evlendim 1 ay sonra sorunlar başladı...annesine acaip hastalıklı düşkün...anam diyor yanımda el ele tutşuyorlar...kaynanam diyor benle bu kadar ilgilenme oğlum karınla ilgilen...( imalı ) kocam anlamıyor...o ayrı...banada iyi olduğu zamanlarda nisbet yapıyordu...işte oğlum ben ne dersem yapar eder...pazar günü inadına bize gelirdi bize program bulurlardı...kaç kere uyardım inadına yaptı ...ben hacca giderken bile hakkımı helal etmedim...varsın gerisini siz düşünün...aile hayatı diye birşey bırakmadılar insanda...hasta olunca biz onla uğraştık...iyileşince demediki bunlar yeni evli birbirlerine alışamadılar...annemi yeni evliyken çağırmıştım geldi diye bunlar nasıl birbirlerine alışacak dediler...allahın laneti üzerlerine olsun...hiç sevmiyorum onları...bana bunca yapılanı kocamda görmüyor ya...onada diyecek lafım yok...şimdi ikiside hasta oldular kendi dertleriyle uğraşıyorlar ama kaynanam halaaaa eşimin elini tutar sevgili gibi...benimkide beni bırakır elini annesinin omzuna atar...öper sarılır...ben bunları kıskanmıyorum ama tiksindiriyor artık beni...ha ben annemi sevmiyormuyum seviyorum anne sevilir...ama sevgili gibide öpüşüp fısırdaşıp durulmazki...
Günayyyydın kızıızz :)gunaydın kızlaaarr..söyle bı gırım bakım dedım ne var ne yok..hanı o sumısalı mıdır nedır hala gelmedı mı
bızım tatıl gayet guzel gecıyor,bebemde sag saglım benımle..
arada boyle gorunur kacarım..benı merak etmeyın..ama özleyın
gunaydın kızlaaarr..söyle bı gırım bakım dedım ne var ne yok..hanı o sumısalı mıdır nedır hala gelmedı mı
bızım tatıl gayet guzel gecıyor,bebemde sag saglım benımle..
arada boyle gorunur kacarım..benı merak etmeyın..ama özleyın
canlarım hakkınızı helal edin. yarın yolcuyuz inşallah. bugün bir sürü aksilik çıktı bankada sinirden elim ayağım boşaldıneyse hallettim sonunda.
hepiniz için dua edeceğim eslem angel ve isimlerini hatırlayamadığım arkadaşları defterime yazdım inşallah dualarım kabul olur da burda bebişlerin bize verdiği sıkıntılardan eziyetlerden falan bahsederizsizde benden dualarınızı eksik etmeyin. umremizi kolaylaştırsın Rabbim Allaha emanet kalın.
geldiğimde daha çok hamile görmek istiyorum ona göresakın boşlamayın bebek işini.
Haydi Allaha emanet
slmlarr kızlar nasılsınız?buarada yoncamel nerde onu pek göremiorum tatile mi cıktı acep
selam kızlar :) ben tatilde değilimde ay sonu ya işler yoğun geçiyo birde yaz sezonu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?