Bacagının ust ic kısmından asagı vuran bir agrimi canim. Tam kemigin ordan.
Siz ucunuzde aynı gun doguracaksın.kaldık biz buralarda :44:
((( yaptım cunku hem bacagımı kaldıramıyodum,yuruyemedim hem de doguramıyorum diye
yarın bildiğin 40 ıncı haftaya gircez resmen istisnalardan olduk heheheheh
belimle bacagımın birleştiği yerden kalca kemiğimden aasagı inen bi agrıbel fıtıgı mı kız yooksa
kaldık biz buralarda :44:
((( yaptım cunku hem bacagımı kaldıramıyodum,yuruyemedim hem de doguramıyorum diye
yarın bildiğin 40 ıncı haftaya gircez resmen istisnalardan olduk heheheheh
Kızlar bende bu kordon meselesinden falan cok korkuyorum.Ama kakadun gece yazdım zaten..
subat annelerıne baktım hep..
bızımle dogumu bır olanlar dogurmus kac gun oncesı..
emzırmekle ılgılı bıseyler yazıyodu hepsı..
bız hala oldugumuz yerde sayıyoz..
bekledıkce aklıma kotu seyler gelmeye baslıyor..
sureklı bebegın hareketlerını dınlıyorum..kordon dolanır,kakasını yutar falan
bu donem olan seylermıs bunlar..sık sık hareket edıyomu dıye kontrol edın:S
bu kadar bekleyıp sonunda bana sezeryan derlerse asıl ozaman ıntıhar ederım
Canim bel fıtıgı uyusukluk yapar. Birde iki taraftan vurmaz tek taraflı vurur agrı benim hep sag bacagımdan vuruyor mesela.
dun gece yazdım zaten..
subat annelerıne baktım hep..
bızımle dogumu bır olanlar dogurmus kac gun oncesı..
emzırmekle ılgılı bıseyler yazıyodu hepsı..
bız hala oldugumuz yerde sayıyoz..
bekledıkce aklıma kotu seyler gelmeye baslıyor..
sureklı bebegın hareketlerını dınlıyorum..kordon dolanır,kakasını yutar falan
bu donem olan seylermıs bunlar..sık sık hareket edıyomu dıye kontrol edın:S
bu kadar bekleyıp sonunda bana sezeryan derlerse asıl ozaman ıntıhar ederım
Kızlar bende bu kordon meselesinden falan cok korkuyorum.Ama kaka
Meselesine gelince akintınızı kontrol edin eger rengi normalinden farklıysa biseyler oluyor demektir. Yesil,kahverengi falan olursa.
kaka yutunca öyle mı oluyomus..
iyi barı henuz yutmadı demektır
çoooook sıkıldım çooooooooookkkkkk..
göguslerım kasınıyor yaaa,acaba dogurcakmıyım
alttan bı belırtı yok,üstten takıp edıyorum
iki tarftan gelmedi zaten tek bacagıma oldu, uyusukluk yoktu agrı yaptı ustune basamadımmagnezyum eksikliğinden filan sanırım oyleyse
ben de gordum onları biz mi normaliz onlar mı normal acaba? kontrol ediyorum hareket etmıyosa durtuyorum
benim korkum da acılmam ollmayıp da suni sancıya kalmak ve sonucunun sezaryan olması..
benımde korkum bu persembe doktora gıttıgımde hala ne acılmamın ne sancımın olmayısı olcaktır..
oooff boyle doktor kontrolune gıtmek ıstemıyorum hala yaaa..
dogum sancısı ıcın gıtmem lazım artık benım:S
subat annelerındekıler bıde normal dogumla dogurmus olanlar..
gelde catlama yaniii..mılletın sancısı gelıp doguruyooor yaaaaaa..
ama 1 kısı vardı,profılındekı hamılelık takvımı bıle kalkmıstı..ama kız hala bebegım nooolur gel yaa yazmıstı..
bızımde sonumuz oyle olcak herhalde:S
Kız deme oyle sizinkilerin kıymetlileri degerli kendilerini naza cekiolar biraz.
Mart annelerindede doguranlar war hem cogu martı beklemeddn subatta doguracakmis. Benimle aynı tarihte olan bir kadin war oda subat cikmadan doguracakmis.
Gaza mı gelem simdi.
Stres yok eksin cokkk... :)
Walla oyle herhalde canım.yaaa daha bız dogurmadık,noooluyo mart annelerıne
tabıı baktılar subat annelerınde doguramayanlardan dolayı kontenjan eksıgı var,sıramızı kapıyolar dimeeee
benımde korkum bu persembe doktora gıttıgımde hala ne acılmamın ne sancımın olmayısı olcaktır..
oooff boyle doktor kontrolune gıtmek ıstemıyorum hala yaaa..
dogum sancısı ıcın gıtmem lazım artık benım:S
subat annelerındekıler bıde normal dogumla dogurmus olanlar..
gelde catlama yaniii..mılletın sancısı gelıp doguruyooor yaaaaaa..
ama 1 kısı vardı,profılındekı hamılelık takvımı bıle kalkmıstı..ama kız hala bebegım nooolur gel yaa yazmıstı..
bızımde sonumuz oyle olcak herhalde:S
Kız deme oyle sizinkilerin kıymetlileri degerli kendilerini naza cekiolar biraz.
Mart annelerindede doguranlar war hem cogu martı beklemeddn subatta doguracakmis. Benimle aynı tarihte olan bir kadin war oda subat cikmadan doguracakmis.
Gaza mı gelem simdi.
Stres yok eksin cokkk... :)
Canım iliski dogum yolunu acarmıs spermlerde aynı sekilde. Gögüs ucunu uyarmakta bi sebep olabilir.ben de pazartesi gidicem dr a yine bakucunlttan sonuc inş olumlu olur, acaba 4 cm falan acıklıgımız olsa bizi doguma olır mı:))) hayallere daldım 4cm nere ben nere bu vakit olmus acılmamaıshayırlısı olsun inşşş sag salim alalım da kucagımıza , her gece rahat uyuyorum nasılsısa sancım gelmeycek diye heheh
biz de eksin yok ondan mı olmuyo aceppp:26:
Bizde otuzuncu haftadan beri tık yok.yazık ayolara yahu hehehesize göre ben bayağı erken bırakmışım be üzüldüm şimdi kocişime dur ben bi epilasyon yapim yarın şölee kocişime sulanıyım accık doğuma kadar idare eder onu
Bizde otuzuncu haftadan beri tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?