Bende bazen sabahları kalkıyorum erken ozaman mutlaka yumurta yiyorum zaten.
Buarada ben dün muayene oldumda, ultrasonda bakarken sanki 600 gr dedi gibi hatırlıyorum doktor ama yanlışmı anladım acaba. Seninki aşağıdakinden fazlaydı dimi, hatırlıyormusun 20li haftalarda kaç gr dı bebişin
Hayırlısı artı canım. Bizimki oncede gelsr zaten apar topar sezeryana alacaklar beni.
Dun ki sancılarımın cogu bel fıtıgından kaynaklanıordu zaten dogumda daha beter olacak belkide beceremicem dogurmayı. Kendimi de zillimi de riske atmaya gerek yoj.
Hayırlısı artık
yaaa kızlar ınsallah bugun dogurmaaaam..
bız dun gece ve bu sabah şaaaaptık..içimede bosalttırdım..
tabı o bılmıyo bunun altında bı amac oldugu
sonra kocam duşunu alıp gıttı..
bende etrafı topladım..bı kac bardak yıkıyacakken eneeeem dogalgazı kesmısler yaaaaaaa..
kocama haber verdım,bugun yogunluktan cıkıp yatıramıcak..
yarına yatırabılırmıs anca..
hava sıcak ısınmada problem yok ama ben banyo yapamadımkı
tencerelerle su mu ısıtsam naapsam
kettle varsa onda ısıtıver. yada çaydanlıkta falan idare etcen artık
Kiz herhangi bir risk yoksa son ana kadar eksin serbest.
Benim bu erken dogum seyi olmayaydı bizde ediyorduk mecburen bıraktık. Doktorunla konus bisey yoksa adamı cezalandirma bosuna bunun birde dogum sonrası war.
Benimki duz duvara tirmanıcak yakında
ben bıseyı ıcıyosam o kesın etkı eden bısedır..bana guven,ne dersem iç
kız senınkıde benımkı gıbı olcak herhalde..
benımkıde o donem o gramdı
bı tosuncukta lılyumla senınkı olcak herhalde
yaaa kızlar ınsallah bugun dogurmaaaam..
bız dun gece ve bu sabah şaaaaptık..içimede bosalttırdım..
tabı o bılmıyo bunun altında bı amac oldugu
sonra kocam duşunu alıp gıttı..
bende etrafı topladım..bı kac bardak yıkıyacakken eneeeem dogalgazı kesmısler yaaaaaaa..
kocama haber verdım,bugun yogunluktan cıkıp yatıramıcak..
yarına yatırabılırmıs anca..
hava sıcak ısınmada problem yok ama ben banyo yapamadımkı
tencerelerle su mu ısıtsam naapsam
benim 24 haftalıkken 650 gr di canım
evet akinti cogaliyo hatta sik sik bi islaklik hissi veriyo o yuzden acaba kirmizilarmi geldi diye merak edip surekli kontrol etme ihtiyaci duyuyon benim bildigimya hamıle hatunlar bı eskı bılgılerınızı yenılemenız ıcın bı sorum var,,adet olcagınız hafta adete bı kac gun kala akıntınız azalıomuydu? yada arttımıydı hatırlıonus mu hıc ?
Ayyy ben hic hatırlamıorum ki cnm. Gerci ben hep akıntı sorunu yasamisımdır. Bekarkende cok olurdu evlendikten sonra daha da arttı.ya hamıle hatunlar bı eskı bılgılerınızı yenılemenız ıcın bı sorum var,,adet olcagınız hafta adete bı kac gun kala akıntınız azalıomuydu? yada arttımıydı hatırlıonus mu hıc ?
ayy kız ne bilim zara zarar vercez gibi gelio kocam benden çok korkuo hayatta yapmaz yine bi doktora sorayım haftaya...
merhabalar kızlar
gece doğru düzgün uyuyamadım hiç
eşim işe gidince tekrar yattım geçmişi okudum
anca geldim
birz güç depolayıp cam silecem inşallah
hamilelere tavsiyeyle başlayayım güne
30 lu haftalara gelmeden kuzucukların ve taze anneciklerin eksiklerini tamamlayın derim
sonra bel ağrısından yürüyemez hale geliyorsunuz
şurda güzel lohusa gecelikleri var bakmak isterseniz
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
http://www................../
selam bacilar anca gelebildim bitmiyor bu odunlarin meseleleri dertleri sabah namazindan beri ayaktayim halbukimillan oldum kiz gulmekten adami kullaniyon resmen
evet akinti cogaliyo hatta sik sik bi islaklik hissi veriyo o yuzden acaba kirmizilarmi geldi diye merak edip surekli kontrol etme ihtiyaci duyuyon benim bildigim
Kiz sen ne camı siliosun bu halde.
Tansiyonun dusecek sonra yigilipp kalıcaksın.
hamarat kız ıste :)) sımdık doguracam mıllet camlarıda pısmıs demesın dıe temızlık edıo :)))))
Benim camlarda fenaa walla okadar laf carptırıorum kuzenime oralı olmuyor.
Ne yapayım artik dogumdan sonra silerim
hee benımkılerde kalk gıdelım dıo camlar koltuklar halılar:)))
adet olmayı beklıom adet olunca hoplasamda zıplasamda sorun yok:)))
ama halıları yıkamaya vercem mayıs gıbı koltuklarla camları sılcem adet olunca,,,
ya ne yapayım gözüme çok batıyorKiz sen ne camı siliosun bu halde.
Tansiyonun dusecek sonra yigilipp kalıcaksın.
Slm bebişler ..
Sumisali hanım gözn aydın mide bulantılarm başladı
Sürekli yatasım var yatınca iyi kalkınca öğüresim geliyor ama kusamıyorum bi acayip durum yutkunup yutkunup duruyom..
Ama yemeklerde sorunum yok hala tatlı ve şekerli şeyler dışında yemeklerimi gzel yiyiorum..
Yani öyle klozet başında nöbetlerimde yok çok şükür..inş böyle gider daha ilerlemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?