Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ya bunun yolunu banada öğretsene. Kızmakla olmuyor onu öğrendim. Anasının evindede dağınık benim kocam. Hep anası toplamış ardını bendende bekliyor o performansı ama ben kendi dağınıklıma yetişemiyorum, adam bnm 3 katım daınık

al işte canım çekti
biri de bana biber kızartsın lütfen

He ya bende diyecektim şimdi Eslem bidaha yiyeceğin şeyi burda sölemiyorsun, çalışan var, yapan var yapamayan var. Hazır bişise sölersin ama evde yapılan bişise mümkünse söleme

Anaa sana kızarken benmi yapmışım Anaaa çok utandım bak şimdi kız. Demekki çok canım çekmiş yoksa yazmamaya özen gösteriyorum hep

tamammmm susun yeteeeeeeeeeeerr..ben mutfaga gıdıyom..hiçte sebzem yok,bakım ne bulup yıcem acabaaaaa

ewt bi araştırmak lazım iyice...cnm peki sen kendi aşını yaptırcakmısın tetenoz yaptırman gerekio yaa..

Valla bende eşime onu diodum dün..bende aşı olmicam ozaman dimi diye : )

Sonuçta o da aşı bu da aşı : ) kanıtlanmamış şeylerden şüphelenmek lazım..

Ona tam karar vermedim ..bilmiyorum onu da araştırıcam cnm..

Anaa sana kızarken benmi yapmışım Anaaa çok utandım bak şimdi kız. Demekki çok canım çekmiş yoksa yazmamaya özen gösteriyorum hep

Yaa : ))

Valla bende hamile değilkende dikkat ediodum çünkü insanın canı çeker hem hamilesiniz hem çalışıyonuz imkan yok..

Ama şimdi daha bi anlıyorum sizi o canı çekmenin ne demek olduğunu : )

O yüzden konu kapanmıştır

Valla canımcım benimkide öyle kolay olmadı zaten..Ama işin püf noktası damardan giriceksin güzellikle söyliceksin ..onu tenkit etmeden..emir veriri gibi konuşmadan..

Bakma sen şimdi de hoş çok titiz değil ama eskiye göre düzeldi yinede..

kalkayım da koyayım kızarsın bi taraftan madem :))

eşin evde yokken yap ye sende :)))
madem özledin öyle yemeği

Nooldu angel geldiydi hani : ) cee yapıp gitmiş ..

Biri angelin kılığına girip dalgamı geçti len bizle

Bende zaten titiz tertipli dzenli olsun demiyorum sadece biraz daha dikkatli olsun bazı konularda. Mesela üstünden çıkardıklarına biraz dikkat etse, ne bilim ufak bi kaç şey daha var onlara daikkat etse. Birde kavga anında sen dağınıksına bağlamasa. O zamanlarda çıldırıyorum işte. Ozaman çok sıkıntı yaratmam.
Zaten aşırı titiz bende istemem. Çünkü bende dağınığım biraz beni boğmasın yani

Zaten erkeğin çok titizide çekilmez ..

Arada bizimde dağıtasımız geliyor ya da iş yapasımız gelmiyor bi de ben keyfime çok düşkünüm cnm istemiyosa yormam kendimi..nedir yani dünyanın sonu değil hoş..

Benim bi arkadaş vardı kocası acayip titizdi yerde bi kırıntı bile görmicek : ) bi de garibim hamile hali yok korkusundan kocasının gelmesine yakın temizlerdi evi..bi de böyleleri var boşver şükret..

Şimdi keyfime düşkünüm deyince içinizde ikizlerin olunca görürüm seni demeyin sakın haa : ) ozamanda ona göre erken kalkıp yol alıcaz : ))

