Anam kocam iş görüyoda sor ki bunları biliyomuydu ?
Daha yeni evlendiğimizde çorabını top yapıp atan bi adamdı ! Namaz kılardık seccadeyi olduğu gibi yerde bırakan adamdı ! Sabah üstünü çıkarıp pijamaları olduğu gibi oraya buraya fırlatan adamdı ! vs..
Ama ben naptım azmettim uğraştım ! anasında görmediği şeyleri benim ona öğretmemle kıymete bindiyse ben napimm ..
Şimdi çok şükür o aileden ayrı bi birey oldu tam benim kocam oldu..düzenli tertipli : )
Ana olaymışta baştan öğreteymiş
Eşyaları katlayıp yerine koyarkende bak hayatım diyo hepsi aynı hizada olmuş dimi
al işte canım çekti
biri de bana biber kızartsın lütfen
Anaa yazdıktan sonra aklıma geldi bu karıların canı çekmesin şimdi diye : ))
Ama sen evde diilmisin kızım en kolay şey biber kızartmak ..at yağın içine kızarsın şöyle tuzla mayonezlee ooh mis : ))
Dünde miyopi cnm dolma çekti yazmıştı onun yüzünden dünden beri cnm dolma çekiyor : ) hemde yapımı uğraştırıcı..
Benimki en azından basit : )
Anaa yazdıktan sonra aklıma geldi bu karıların canı çekmesin şimdi diye : ))
Ama sen evde diilmisin kızım en kolay şey biber kızartmak ..at yağın içine kızarsın şöyle tuzla mayonezlee ooh mis : ))
Dünde miyopi cnm dolma çekti yazmıştı onun yüzünden dünden beri cnm dolma çekiyor : ) hemde yapımı uğraştırıcı..
ewt bi araştırmak lazım iyice...cnm peki sen kendi aşını yaptırcakmısın tetenoz yaptırman gerekio yaa..
Anaa sana kızarken benmi yapmışımAnaaa çok utandım bak şimdi kız. Demekki çok canım çekmiş yoksa yazmamaya özen gösteriyorum hep
Ya bunun yolunu banada öğretsene. Kızmakla olmuyor onu öğrendim. Anasının evindede dağınık benim kocam. Hep anası toplamış ardını bendende bekliyor o performansı ama ben kendi dağınıklıma yetişemiyorum, adam bnm 3 katım daınık
kalkayım da koyayım kızarsın bi taraftan madem :))Anaa yazdıktan sonra aklıma geldi bu karıların canı çekmesin şimdi diye : ))
eşin evde yokken yap ye sende :)))su kızartmalarında en sevdıgım halı odur zaten..
soğuyunca ekmegın ıcıne koyup yemek..
bı bıber bıde patlıcana yakısıyor..
bıde kızartmayı yogurtlu yemeyı ozledım yaaaa..
benım kocam anca ılk kızarmıs halıyle sıcak sıcak yemeyı sevıyor..
oyuzden hıc bu sekıl yıyemedım evlendıgımden beriiiiiiiiii
bıde sogumus kızartmanın ustunde sarmısaklı domates sos olcaakk oooohhh..
Valla canımcım benimkide öyle kolay olmadı zaten..Ama işin püf noktası damardan giriceksin güzellikle söyliceksin ..onu tenkit etmeden..emir veriri gibi konuşmadan..
Bakma sen şimdi de hoş çok titiz değil ama eskiye göre düzeldi yinede..
Bende zaten titiz tertipli dzenli olsun demiyorum sadece biraz daha dikkatli olsun bazı konularda. Mesela üstünden çıkardıklarına biraz dikkat etse, ne bilim ufak bi kaç şey daha var onlara daikkat etse. Birde kavga anında sen dağınıksına bağlamasa. O zamanlarda çıldırıyorum işte. Ozaman çok sıkıntı yaratmam.
Zaten aşırı titiz bende istemem. Çünkü bende dağınığım biraz beni boğmasın yani
Bende zaten titiz tertipli dzenli olsun demiyorum sadece biraz daha dikkatli olsun bazı konularda. Mesela üstünden çıkardıklarına biraz dikkat etse, ne bilim ufak bi kaç şey daha var onlara daikkat etse. Birde kavga anında sen dağınıksına bağlamasa. O zamanlarda çıldırıyorum işte. Ozaman çok sıkıntı yaratmam.
Zaten aşırı titiz bende istemem. Çünkü bende dağınığım biraz beni boğmasın yani
kızlar teyzem dogum hikayesini anlattı butun moralim bozudu strese grdim sanki kıpkırmızı oldum
noolmuskı dıcem sakın anlatma amaaaa..
ben dogum hıkayelerını bıle baslıgına göre okuyorum..kötulerı asla okumam..
aklımdan cıkmıyo yoksa..korku gelıyor ozaman dogumdan..
sende kotu olan seylerı anlatmayın de..
kızlar teyzem dogum hikayesini anlattı butun moralim bozudu strese grdim sanki kıpkırmızı oldum
Unut gitsin boşver..ne diye dinlersiniz böyle şeyleri bilmem..
Bak benimde bi arkadaşım vardı sancısı geldi hastaneye gitti meğer açılması çok olmuş birden..sonra yarım saat sonra pırtladı bebeği..ayy diyo doğum ne kolaymış : )
Bende hep aklıma bu örneği getiririm : ) böyleleride var..hep kötüyü düşünmeyin..
bak guzel bi konu actinHadi konuyu değiştirelim : )
Hani dedik ya evde şöyleyiz böyleyiz diye..
Peki eşleriniz geldiğinde onu nasıl karşılarsınız ?
Bütn gün paspal takılıp eşiniz gelmeye yakın süslenen cinsten mi yoksa evde hep kokoş gezen cinstenmisinz ?
Saçınızı yaparmısınız makyaj yaparmısınız eşiniz gelecek diye ?
Açık mı giyinirsiniz pijama mı : )
Zaten erkeğin çok titizide çekilmez ..
Arada bizimde dağıtasımız geliyor ya da iş yapasımız gelmiyor bi de ben keyfime çok düşkünüm cnm istemiyosa yormam kendimi..nedir yani dünyanın sonu değil hoş..
Benim bi arkadaş vardı kocası acayip titizdi yerde bi kırıntı bile görmicek : ) bi de garibim hamile hali yok korkusundan kocasının gelmesine yakın temizlerdi evi..bi de böyleleri var boşver şükret..
Şimdi keyfime düşkünüm deyince içinizde ikizlerin olunca görürüm seni demeyin sakın haa : ) ozamanda ona göre erken kalkıp yol alıcaz : ))
Zaten anneme söylersem ilk vereceği tepki o olcak eminim tebrikten sonra..sen nasıl bakıcan o ikizlere evinin hali senin halini çok merak edicem dicek : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?