdı gelesı tutar
elektrıklı ocagı cıkarım bariii
kız sen hala bırakmadınmı şaapmayı beee ben bile bıraktım en son yaptığımda çarşafta parça parça su bumuıvılar gördüm bişi olcak die kocişte korktu ondan beridir girişleri kapattık artık biz ölümüne kankayızsu kaynat bari hakkat bi abdest alcak kadar en azından anaaamm tersliğe bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?