Zaten anneme söylersem ilk vereceği tepki o olcak eminim tebrikten sonra..sen nasıl bakıcan o ikizlere evinin hali senin halini çok merak edicem dicek : )

amaaaan banada tembel dıyo kocam..çokta tın..
bende tıtız degılım..bıse asırı kırlenmedıyse temızlemem..
sadece ortalıgı toplamaya calısırım..mısal bugun ev kırlı gorundu gözume..
ama 1 gun daha ıdare eder dıye temızlıgı yarına erteledım
tuvalete gırdıgım bı anda lavoboyu bı temızlerım..ora temız görunur..
unıtenınde tozunu alırım bırazdan oda ev pis degılkı görusune destek olur
ben kendı ıcımde dagınıgım..ama kocamın kullanım alanlarını duzenlı tutmaya calısırım laf etmesın dıye..
utuyse sadece onunkılerı utulerım..ama tshırtlerını utulemem..çaktırmadan elımle sıvazlayıp gergın katlarım utulu sanar
bıde gardırobun onun tarafını duzenlı tutarım..benım tarafın altı ustundedır herzaman..
yılda 1 herseyımı döker katlarım..o katlamayıda en fazla 5 gun sureyle kullanabılırım..sonra yıne darmadagın olur..
keske fotosunu koyabılsem dolabımın..kocam orayada kızar ama sallamam..sonucta ora benım alanım

kızlar teyzem dogum hikayesini anlattı butun moralim bozudu strese grdim sanki kıpkırmızı oldum

noolmuskı dıcem sakın anlatma amaaaa..
ben dogum hıkayelerını bıle baslıgına göre okuyorum..kötulerı asla okumam..
aklımdan cıkmıyo yoksa..korku gelıyor ozaman dogumdan..
sende kotu olan seylerı anlatmayın de..

yok yok anlatmıcam zaten, pat diye anlattı ne oldugunu anlamadım pöffffffffffff

kızlar teyzem dogum hikayesini anlattı butun moralim bozudu strese grdim sanki kıpkırmızı oldum

Unut gitsin boşver..ne diye dinlersiniz böyle şeyleri bilmem..

Bak benimde bi arkadaşım vardı sancısı geldi hastaneye gitti meğer açılması çok olmuş birden..sonra yarım saat sonra pırtladı bebeği..ayy diyo doğum ne kolaymış : )

Bende hep aklıma bu örneği getiririm : ) böyleleride var..hep kötüyü düşünmeyin..

dinlediğimden değil birden laf rasında soyledi anlatıverdi napayım( inş bizim de arkadasınınki gibi olur:))

Hadi konuyu değiştirelim : )

Hani dedik ya evde şöyleyiz böyleyiz diye..

Peki eşleriniz geldiğinde onu nasıl karşılarsınız ?

Bütn gün paspal takılıp eşiniz gelmeye yakın süslenen cinsten mi yoksa evde hep kokoş gezen cinstenmisinz ?

Saçınızı yaparmısınız makyaj yaparmısınız eşiniz gelecek diye ?

Açık mı giyinirsiniz pijama mı : )

bak guzel bi konu actin
dahiyene fikirler cikabilir

Sende bendensin yani Ben şimdi yetişemiyorum çocuk olunca nolucak çok merak ediyorum. Ama Rabbim kolaylığını verir onunda. Sonuçta kaldıramayacağımdan fazlasını yüklemez bana

Canım unut onu unut. Kedidir kedi. Hiç kulak asma. Her kadında normal doğumu yapacak güç vardır yeterki sen içindekini bil.

Benim kuzenimin iki çocuğu ikisinide normal doğum yaptı. Sancılar başladıkça evde dolanırdım orayı burayı toplardım saati kontrol ederdim diyor. Sonra nişanı gelmiş ilkinde sancılarda sıklaşmış hastaneye gitmiş 1 saatte doğurmuş hemen.
2.cidede sancı geldikçe viledayı alıp evi siliyordum hatta babam bırak annen yapsın diyorduda benim amacım hareket etmek olduu için devam ettim diyo. Nişanı gelmiş ilkinden tecrübeli olduğu için gitmiş hemen hastaneye yarım saat sürmüş ya. Abartı değil ha bu. Geçen gün anlattı yarım saat sürmüş doğumu evden gidişde dahil yarım saate.

Bende azmettim onun gibi olcam Rabbimin izniyle. Sancılar başlar başlamaz değilde belirli sıklığa ulaşınca gitmek gerekiyormuş. Çünkü hastanede direk yatırdıkları için yatıncada bebek aşağıya inmezmiş doğum bi türlü başlamazmış.

Doktorunla konuş seni rahatlatmasını sağla. İnsanlara da söyle öle hikayelerini kendilerine saklasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…