Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Günaydın canımlarrr...

doğuran yok mu bea.. Millan, masalberaa, merys nerelerdesiniz............

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben geldim artık evimdeyim
varmı güzel gelişmeler ??
dogum yapan varmı ?? anlatın az ya
eslemin son durumu ne ?

cumamiz mubarek olsun canlarr
daha doguran eden yok bende bosuna sormuyom islerimi bitirem gelem
dogurmak isteyen bacilar dun bi topik gordum okurken gulmekten bittim bence dogurmaniza yardimci olabilerrrr adi soyle galiba' esinize ilk ne zaman rezil oldunuz' bi bakin bana hak vereceksiniz

günaydıııııııın kızlar :2:ben hala çok hastayım gribim iyileşemedim. bugün izin aldım doktora gittim evdeyim bütün gün yatıp dinlenmeyi düşünüyorum zaten gözüm açılmıyor bi de ökrürdükçe kasığımda ağrı oluyor sanki orda taş var gibi:26: kist mist olmasa bari bi kaç güne adet de olmam gerekiyor inşallah çok fazla beketmez kırmızılar neyse kendinize iyi bakın canlar ben yatiim artık

Canım çok geçmiş olsun. Üşüttüğün için ağrı giriyor olabilir canım. Dikkat et kendine. Haftasonu hep yat dinlen, zorlama kendini. Ilık ballı limonlu su içsene canım hem yapımı kolay yormaz seni, hemde vitamin takviyesi. İlaç verdimi doktor, hazır gitmişken kan tahlilide yaptıraydın, hamilelik şüphem var diyip. Nolur nolmaz canım.

Muhteşem üçlüm çok takmayın kafanızı yaw, kakasını yapsa sagonun dediği gibi akıntınızın rengi değişir. Benim ablam 42.haftada doğurdu, bekledi bekledi, sonra bi sabah akıntısı yeşilimsi olunca hemen doktora gitti sezaryene aldılar.
Ama annemde hep geç doğurmuş bizlerde bi sıkıntı yok, hepde normal doğumla olmuş.
Hurma falan yiyormusunuz günlük kızlar? Doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ya. Aklınızda bulunsun.
Birde takmayın bak duygu diyordu 40.haftaya kadar hiç bişi olmadı sabah bile bişi yoktu gece 12den sonra sancılar başladı diye.
bebişler öle yada böle çıkacak dışarı takılmayın.
Zaten muhtemelen 40.haftadan sonra hergün gidersiniz doktora galiba, kontrol amaçlı. Sorun doktorlarınıza mutlaka

selam kızlar nasılsınız ben geldim artık evimdeyim
varmı güzel gelişmeler ??
dogum yapan varmı ?? anlatın az ya
eslemin son durumu ne ?

HoşgeLdin cnmm..

Benim son durum haftaya kalp atışına gidicem onu bekliyorum..15 gün sonra demişti bi haftası geçti çok şükür

Bi de okumuşsun zaten keseler gözüktü ama biri diğerinin yarı boyutunda çok minik..doktor bu kaybolabilir demişti..onu da çok merak ediyorum ne durumda inş benimledir..

Tabi herşeyin hayırlısı öncelikle..

Doğum yapanlar en son seray doğum yaptı galiba sonra tıkadı yolu mübarek kimse doğuramıyor

Ya doğuracak hatunlar boş durmayın habire hareket edin yürüyüş yapın bişey yapın indirin bebişleri aşağıya

Ya şaka bi yana stresten doğuramiyonuz hee açılmıyo aşağısı : ))

Ya tamam normal için sonuna kadar uğraşın ama sezeryansada fazla kasmayın kendinizi artık bu saatten sonra..

Şu son dönem çok sıkıcıdır...hadi topici bırak etrftanda habire ararlar hala doğurmadınmı kıııs diye ..uyus olursun günler geçer sende yok hala doğurmadım dersin ..

Allah en hayırlısını nasip etsin sizlere..

SAnada hayırlı cumalar cnm..

O dediğin topici ilk başlarda çok okurdum gerçekten çok komik..gülmekten ölürdüm okurken..

