Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Slm verdin borçlu çıktın gibi olmuş : ))

Sağlam bi yer bırakmamış sende : )

Sen başka doktorada git en iyisi..öyle hemen ameliyat olma zaten..bu zamanda kadar nefes almada problemin varmydı ?
maşallah cok güzel nefes alırım :) bacım 2 yılda bir grip olurum. burnum tıkanır sadece okadar . öle görüntü olarakta gayet güzel minik bir burnum var :))) ameliyat olmam zaten kızzz bana zararaı yok çok şükür.

canımmmm neden kavga ettiniz. üzmesin seni kocan yaaa

canımmicindenn kavga ettiniz. üzmesin seni kocan yaaa

Canım cok karısık mevzu yaa neresinden baslayayım anlatmaya...
Ben arkadasıma kredi cektim icinden 1 milyar kendim aldım simdi o kredi icralık olmus bankaya gittim konustum avukatla konusun dedi ordan birbirimize sardik iste telefonda biraz aglamakli oldum sinirlendi oda is yerindeki dolaplara vurmaya basladi hemen aglama falan diye. Olancagısı aglamaya basladım bu sefer.
Aman karısık mevzu dedim yaaa.

senın doktorun musterı yok herhalde bı sıralar
sakın elletme burnuna..

esradakı kız o cocuga nıye geldı..
cocuk esmer karıyı mı begenmıste bu sarıyı begenmedı:S

aaaaayyy:S o aslı varya esmer olan aynı benım eltıme benzıyor..
böööggk tipine .....

senın doktorun musterı yok herhalde bı sıralar
sakın elletme burnuna..

esradakı kız o cocuga nıye geldı..
cocuk esmer karıyı mı begenmıste bu sarıyı begenmedı:S
aynen müşterisi kalmamış...

kız bende onu anlamadım kim kime ne dedi hahahah :) sarışın kim kızıl şaçlı az önce biriyle gitmedi mi:)))

Son düzenleme:
üzme kendini bacım kocan belki farklı bişeyede sinirlenmiştir sakin ol gelince güzelce konuşun :

aynen müşterisi kalmamış...

kız bende onu anlamadım kim kime ne dedi hahahah :) sarışın kim kızıl şaçlı az önce biriyle gitmedi mi:)))

ahahhaha bende hıcbıse anlamadım..
aha bıde bekır gırdı olaya
sımdı sarı kız cocuga talıp gelmıs..otekı kızlarda demıs o cocuk esmerı sevıyor herhalde..
hemde kıza demısler sen nıye talıp olarak geldın bu kadar guzelken..
talıplerını arasaydın demısler..
sonucta esmer kızla cocuk işi pişiriyo herhalde..sarı araya gırmıs oldu

esradaki oğlan çok çirkin bu 3 kadın neden birbirine girdi hahahah :) bide sarışın esmer kızıl :)

üzme kendini bacım kocan belki farklı bişeyede sinirlenmiştir sakin ol gelince güzelce konuşun :

Yok canim konusmam onunla msj cektim zaten senden bisey istemiorum ben kendi basimın caresine bakarim diye.
Yatak odasina gexip yatıcam birazdan hem basım agrıo o gecer hemde onun suratını gormemis olurum. Kuzenim doyurur onu zaten. Belki gex bilem gelir eve kavga ettik yaaa firsat dogdu onada sokakta gezmek icin.

hmmmmm anladım canımmmmmm anamm ne cok değişik şeyler oluyor:) nazada bişeyler olmuş galba du bakimm :)

üzme kendini böle şeylerde düşünme... oda üzülmüştür emin oll...

hmmmmm anladım canımmmmmm anamm ne cok değişik şeyler oluyor:) nazada bişeyler olmuş galba du bakimm :)

ne bu yaaa:S
ıkı salak bırbırını bulmus..zaten kıza tıpınden dolayı gıcık oldum..
olan sarıya oldu:S neyse talıbı cıktı onunda
anaaa bosta kalanı havada kapıyolar

Naz'a gelen talip çok dilli düdük :))))
naz çok güzel yaa porselen bebek gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…