Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benim 24 haftalıkken 650 gr di canım

aynen sagocum sağlığın daha önemli bel de doğumda çok önemli zorlama bencede

kettle varsa onda ısıtıver. yada çaydanlıkta falan idare etcen artık

ya hamıle hatunlar bı eskı bılgılerınızı yenılemenız ıcın bı sorum var,,adet olcagınız hafta adete bı kac gun kala akıntınız azalıomuydu? yada arttımıydı hatırlıonus mu hıc ?

kettle varsa onda ısıtıver. yada çaydanlıkta falan idare etcen artık

ayy su ısıtma dedınızde ben cok bılırım su ısıtarak yıkandıgımızı:)))
hele bıde ılk evlendıgımız zaaman anca sular kesıldıydı sankı ıskı bıze ınat su kesıodu o zamanlar:))
artık sey dıodum banyoya odun kazanı mı kursak ne dıe:)) sonra cok sukur ıskının bakımı bıttıydıde bızde rahat ettıydık:))

ayy kız ne bilim zara zarar vercez gibi gelio kocam benden çok korkuo hayatta yapmaz yine bi doktora sorayım haftaya...

Bilmiyorumki nolcak benimki. Ultrason çıktılarına da baktım onlardada yazmıyor sanki 600 dedi gibi geliyor bana. Ben zaten az buçuk tosun sayılırmışım anamın en kilolu çoçuğu benim Benimkindende o performansı bekliyorum artıkın ama çokda zorlamasın

Çoktan gittin sanırım ama en kolayı kettleda 2 kerede kaynat kovaya doldur, daha rahat oluyor. Hatta kettleı banyoya götür su yetmezse bikere daa ısıtırsın banyoda ısınır hem

benim 24 haftalıkken 650 gr di canım

Benimki 21 haftalıkmış canım. Altta 470gr yazınca benmi yanlış anladım acaba diye düşündüm.

selam bacilar anca gelebildim bitmiyor bu odunlarin meseleleri dertleri sabah namazindan beri ayaktayim halbukimillan oldum kiz gulmekten adami kullaniyon resmen
evet akinti cogaliyo hatta sik sik bi islaklik hissi veriyo o yuzden acaba kirmizilarmi geldi diye merak edip surekli kontrol etme ihtiyaci duyuyon benim bildigim

Ayyy ben hic hatırlamıorum ki cnm. Gerci ben hep akıntı sorunu yasamisımdır. Bekarkende cok olurdu evlendikten sonra daha da arttı.
Simdi bilem war iltihap kapmisım nerde kaptıysam adamlada bisey yaptıgımız yok.

merhabalar kızlar
gece doğru düzgün uyuyamadım hiç
eşim işe gidince tekrar yattım geçmişi okudum
anca geldim
birz güç depolayıp cam silecem inşallah

hamilelere tavsiyeyle başlayayım güne
30 lu haftalara gelmeden kuzucukların ve taze anneciklerin eksiklerini tamamlayın derim
sonra bel ağrısından yürüyemez hale geliyorsunuz

şurda güzel lohusa gecelikleri var bakmak isterseniz

Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
http://www................../

Son düzenleme:

Kiz sen ne camı siliosun bu halde.
Tansiyonun dusecek sonra yigilipp kalıcaksın.

hee desene o zaman benım bu ayda karavana:)
cunku akıntım hala az normalde cunku krem rengı akıntılarım gelırdı adete yakın sonra lekenme sonra kırmızılarrrrrrrrr:))),
ama sımdı hala seffaf takılıoz yumurtlama dıcem ama yumurtladım zaten bugun yarın adet olmam lazım,,
uff adet olmam lazım doktora gıtcem 3.gun pazar gunune gelmese barı 3.gunum
ya hesapladı sımdık pazara gelıo adetımın ucuncu gunu ne etcem ben yaaaaaaaaaa
doktor ılla 3.gunu gel dedıydı ,,

Son düzenleme:
Benim camlarda fenaa walla okadar laf carptırıorum kuzenime oralı olmuyor.
Ne yapayım artik dogumdan sonra silerim

hee benımkılerde kalk gıdelım dıo camlar koltuklar halılar:)))
adet olmayı beklıom adet olunca hoplasamda zıplasamda sorun yok:)))
ama halıları yıkamaya vercem mayıs gıbı koltuklarla camları sılcem adet olunca,,,

Oturdugum yerin halısını bende vericem yikamaya olmadi yedektekini cikartirim artik halledicez bisyler.
Mutfak dolaplarimı oteki kuzenim silmisti oralar temizde bakalim. Bulasik makinamin dugmesi bozulmus. Evde hersey bozulmadan su kız bi geleydi

Slm bebişler ..

Sumisali hanım gözn aydın mide bulantılarm başladı

Sürekli yatasım var yatınca iyi kalkınca öğüresim geliyor ama kusamıyorum bi acayip durum yutkunup yutkunup duruyom..

Ama yemeklerde sorunum yok hala tatlı ve şekerli şeyler dışında yemeklerimi gzel yiyiorum..

Yani öyle klozet başında nöbetlerimde yok çok şükür..inş böyle gider daha ilerlemez..

hosgeldın:)

ehh ben sana dedıydım dıme ıkı haftaya kalmaz baslar senın bulantılar dıe
walla yakında klozet bası nobetlerınde baslarsa yıne benı an
yemeklerle olan dıyologunda deıscek aranıza yavas yavas sogukluk gırcek ıyy marulmu ıyyy tavuk mu demeye baslarsın
vucudun dınlenmek ıstıyosa yat dınlen ama cok da yatma tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…