Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bu arada konudan konuya atlamış gibi olcam ama : ) aşağıda favorinin alyans reklamı var ya ilk çıkan alyans nasıl üç renk olan ..

Hepsi gözüktüğünde de en soldaki..

Kız yorumda yazaydın ya : )

Maksat hava değişsin habire doğumlardan bebeklerden konuşulmasın cnm : )

cnm ben kocam gelcek die süslenenlerdendim yazları açık açık giyinir goncamın azının suyunu akıtırdım hehehe taki hamiş olana kadar :))) şimdi kıyafetlerim olmadığı için kocamın karşısına kocamın kıyafetleriyle çıkıorum anca işte biyere gitceksek süsleniorum napim heç halim olmuyo valla kalk süslen püslen hevesim kaçtı

kötü şeyleri hiç duyma masalberra
kafanda canlandır kuzucuğun kollarında
ohh mis kokusu geliyor
gözlerine bak minik burnuna bak

cok haklısın tatlımmmm:)) bakıs acısı işte insanlar ne kadar da anlayıssızlar gun sayan kişiye yapılır mı

ayyyyyyyyy canım hep dua ediyoum inş bizim de dogumlarımız boyle kolay gecer , dr la gecen uzun uzun konusmustuk da ne bileyim panikledim.

Bu arada konudan konuya atlamış gibi olcam ama : ) aşağıda favorinin alyans reklamı var ya ilk çıkan alyans nasıl üç renk olan ..

Hepsi gözüktüğünde de en soldaki..
bende sac eekim yerinin ve bayan ic camasiri reklami var

Kız yorumda yazaydın ya : )

Maksat hava değişsin habire doğumlardan bebeklerden konuşulmasın cnm : )
bende odun gelince hazirlananlardanim ama genellikle esofmanla dururum rahatima duskunum suslenmeyi hic bilmem evde goz kalemi bile yok odun nefret eder bakimliyim ama suslu ve kokos hic olamadim hayatimda olanlara hep ozenmisimdireger aramiz limoni degilse guzel karsilarim eger kotuyse karsilikli tek kelimelik cumleler

Benm kocam şu hamilelikteki paspal halimi daha çok beğeniyor bu aralar..

Yüzüne ayrı bi güzellik gelmiş diyor : )

Bi kadının bencede en güzel en özel halidir hamile hali okadar kilo almasına rağmen..

Kocaya süslenmeye gelince yeni evliyken daha bi çok yapardım bende..ama sürekli değil arada bi feyşın tvden çıkar gibi olcan ki kıymet bilsin hep yapınca onada göz alışıyor değişik gelmior artık adama..

Genelde evdeki halimi tarif edeyim ..üstten uzun bol bişey alttan taytlarım var ayaklarımada ev botları geçirirm ..işten gelmesine yüzüme gözüme son rotüşler tamamdr..

yazında evde giymelik mini eteklerim şortlarım var arada bir onlarla sürpriz yaparım

Biz beraber gidip geldiğimiz için öle bir durum olmuyor maalesef. Ama bazen evde olsam süslenip karşılasam diyorum bazende yapacak hal olmazdı heralde bende

Biz beraber gidip geldiğimiz için öle bir durum olmuyor maalesef. Ama bazen evde olsam süslenip karşılasam diyorum bazende yapacak hal olmazdı heralde bende

Sonradan çalışan bayanlar geldi bnmde aklıma..kocası işten alanlar özellikle öyle bi fırsatları olmuyodur tabi..

Ama emin olun kocanız bi gün bunu yüzünüze vuracak

ay sen böle anlatınca yazı özledim yaa yaz gelsin artık kocişlerimize mini mini giyinelim huhuwww

konuya gec kaldım belkıde anca okudum naaapiiim
ben hıc evde kokoş gezemıyorum..
ama esımden once uyanıp tıpımı duzeltıyorum..
gıdıp azcuk makyaj yapıyorum..makyaj dedıgım bıraz allık ve göz kalemı..hayatımda bundan ılerıye gıdemedım..yakısmıyor..
bıde kocam gelmesıne yakın tekrardan bı sacı ve yuzu duzeltırım
ama gıyım olarak ev halıyım hep..hıc dısarda gıyındıgım gıbı evde gıyınemem..
zaten eve gelır gelmez soyunur dökunurum..rahat seyler gıyerım..
acıkta gıyınmem pek..ama cokta kapalı gıyınmem evde..
kışta olsa kısa kolluyum hep..bogazımda oyle gırtlagıma kadar kapalı olmaz..
bıde esım benı makyajsız görunce hasta oldum sanar hep

Sonradan çalışan bayanlar geldi bnmde aklıma..kocası işten alanlar özellikle öyle bi fırsatları olmuyodur tabi..