Topic sahibi o yazılarınları sonra kitaba çevirecekti en son..okadar yani

bende barı bos kalınca bır derdım vara degılde muzmutun dedıgı topıge takıliiim bariii..
cunku ben gulmeli yer arıyorum
gardırobun falan aynalarını sıldım..yatak odasının tulunu ındırdım yıkadım taktım,sekıl verdım,camını sıldım..
camasırları yıkadım..
pff bugun gözume batan ıslerı yapım,son rotusları atım,fırını temızlemem lazım mesela:S
gercı bu kız gelene kadar,bu temızlık işi sureklı başa sarar durur

SAnada hayırlı cumalar cnm..

O dediğin topici ilk başlarda çok okurdum gerçekten çok komik..gülmekten ölürdüm okurken..

Topic sahibi o yazılarınları sonra kitaba çevirecekti en son..okadar yani
ewet ama kadin hakli sonucta neler gelmis basina eee tabi 15 yillik evli olunca hadisede cok oluyo ben okumaya devam ediyom iyi geliyogaliba bizim bu ay bebelik isi imkansiz gibi bisey o yuzden bole yerlerde guzel kafa dagitiyom

ewet ama kadin hakli sonucta neler gelmis basina eee tabi 15 yillik evli olunca hadisede cok oluyo ben okumaya devam ediyom iyi geliyogaliba bizim bu ay bebelik isi imkansiz gibi bisey o yuzden bole yerlerde guzel kafa dagitiyom

Ya bu konu nerde yaw merak ettim;bi link atsanıza

Canım meblaa az 3.5 milyar. Ozaman cok zor durumdaydı bende cektim odemeler iyi gidiordu ama evlendi kocası calısmadı bir sure o yuzden taksitleri ayarlayamadı. Simdi oderim ben hepsini dio banka taksit yapacak tekrar eside ise girdi sıkıntıları azalacak ins.
Benimde kız kardesim gibi sevdigi biri kuzenlerimden daha yakındır bana. Kuzenlerimden isteyemedigim seyi ondan cok rahat isterim bilirim ki hic gocunmaz yaparken....[/QUOTE]

bende aynen canım yaa. gerçi benim arkadaş normal hayata devam ediyor. yani lüks olan şeylerden bile kısma yok eşimde ona kızıyor zaten onlar içecek edecek senin paranı ödemiyor diye ama napım kızsam bağırsam nolcak. verecek adam verir zaten bi umut bekliyorum bende

Ne oldu bacım.....

Ayy tavan oldugu gibi ıslandı canim walla cekiorum butun belaları.
Kenardan dogruda yere akio kartonpiyerler falan kesin dusecek.

geçmiş olsun sagocum yaptırmak zorunda valla hiç sessiz kalma benimkide yapmıştı geçen sene sıcak su borusunu patlatmış gece 3 te. benim az leke oldu tavan yaptırırım falan dedi. yaptırmadı.zaten kaç kez zabıtaya şikayet etmiştim silkeleniyor diye. uğraşmadım bi daha Allahtan sattıda gitti kurtuldum

Kızlar kuzenim is gorusmesine gitti mutfak falan baya dagınıkti. İyice toparladım temizledim. İki makina camasır yıkadım bir makınada beklıo carsafları atıcam. Birde kurutucam. Buzdolabini silmeyi dusunuorum azicık dinlenme molasi verdim kendime.
Kuzenime buzdolabını ail dedim oralı olmadı bile dun.

Dun annem camları sildi sonra gitti babama yemek vermeye kuzenime guneslikleri utule tak dedi aksam yedide taktı bilgisayarın basından kalkamadi hos yine ben utuledim guneslikleri yaa neyse...

Dolabıda kendim silicem.
Yatak odamda dunku gibi duruo yerler silinicek. Şu cocugun gelmesini en cokda kimseye muhtac olmayacagım icin istiyorum. Bir gelse hayırlısı ile.

Walla isterse vermesin evini basına yıkarım. Hakkımı yedirtmem bende kocam sessiz kalio hep.
Kaynanam dioki bizimkine senin bu kari warken senin hakkını kimse yemez..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…