Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

acıkcası benım cevremde yaptırmayan yok,,o yuzden bu olayı bılıorum ama cevrem de olmadıgı ıcın bıde dedıgım gıbı bebem olmadıgı ıcın cıddı boyutlarda arastırmadım,,,
yaptırmayan kısılerın cocukları suan kac yasındalar? bıde bıldıgın kadarıyla hanı su cıcegı kızamık gıbı hastalıkları gecırıolar mı?

Ee ikiz olduğu için mecbur söylicez : )

Ama bi kese çok minik o belki kaybolabilir dedi doktor ..inş gelişir de kaybolmaz..

Eğer bi aksilik olurda tek gebelik olarak devam edersem ozman söylemem : )

lalal sankı bı tek tupde mı ıkız oluyo,,,soyleme yaa ne soylıcen sankı mıllet anlıcak ,,Mevlam nasıp ettı oldu ıkız ,,,:)))
hem normalde de bebelerden bırı kucuk doguyo ıkızlerde ,,hanı bırı 3 kılo dıerı 2.5 kılo gıbı o yuzden belkı o mınık kese o yuzdendır,,
hem demekkı suan sen kanama olmadıgına gore beben hala ıcerde totosunu buyutuo :)))))))

ee sende deme o zaman kadın alcam dıe:))) bellıkı ayse sadece yemek yapmak ıcın orda bıde senı hastaneye getırıp goturmekle ılgılenıo ,,walla evınde kucukse guzelım hıc baskasından bekleme cagır kadın yaptır,,,

çubuk kraker gibi tuzlu şeyleri komidinin üstünden eksik etme eslem
uyanınca iki tane ye biraz toparlıyor mideyi
ama ben kaç ay boyunca mutfağa giremedim
hem çalışıp hem yemek yapmak tam bi eziyetti
Allahtan Ramazana denk geldi de iftarda her gün annem davet ediyordu :)))

sağlıkçıyım canım ama kaç yıldır sosyal hizmetlerde çalışıyorum
sağlıkçılıkla pek bi alakam kalmadı diyebilirim
bizim kurum özürlü evde bakım ücreti veriyor orda hastaneden daha çok özürlü ve yakınlarıyla muhatap oluyordum
o yüzden aşı konusunda daha mı hassasım ne
aşılar bakanlıktan gönderiliyor canım
miadını ocaklar yada özel hastaneler falan kendi takip eder
bayatlık gibi bi durum yok ilacın durması gereken sıcaklık belli, kurumlardaki buzdolaplarında saklanıyor
ha bi aksilik olur aşının zamanı dolar falan, bakanlık bunları hiç affetmiyor
hemen soruşturma açılıyor

Rabbim hayrlsını versin canım ne diyeyim
aşı olup hasta olsa da vicdan azabı, aşı yaptırmayıp hasta olsa başka bi vicdan azabı
Allah boyle şeylerle imtihan etmesin

amin canım muhtaç olmak çok zor gerçekten
benim tek bi odanın camı sileceğim.
bakalım onu da yapabilirsem
azcık hareket etsem yalancı sancılar başlıyor
Rabbim yardımcımız olsun

Aşı olanlar geçirmiyomu : )

Yazıyı tam okumamışsın belli..Orda amerikalı bilim adamının yaptığı araştırmaya göre çocukların o hastalıklar geçirmesi doğal gelişim sürecidir diyor..

Aşı olanların aşıdan gördğü zararlar aşı olmayanlara göre daha fazla..

Neyse kıslar dediğim gibi aklınızda bulunsun diye yazdm..onca araştırmalar yapılmış..insan bi acaba demesi lazım bence herşeyden önce..

Gerisi size kalmışş bişey..

Kız bizim millet çok fitnat..

Sonra irdeleyip irdeleyip dururlar daha çok canımı sıkarlar..

Başta söyleyip kurtulmak lazım..

Çünkü çocuğum olmadığını biliyorlardı birden ikiz olması : ) hayatta inanmazlar..

Aman hayırlısı sağlıklı bi şekilde tamamına erdirsin de Rabbim kafama onları mı takıcam şimdi..

Hava falan da bozduydu yagmur yagıodu oyle kaldı bakalım kaynanamin evini temizleyen bir kadın wardı onu cagırırım olmazsa gelir temizler.
Amannnn bir dunya dert sıkıntı walla.
Kimsenin beni alamadigini dusunuorum geliolar ara ara

dedık ya hepsını okumadım dıe :)) uzundu uykum geldı :)))) lap dıede yapısdırdı lafı yazıyı tam okumamamısın bellı dıe
ben arastırırım lanet olsun ıcımdekı arastırma duygusuna
gecen yumurta sarılarının rengını arastırdım sıyırıom galıba ben hunımı verın len bana

Canım benim bildiğim kadarıyla 3.günü pazara denk gelirse 4.gün de gidebilirsin. Ama zaten hasta olmadınki daha. Olursan ve hesapladıın gibi pazara geliyorsa ogün ara doktoruna sor. Belki 2.gün gel der, belki acilden alıyorlardır belkide pteside olur der.