Valla yüzüme vuracak durumu pek olmaz sanırım. Çünkü ben okadar okul okumamama rağmen çalışmasamda olur diyorum, hatta kendimi yıllarca çalışacak modda görmüyorum. Emekli olabileceğimi hayal edemiyorum yani. Ama kocam belli bir süre çalışmamı istiyor. O yüzden bazı şeylere mecburen katlanacak, yüzüme vuracak durumu olmayacak.
İnşallah Rabbim nasip ederde çalışmayı bırakıp evimin kadını çocuklarımın anası olabilirim

Sürekli kalem çekmeye alıştırdınmı gözü sonra sürmeyince dediğin gibi soluk oluyo insanın yüzü hasta gibi : )

Bende kalem çekerdim genelde ama evlendikten sonra evin içinde sürekli öyle gezemiyon tabi..baktım eşimde tık yok bende salıyom arada : )

Bi sürmeyi severim bende ..ya da hafif rimel.. eşim hoşlanmaz normalde hafif sürerim bende..

bende ıste oyle yapcam..sancım 5 dakkada 1 e dusene kadar evde oyalancam..
hem ılk dogum uzun suruyormus,hemde hastanede dogum yapanların sesı olumsuz etkıleyebılır..
bıde dakka bası nst ve acıklıga bakıyolarmıs,sınır bozucu seyler hepsı..
ayrıca ayakta kalmak gerekıyomus sancı zamanı evet..
aaayy ben hıc acık sacık gıyınemedım yaaa(
anca yazlık evımızde gıyebıldım..cunku bızım ılk evın karsına sonradan bına dıkıldı..
komsular agzımızın ıcınde oldular..kocamda acık sacık gıyınme sakın dıye uyardı
sonra bu eve gectık 9.kat karsımda kımseler yok..ama ben bu popo ve göbekle ıstesemde hıcbıse gıyemıyorum..
sureklı esofman ve tshırt seklındeyım..ayagımda da eslemınkı gıbı ev botları:S

benım kocamda yuzumun cok guzellestıgını soyluyor hamıle kaldıgımdan berı..
guya kız cocukları annenın guzellıgını alırdı dıyo..
dogumdan sonra zayıflayınca ınsallah ıstedıgım gıbı gıyıncem evımde yaaaaaaaaaaaaaa..

benım bı arkadasımda calısıyor..gun boyu makyajsız oluyor..
aksamları kocası onu almadan once hemen makyajını yapıyor,sacı bası duzeltıyor..

evet yaa kalemı surmeyınce hasta görunumlu oluyorum bırden
halbukı ben nerdeyse 25 yasına kadar hıc makyaj yapmadan gezdım hep..
ozamanlarda kocamlaydım..evlenmeden once 8 senelık gecmısımız var yanı..
ozamanlarda benım ıcın olup bıterdı..ama sımdı ozamanlardakı gıbı görunmedıgımı hıssedıyorum makyajsızken..
ozamanlar ınsanda bı canlılık,yuzunde bı renk oluyor kendılıgınden sankı..
ama sımdı ben renklendırmezsem cok soluk bıseye dönuyorum..
kocamında benı hasta sanması bunu desteklıyor
ama sagolsun hıc oyle makyajıma karısmaz..zaten ben hıc abartmam..
hayatta bılmem fondoten veya far surdugumu..
rujlada ısım olmaz..kırk yılda bır ten rengıyle karısık ucuk pembemsı bıse surerım okadar

ablam hamileyken kendiyle dalga geciyodudiyo hamileyken her tarafimiz ole bi hal aliyoki en bakilabilir taraf surat kaliyo o yuzden kocalarda yuzun guzellesmis diyerek teselli buluyo

ablam hamileyken kendiyle dalga geciyodudiyo hamileyken her tarafimiz ole bi hal aliyoki en bakilabilir taraf surat kaliyo o yuzden kocalarda yuzun guzellesmis diyerek teselli buluyo

ahahhahhahahh bende oyle dusunuyordum ama benım koca bu konuda cok ısrarcı..
hem sadece kocam demıyor doktorum dahıl cevredekı herkes bunu soyluyor
guzellestım ıste catlada patla

zaten çok makyaj daha yaşlı gösteriyor insanı ..

hafif makyajlı doğala yakın olmak lazım : )

rujda abartı duruyor bence..insanın cildide güzelse gerek yok fondotone falan..

bende kalemciyim : ) evde her ne kadar öyle gezsemde dışarı çıkcaksam illaki hafif çekerim ....

he kocama karşı abartabilirim hafifden de çıkabilirim sorun yok : ) ama ev sınırları içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…