Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Aşkım canım kocişim bana orkide almış ayy çok utandımmmm:26: bide iş yerime getirmiş.. canımmm odunumm :)

uuuuu topiğin en romantik odunu seninki seçildi ozaman Buarada benimkide öğlen yemeğinde akşamki maçı izlemek için çağırıyorlardı , o da yok olmaz ben hanımı yalnız bırakmam diyordu. Bende anlamadım neden öle dediğini, galiba sevgililer gününde yalnız bırakmaK istemedi.

kız normalde romantik degildir ama ne oldu bilmiom :)))) akşamda yemege götürcekmiş :) aboowww ölcekmiyim yoğsammmm :) seninkide sana bişeyler yapacak heralde süprizzzzzzz hazırlıyordur belkimmm

yazik kizz anneneeee cok yorma onu

Aşkım canım kocişim bana orkide almış ayy çok utandımmmm:26: bide iş yerime getirmiş.. canımmm odunumm :)
aferin odununa alkis simgesini ezbere bilmiyom alkisladim varsayin

kız normalde romantik degildir ama ne oldu bilmiom :)))) akşamda yemege götürcekmiş :) aboowww ölcekmiyim yoğsammmm :) seninkide sana bişeyler yapacak heralde süprizzzzzzz hazırlıyordur belkimmm

Sürpriz falan sanmıyorum yapacağını ama eğer bu düşünceyle gitmem dediyse ki bence öle o bile yeter benim için. Bu saatten sonra gitse bile sorun olmaz

merhabalar kızlar

sago başka şeyler okusana canım ya
niye kendini sıkacak üzecek şeyler okuyorsun
kendine acı çektirme kız

yapta camdan aşağı doğuruverirsin çocuğu otur oturduğun yerde beğenmeyen gelsin temizlesin
sağolsun annem geldi hem camları hem evi temizledi gitti Allah razı olsun
beni hiç kımıldatmadı bile

o bıcak saplanması bugün bende de var masalberra
Rabbim hayırlısını versin
33 haftalık hamile bi arkadaşım var
3 gündür hastanede yatıyormuş nst de sancı çıkmış
bebeğe iğne yapmışlar ciğer geliştirici
erken doğum riski varmış
senden önce doğuracam galiba diyo

çok akıllıca bi yorum. tebrik ederim miyopi

TE=duyguucar;28831170]meblağ ne kadar çokmu canım. arkadaşın ne diyor bu duruma. bende yaptım bi hata 5 yıl oldu bi ara az az ödedi arkadaşım sonra bidahaki ay falan diye diye kaldı işte. nişan takılarımla falan kapattım ben borcu geciktirmedim hiç ama giden benden gitti. eşim hala görüştüğüm için kızıyor ama napım rest çekemiyorum bende. aslında çok sevdiğim bi arkadaşımdı.
benim tek şansım eşim bana kızamıyor onunda 2-3 arkadaşı var iyilik yapıp hala ödemeyen ve oda hala görüşüyor onlarla. gerçi onun böyle bir durumu olmasada beni incitmezdi heralde yinede. takma sende napalım insanız birbirimize ihtiyacımız oluyor mecburen iyilik yapıyoruz işte[/QUOTE]

Canım meblaa az 3.5 milyar. Ozaman cok zor durumdaydı bende cektim odemeler iyi gidiordu ama evlendi kocası calısmadı bir sure o yuzden taksitleri ayarlayamadı. Simdi oderim ben hepsini dio banka taksit yapacak tekrar eside ise girdi sıkıntıları azalacak ins.
Benimde kız kardesim gibi sevdigi biri kuzenlerimden daha yakındır bana. Kuzenlerimden isteyemedigim seyi ondan cok rahat isterim bilirim ki hic gocunmaz yaparken....

Anacım camlarimı sildi tullerimi yıkadı guzelce evimi sildi supurdu babamı doyurmaya gitti.
C.teside gelip mutfagın kalebodurlarını silerim dedi.
Bu arada kızlar cok fazla akıntım war yaa tırsiyorum da iltihap war antibiyotik kullanıorum o mu söktü iyice acaba.

Facebook anasayfam cicek bahcesi gibi herkes hediye gelen ciceklerinin resmini atmıs cok sinir bozucu.
Benim odunda telefonda bagırıo benden bisey beklemesin sakın diye.

Kalas bu adam kalassss... hehehehe

Ayyyy kızlar cok kotu bisey geldi basıma. Ust kattaki banyosunu yenilio salak usta vanayı kapatmadan musluk degistirmis butun su yatak odamın tavanından yere aktı

kızlar evime geldim esramı açtımmmm :)

naz dünkü oğlanla karar açıklıcakmış wooowwww

kız sago belayı çekion haaaaaa nasıl su senin yatak odana aktıııı

masalberra5314 .!.:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ne oldu bacım.....

kızlar evime geldim esramı açtımmmm :)

naz dünkü oğlanla karar açıklıcakmış wooowwww

kız sago belayı çekion haaaaaa nasıl su senin yatak odana aktıııı

Ayy tavan oldugu gibi ıslandı canim walla cekiorum butun belaları.
Kenardan dogruda yere akio kartonpiyerler falan kesin dusecek.

