Günaydın canımlarrr...
doğuran yok mu bea.. Millan, masalberaa, merys nerelerdesiniz............
günaydıııııııın kızlar :2:ben hala çok hastayım gribim iyileşemedim. bugün izin aldım doktora gittim evdeyim bütün gün yatıp dinlenmeyi düşünüyorum zaten gözüm açılmıyorbi de ökrürdükçe kasığımda ağrı oluyor sanki orda taş var gibi:26: kist mist olmasa bari bi kaç güne adet de olmam gerekiyor inşallah çok fazla beketmez kırmızılar neyse kendinize iyi bakın canlar ben yatiim artık
selam kızlar nasılsınız ben geldim artık evimdeyim
varmı güzel gelişmeler ??
dogum yapan varmı ?? anlatın az ya
eslemin son durumu ne ?
cumamiz mubarek olsun canlarr
daha doguran eden yok bende bosuna sormuyom islerimi bitirem gelem
dogurmak isteyen bacilar dun bi topik gordum okurken gulmekten bittim bence dogurmaniza yardimci olabilerrrradi soyle galiba' esinize ilk ne zaman rezil oldunuz' bi bakin bana hak vereceksiniz
ewet ama kadin hakli sonucta neler gelmis basina eee tabi 15 yillik evli olunca hadisede cok oluyo
SAnada hayırlı cumalar cnm..
O dediğin topici ilk başlarda çok okurdum gerçekten çok komik..gülmekten ölürdüm okurken..
Topic sahibi o yazılarınları sonra kitaba çevirecekti en son..okadar yani
ewet ama kadin hakli sonucta neler gelmis basina eee tabi 15 yillik evli olunca hadisede cok oluyoben okumaya devam ediyom iyi geliyo galiba bizim bu ay bebelik isi imkansiz gibi bisey o yuzden bole yerlerde guzel kafa dagitiyom
Ya bu konu nerde yaw merak ettim;bi link atsanıza
TE=duyguucar;28831170]meblağ ne kadar çokmu canım. arkadaşın ne diyor bu duruma. bende yaptım bi hata 5 yıl oldu bi ara az az ödedi arkadaşım sonra bidahaki ay falan diye diye kaldı işte. nişan takılarımla falan kapattım ben borcu geciktirmedim hiç ama giden benden gitti. eşim hala görüştüğüm için kızıyor ama napım rest çekemiyorum bende. aslında çok sevdiğim bi arkadaşımdı.
benim tek şansım eşim bana kızamıyor onunda 2-3 arkadaşı var iyilik yapıp hala ödemeyen ve oda hala görüşüyor onlarla. gerçi onun böyle bir durumu olmasada beni incitmezdi heralde yinede. takma sende napalım insanız birbirimize ihtiyacımız oluyor mecburen iyilik yapıyoruz işte
sagooo gezerken senın kızını buldum
kapacaklar sonunda sahip cık kızına..
Eki Görüntüle 633981 Eki Görüntüle 633982
Ne oldu bacım.....
Ayy tavan oldugu gibi ıslandı canim walla cekiorum butun belaları.
Kenardan dogruda yere akio kartonpiyerler falan kesin dusecek.
geçmiş olsun sagocum yaptırmak zorunda valla hiç sessiz kalma benimkide yapmıştı geçen sene sıcak su borusunu patlatmış gece 3 te. benim az leke oldu tavan yaptırırım falan dedi. yaptırmadı.zaten kaç kez zabıtaya şikayet etmiştim silkeleniyor diye. uğraşmadım bi daha Allahtan sattıda gitti kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?