Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ablam hamileyken kendiyle dalga geciyodudiyo hamileyken her tarafimiz ole bi hal aliyoki en bakilabilir taraf surat kaliyo o yuzden kocalarda yuzun guzellesmis diyerek teselli buluyo

kavgada söylenmez kııııs

sana inat ikiz annesi olarak fit bi hamiş olcam

ama benım bı huyum var,kocamın yanında ne sac yapabılıyorum ne makyaj..
ılla onun olmadıgı bı yerde yapacam..
o evdeyse kendımı banyoya kıtleyıp yapıyorum..
o bakarken elım ayagıma dolanır hıc yapamam..sınırlerım bozulur
oda sagolsun ben gızlı bıse yapacaksam ılla pesımde dolanır

ahahhahhahahh bende oyle dusunuyordum ama benım koca bu konuda cok ısrarcı..
hem sadece kocam demıyor doktorum dahıl cevredekı herkes bunu soyluyor
guzellestım ıste catlada patla

valla benimde gordugum kadariyla hamile kalanlar guzellesiyorburasi catlama topigi catlicam, tabieylul hos geldin gecmisi okumakla vakit kaybetme bence

leen ben geldim :)
esramı actım sizi okuyom :)

bende evde öle eşofmanla takılırım rahat olcam illaki. öle süslenip püslenmem çok nadir yaparım. millanın dediği gibi allık ve rimel favorimm :) onları sürünce benden güzeli yok sanarım :)))) zaten kocam gelir biraz takılırız sonra ben hoop uykuya :) yazık lan benim herifee:)

aynen bi sabredemez

kavgada söylenmez kııııs

sana inat ikiz annesi olarak fit bi hamiş olcam
ornek verdim yaasiz alinmayin o kendine ozelestiri yapiyodu

valla benimde gordugum kadariyla hamile kalanlar guzellesiyorburasi catlama topigi catlicam, tabieylul hos geldin gecmisi okumakla vakit kaybetme bence

bıde bu eve gectık ya,ısık ters dusuyor sıvılcem varsa bıle görup sıkamıyorum..
dolayısıyla cıldımde duzeldı
yoksa ben kendımı delık desık ederdım

Ay kıız niye bööyleyiz aynı bende öyle

Evde kimse olmasa bile kapıyı kilitliom ben..eşim olunca hayli hayli

İlk başlarda napiyon sen ya kendini kilitleyip orda diye tepki verirdi sonra sonra alıştı : )

Aa dişlerimi fırçaliom : ))

bıde bu eve gectık ya,ısık ters dusuyor sıvılcem varsa bıle görup sıkamıyorum..
dolayısıyla cıldımde duzeldı
yoksa ben kendımı delık desık ederdım

buyuk avantaj bizim salonda oyle yatak odasi kotu o konudasinir oluyom her baktigimda goz altlarim mosmor

bende aynen bı yandan esra bı yandan topık
sen guzelsın zaten kızım..fazlasına gerek yok..
dımekkı hepımız aynı makyajı yapıyoz

ahahahhahhaha
yok ben dedım artık..eger dısarı cıkcaksak ve benım hazırlanmam beklenıyosa kızıyorum ona..
tamam sen burdaysan gıdene kadar yapmam beklerım..
oda hemen yok yok ben ustumu gıyınıp ıcerı geccem hemen der,korka korka
yada banyoya kıtlenceksem..banyoda ısın varsa yap,ben gırcem rahatsız etme derım..
ılk baslarda oda anlam veremezdı nıye kıtlendıgıme
ama gun boyu evdeysek ondan gızlı kıtlenıyorum,cunku evdeyken nıye suslenıyon dıye manasız sorular sorabılıyor
angel geldimi bugün yoksa 3 aylık selamı verip gidiş o gidiş mi :)

angel nefes aldıgını belırttı ve gıttı gülüm..bı 3 ay daha gelmez elllaaaaamm

bugün boğazım ağrıyor diye kulak burun bogaz doktoruna gittim :) ( uzun zaman sonra farklı bir doktor kadın doğum degil :)) doktor boğazıma baktı fazla bişey yok dedi. sonra burnuma baktı içinde kemik varmış ameliyat dedi şaşırdım sünüzütüm varmış vs vs ilerde sorun yaratırmış kemik. anam şaşırdım. sonra kulağıma baktı temizliyelim dedi.. sağlam gittim hasta cıktım yaaaa... sonra dedi hamilelik düşünüyormusun tabiki dedim :) o zaman dedi antibiyotik vermiyorum ameliyatıda erteliyorum anamm yaaaaa doktora elimizi verdik kolumuzu kopartacaktı. bok yoluna gidiordum :)))) birdaha kapısının önünden geçmem :)

mısal sımdı suslenmeye gıtcem..kocamın ne zman gelecegı bellı olmaz..
10 dakkaya gelırım

Kızlar ben geldimmm...
Moralim cok bozuk öküzümle kavga ettik canım cok sıkkın ilk defa evden kacıp gidesim geldi.
Aglaya aglaya bi güzel de cıkarttım sancımda war biraz oyle yatıoruz simdi kızımla. Bir saat sonra gelir okuzum.

Son düzenleme:

Slm verdin borçlu çıktın gibi olmuş : ))

Sağlam bi yer bırakmamış sende : )

Sen başka doktorada git en iyisi..öyle hemen ameliyat olma zaten..bu zamanda kadar nefes almada problemin varmydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…