Bu arada aşk olsun dün akşam size okadar aşıyla ilgili araştırma yaptım hiçbiriniz okumamışsınız
İşte siz böyle şeylere göz yumdukça,sessiz kaldıkça bizi zehirlemeye devam edicekler..
Susma vatandaş !!! : ) sustukça sıra bize gelmiyor çnkü : ) uyaan türkiyee
Pek bi protestocu gördüm kendimi
hosgeldın:)
ehh ben sana dedıydım dıme ıkı haftaya kalmaz baslar senın bulantılar dıe
walla yakında klozet bası nobetlerınde baslarsa yıne benı an
yemeklerle olan dıyologunda deıscekaranıza yavas yavas sogukluk gırcek ıyy marulmu ıyyy tavuk mu demeye baslarsın
vucudun dınlenmek ıstıyosa yat dınlen ama cok da yatma tabı
ben okudum eslem ama paylaştığın şeyleri pek onaylamadım diye yorum yapıp moralini bozmak istemedimBu arada aşk olsun dün akşam size okadar aşıyla ilgili araştırma yaptım hiçbiriniz okumamışsınız
İşte siz böyle şeylere göz yumdukça,sessiz kaldıkça bizi zehirlemeye devam edicekler..
Susma vatandaş !!! : ) sustukça sıra bize gelmiyor çnkü : ) uyaan türkiyee
Pek bi protestocu gördüm kendimi
Hoşbuldmm..
Valla ben mide bulantısı hep adet belirtisi olarak başlar sonra devam eder diye biliodum : ) sonradan da oluyomuşş..
Demekki gerçekten şu adet belirtileri falan hepsi hikayeymiş kandırıldık len
Eğer mide bulantılarm dediğin gibi artarsa annemi çağırmak zorunda kalıcam galiba ..dolayısıyla mecburen mutlu haberi yaymış olacaz ..ben daha saklamak istiodum ama nasip olmicak galiba..
Çok iyi anacam seni merak etme
yok walla ben okudum ama hepsını okuyamadım uykum geldı:)))
zeynep casalını olayını bılıorum cım kareyıde ( yazılısını bosverın adamın adının okuyusunu yazdım):))
tmm asıların ıcındekı madderıde okudum yazıda ama ne yaparım bebem oldugunda bılmıyorum
yanı buyuk bı sorumluluk ,,,
yanı sen ne dusunuyosun yapırcan mı ?
ben okudum eslem ama paylaştığın şeyleri pek onaylamadım diye yorum yapıp moralini bozmak istemedim
bi sağlıkçı olarak bu aşıları çocuklarına yaptırmadığı için çocuk felci geçirenleri
aşı olmadığı için sakat kalan bebekleri görünce
paylaştıkların çok abartı şeyler geldi bana
dediğim gibi bu benim fikrim
ben yaptırırım çocuğuma aşılarını
yaptırmayanların da kendi düşüncesidir saygı duyarım
ben okudum eslem ama paylaştığın şeyleri pek onaylamadım diye yorum yapıp moralini bozmak istemedim
bi sağlıkçı olarak bu aşıları çocuklarına yaptırmadığı için çocuk felci geçirenleri
aşı olmadığı için sakat kalan bebekleri görünce
paylaştıkların çok abartı şeyler geldi bana
dediğim gibi bu benim fikrim
ben yaptırırım çocuğuma aşılarını
yaptırmayanların da kendi düşüncesidir saygı duyarım
Valla okuyunda bilginiz olsun nasıl zehirlenmişiz diye..
Yaptırıp yaptırmamak size kalmış..
Ben şahsen artık yaptırmamaya karar verdim..Eşim bu konuda zaten o fikirdeydi..bende o yazıları okuyunca daha çok tatmin oldum..
Nasipse yaptırmicaz inş..
Bariz bas bas bağırmışlar ama medya üstünü örtmş bu olayın sanırım..
Bi de ben aşının yararı var ama zararı daha çok diye biliodum meğer hiç yararı yokmuş..