Canım hayırlı olsun bulantıların Şaka bi yana benimde çok kusmam olmadı ama biraz aç kalıp bişi yemediğimde daha çok bulanırdı. O yüzden aç kalmamaya dikkat edicen. Annenin gelmesi çok iyi olur, çünkü sen ne kadar yiyecem desende yapmaya başlayınca miden bulanıyor ayakta dikildikçe. Ben kaç kahvaltıyı buyüzden yapamadım mesela

ya bende okudum canım ama ne bilim ya bişi olursa korkusuyla naparım bilmiyorum. Ama araştırıcam bende daha ayrıntılı. Kocamda baksın zaten, ben desemde o yok olcaklar derse yada Allah korusun beni suçlar hep. O yüzden bilemiyorum. Kararsız kaldım bende açıkçası.

Bende katılıyorum canım sana. Şimdi kime desen ezilip büzülcen annemde olsa ablamda olsa. Ama temizlikçiyi çağırırım, parayı veririm, direktifleri de veririm. ohhh mis gibide olur.
Ben baştan beri öle yapıyorum zaten. Kocam düşükten sonra bunda hiçbişiyi elletmiyor, bende 2 haftada 1 temizlikçiyi çağırıyorum süpürüp siliyor. Arada bende küçük süpürgeyle süpürüyorum.
Kime diyimki şimdi, anneme desem kadın benim temizlikçimmi anne gel yap. Diyemem ben. Hani eve gelmiştir, bende çok tiksinmişimdir bişiden rica ederim ama büyük temizliğimide yaptıramam anneme ya.

bak buda ıyı bıse arada gelmesı ,,bana bı gelıo hıc gıtmıooooooo:)))))))))))))))
gel kardesım ben hunıyı taktım kafama dun eylule verdıydım bı tane hunı kafamıza takıp su sısesınıde dıreksıyon yapıp araba yarısı ettıydık:)) hadı gel kardesım sanada hunıyle su sısesı verım araba yarısı yapalım

Aynen miyopi acıkmaya başladığım anda daha çok artıyor sanki..

Merys in dediği gibi çubuk kraker falan bulundurmam lazım..

Ya benim eşim sağolsun yemekleri o yapıyor zaten : ) ecemin kulakları çınlasın

Yoksa dediğiniz gibi kokulara hiç gelemiyorum ..giremem yani mutfağa..

Ama önüme hazır konulunca hiç affetmiom

ama olcam adet sonucda,sancılarım falan hepsı mevcuttt bugun yarın adet olcam ,,ne bılım karı ılla 3.gunu mutlaka gel dedı ,,nırvanaya cıkarcak benı galıba :)))))))))))))))))))) dedıgın gıbı olmazsa cuma gunu ararım derım hocam adet oldum 2.gunu mu gelım yoksa 4.gunu mu dıe ,,,
walla benım ablamlar zaten bana uzak ıkı otobusle gelıolar annem zaten memlekette,,sımdık ıkı otobusle gel bana temızlık et dıyemem,,bıde ne bılım dıyemem ben ya ,,kadına gel derım o da nasıplenır benıde ısım gorulmus olur :)))

Sagocum kıslara katılıyorum ..

Çağır bi temizlikçi boşver milleti..Hem sen daha büyk temizliğini yapmadın mı kızım doğurdun doğuracan ?

ıkı dakka gelmeyınce hemen dogurdumu dıye alay etmenıze hıc gerenk yoktu yaniii
sacımız uzun arkadas..hem kettle,hem tencere 4-5 kere su ısıttım..
tasıma suyla anca bu kadar ne edııımm..
az camasırları asımde geliiiiim ıkı dakka

beyaz leblebıde ıse yarıo haberın olsun,,,ama cok tuketme kabız eder:))) bıde muz yemek mıde bulantısını eksımesını alıomus,,
hee benım kocam da mutfakda bır hamarattır kı sormayın gecen bı kahvaltı masası kurmus masada bal tereyag bıde kasar var ,,dedım bu ne ee onemlı olanlar bunlar dıo bıde bana :)))))))))))) hıc anlamaz mutfak ısınden ama evı supurup sıler mobılyalar ıse baskasının oldugu ıcın dokunmaz :)) bızım evın esyası deıl gıbı :)))))))))))))))))))))))

Sagocum kıslara katılıyorum ..

Çağır bi temizlikçi boşver milleti..Hem sen daha büyk temizliğini yapmadın mı kızım doğurdun doğuracan ?

ben buyuk temızlıgımı yaptımda noooldu..bızımkı gelene kadar heryer yıne battı peeehh

eee napak yumurta kapıya dayandı
hapsursanız doguruyonus sanıos

Benim annem de bi saatlik uzaklıkta ..bi de benimki genç..boylu poslu kuvvetli tam karadeniz kadını

Aslında annem yapsa temizlikçiden daha çok güvenirim ama doğum vakti o büyük temizlikte bende yormak istemem annemi..

Ama bu aralar gelebilir..yazık kocam da nefes alır azcık

Bi yandan sınava çalışıyor bi yandan benle uğraşıyor ..Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…