Canım geçmiş olsun ya. Nasıl düzelticekler yaw peki?
Buarada benim mesai bitti, hepinize hayırlı akşamlar

Walla canım hic usenmedim ciktim yukarı kavga ettim kabaran yerleri yaptiracaksınızbenmim. Birde salak salak guluo geldi eve bakti. Bu kartonpiyerler hep dusecek dedim boya yapinca gider dio piskin salak. Vereceksin dedim ben m is yapacak halim olsa kuzenim yanimda kalmaz zaten dedim.

Çocuk isteyenler için dua | Ya Halik-- Ya Bari --Ya Musavvir
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Hâlik, Ya Bari, Ya Musavvir" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder..

“O Allah ki, Halık’tır, Bari’dir, Musavvir’dir. En güzel isimler O’nundur.” (Haşr;24)
Bir bebek düşünün. Bu bebek daha önce yoktu. Onun bir başka yerde var olduğuna dair bir işaret de yoktu. Buna rağmen o, annesinin bile fark edemediği bir zamanda onun rahminde meydana geldi. Annesi onun varlığını ancak birkaç ay geçtikten sonra fark edebildi. Ve aylar geçtikten sonra anne doğum yaptı; o bebek dünyaya geldi.
Bu bebek dünyaya geldiğinde herkes gördü ki onun; görmesi için gözleri, duyması için kulakları, konuşması için ağzı, tutması ve dokunması için elleri, yürümesi için ayakları var… Bunlarla beraber yemeği sindirmesi için midesi, besinleri depolaması için karaciğeri ve bütün bunları yöneten beyni var… Yaşamı boyunca ona lazım olacak her şeye sahip.
Ve yine herkes gördü ki; bu bebek daha önce doğan hiçbir bebeğe benzemiyor. Onun yüzü, gözleri, kaşları, dudakları diğer bebeklerden farklı.
İşte arkadaşlar; onu yoktan var eden, yaşamı için en güzel ve gerekli organlarla donatan ve ona farklı bir suret veren, yüce Rabbimiz Allah-u Teala’dır.
Çünkü Allah; Halık’tır. Halık: Yaratan, yoktan var eden, demektir.
Allah; Bari’dir. Bari: Eksiksiz yaratan, demektir.
Allah; Musavvir’dir. Musavvir: Şekil ve suret veren, demektir.
Tekrar edelim mi?
Halık: Yaratan, yoktan var eden.
Bari: Eksiksiz yaratan.
Musavvir: Şekil ve suret veren.

Bunu biliyordum ama yapmak nasip olmamıştı..Demekki olmayacaktı ya yapmak da nasip olmadı : ))
Nasibim tedaviyle hamile kalmakmış..
Canım Ya Bari Ya Halik Ya Musavvir çocuk olması için çok önemli zikirler..
Ben bunların dışında Ya Varis Ya Evvel Ya Mübdi Ya Muhyi Es Semi Ya Latif gibi zikirleride transferden sonra elimi karnıma koyup hep okudum..
Herkes belki oruç tutamaz ama en azından dua ve zikirleri yapabilir..
Tedavi de olsa normal yollada olsa RAbbimin Ol demesine bakar sonuçta iş..
Hep dualarımdasınız kızlar ..hamileler de ..hamile kalmak isteyenlerde..
Allah hepimizi imtihanımızı geçenlerden eylesin inş..

Bi de Hz.Zekeriya nın çocuk olması için duası var onu da ben yazim belki okursunuz..

Kuran'ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya'nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemişolan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah'tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah'a duada bulunmuştur:

Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: “Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl.” (Meryem Suresi, 3-6)

Orada Zekeriya Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)

Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: “Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)

Ayette Hz. Zekeriya'nın Allah'a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim Allah, Kendisine bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya'nın duasını kabul etmiştir:

Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya’yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak Bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)

(Allah buyurdu:) “Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaşkılmamışız.” (Meryem Suresi,

O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: “Allah, sana Yahya’yı müjdeler. O, Allah’tan olan bir kelimeyi (İsa’yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir peygamberdir.” (Al-i İmran Suresi, 39)

Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya Allah'ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O'na Allah'ın kudretini hatırlatır:

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Önceki bölümlerde Allah'ın samimi kullarının dualarına onlar için en hayırlı olacak şekilde icabet ettiğini belirtmiştik. Ve Allah'ın içten çağrıda bulunan inananların tek dostu ve yardımcısı olduğunu da bildirmiştik. Allah, çocuk sahibi olması imkansız gibi görünen Hz. Zekeriya'ya da, samimi duasına icabet ederek salih bir oğul armağan etmiştir

Tesbihatı Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA

Kopyaladığım yazıda 7000 kere yazıyor..O konuda emin değilim ..yani ne kadar okunacağı ile ilgili ..ama fazla okumaktan zarar gelmez : )

Hiç okumamaktan iyidir her gün belirli sayıda okumak..yani 7000 okuyamasanızda..

Ama eylül liste yaparsa bunu bölüşüp her gün bi arkadaş içinde okuyabilirz..

Bi de Kenzül-arş ı da unutmayın kızlar ..ben onu bu tedavi sürem boyunca her gün okumaya çalıştım..yani öle bi kere okuyup bırakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…