Niye yaptırayım ki daha çocuğumu zehirleyim
merys476 .!.:ya ne yapayım gözüme çok batıyor
annem hep diyor ne yapılacaksa söyle yapalım diye
kıyamıyorum ya
ben yaparım ağırdan ağırdan
ama dıodum ben sıze:))) en erken 5.haftadan sonra bulantı baslıo o da mıdesı cok hassas olanlarda kı benım hıc bı ablam kuzenım arkadaslarımda 7 haftadan sonra basladıydı ben 5.haftada basladım cıkarmaya ama benım normalde de mıdem cok hassas,dusun dondurma yedıgımde mıdem bulanır,,
walla banada oyle gelıo arada kulaklarım kızarıo demekkı sebebı senmısın:))))
yanı artık dedıgın gıbı annenı cagırdıgında soyleyebılırsın ,sonucda bebeler goruldu:)))))))))))))))))))
suan esının tarafıda dahıl hıc kımseye demedınız dıme ? sen esın bıde bızzzzzzzzz bılıozzzzz:))))))
Valla okuyunda bilginiz olsun nasıl zehirlenmişiz diye..
Yaptırıp yaptırmamak size kalmış..
Ben şahsen artık yaptırmamaya karar verdim..Eşim bu konuda zaten o fikirdeydi..bende o yazıları okuyunca daha çok tatmin oldum..
Nasipse yaptırmicaz inş..
Bariz bas bas bağırmışlar ama medya üstünü örtmş bu olayın sanırım..
Bi de ben aşının yararı var ama zararı daha çok diye biliodum meğer hiç yararı yokmuş..
Niye yaptırayım ki daha çocuğumu zehirleyim
Kızlar bugün aşılardan bahsetmiştik ya bakın neler buldum..
Bu arada hanginiz sordu unuttum sağlık ocağında yapılanlar mı zararlı diye ..
Sağlık ocağı veya özel hastane ne farkeder vurulan ilaç aynı değilmi ilaçdan bahsediyoruz biz..
Aşı Hakkındaki Gerçekler / Çocuk Sağlığı / Milliyet Blog
bakın burda da Jim carrey aşı sonrası çocuğunda oluşan otizmden dolayı aşı firmasına dava açtığı yazıyor..bunun gibi bir sürü ünlüler de varmış :
Aşıların zararları hakkında bilgi edinebileceğiniz kaynaklar / Çocuk Sağlığı / Milliyet Blog
Bakın burda da Zeynep Casalini var ya sanatçı onunda bebeğine aşı yaptırmadığı yazıyor..ve çocukluk hastalıklarını geçirmenin doğal gelişim için gerekli olduğu yazıyor..
Yenidoğana aşı yasak! haberi
Ahanda bu da kanıtlı yapılan diğer araştırmalar:
Aşı Felaketi
Benimde cok gozume batıo canim da kime ne diyim.
Uc haftadir soylenip duruyorum su camları silmeli diye kimse uzerime alınmıo. Camdan disarısı gorunmeyecek yakında.
Buzdolabimin ici silinmek istiyor am kime diyim.
Walla boyle cok zor İnsan kimseye muhtac etmesin Allah. Anneme de yuklenemiorum kolu agrıyo.
Zaten onu bir hafta ustune dun anca gordum.
Belkide destekxim olmadigi icin bu kadar bunaldım artık.
Aynen öyle cnm..
Hala eşim ve siz biliyonuz ..kalp atışlarıda duyulsun ondan sonra bakıcaz duruma ..
2 ayımızda dolmuş olacak Allahn izniyle..sonra yavaş yavaş söyleriz heralde..böyle giderse yani : )
ya dıorum ya boyle bı sorumluluk alabılırmıyım bılmıorum,yanı zor bı karar acıkcası,,sonucta daha bebem olmadıgı ıcın bu konuda arastırcak cokkkkkkk zamanım var,,sonucda bı durumu ıyıce arastırıp ogrenmeden evet hayır demek ıstemem,,
ama sende ıyıce arastır hemen karar verme yaptırmam dıe,,
Milan bir gitti gelemedi heee...
:))))))))))))
gıder gıder canım bır ıkı hafta daha rahatsın sonra sonra baslar ıyıce:))))))
pekı tup bebek dıcekmısın?? bence demeyın ,,,
walla benımde bı sadikaba mudana edecegıme dıye baslayan atasozunu bılırsınız:))))
sureklı temızlık gorevlısı alan bırı deılım ama cok zorda kaldıgımda alıorum 3 yıllık evlılıgımde 1 defa aldım o da ılk bebegım dustukden sonra,,,sende doguma yakın bıldıgın bırını cagır camları koltukları kapıları herseyı yaptır ,,maksımum alcagı 80 lıra,,,ben acıkcası temızlık olayını cokda takmıorum kardeslerım oldugu halde hıcbırıne demem kı bana yardıma gel ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?