Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Okurken dikkatimi cekti.birden boyle bodozlama dalacam ama cok doluyummm. Bu ay 2 sene olacak ben evleneli ve 2 senedir anlattigin hersey bendede mevcut. Okadar dardayimki ve seni okadar iyi anliyorumki. Benim evliligim ilk günü sabahi basladi. Esimi gizlice annesiyle telefonda konusurken gordum. Zaten ondan sonrada sonu gelmedi. Kaynanamin soguk bakislari, ogluyla Elele tutusmalar, öpüsmeler, fisildasmalar. 2 defa esime beni kiskandigini söylemis. Kusura bakma oglum ama seni cok kiskaniyorum esinden demis. Esimle el ele tutussam, gelip elimize vuruyor. Karim demesi yasak. Onlarda söylenmezmis ayipmis. 2 defa düsük yasadim ikisindede gelmedi. El kiziymisim ben, el kizina acima olmazmis. Daha okadar cok sey varki.. Ogluna sirilsiklam asik bir kaynanam var. Ve bu evliligimi okadar etkiliyorki... Esimde sagolsun annesine cok düskün.. Esimin ailesinden resmen tiksiniyorum, ve esim onlari her korudugunda ondan bir adim daha uzaklasiyorum, elimde olmadan.. Bunlari yazma geregi duydum, bilki yalniz degilsin...Allah yardimcin olsun..

gunaydın kızlaaarr..söyle bı gırım bakım dedım ne var ne yok..hanı o sumısalı mıdır nedır hala gelmedı mı
bızım tatıl gayet guzel gecıyor,bebemde sag saglım benımle..
arada boyle gorunur kacarım..benı merak etmeyın..ama özleyın

Günayyyydın kızıızz :)

özledik vede özlicezz... bebegimize iyi bakk iyi tatiller öptümmm:)

selam kiz kimsecikler gelmiyo sakin buralar herkes tatilde su misali geldi ama pek ugramiyo oda tatilmodunu atamadi galiba arada gel

mrhb canlar ben 8. gün test yaptım negatif ama kasık ağrılarım bel ağrılarım devam ediyo hala idrarada sık çıkıyorum onun harici bişi yok 13.gün yani dün tekrar test yaptım bi tane tek çizgi var diğeri yan yatay şekilde uzun çizgi çıktı test bozuk mu ne yapmam lazm

merys cim hayırlısıyla git gel canım benim kendine iyi bak bizler içinde dua et bol bol geldiginde de inşallahh herkezz hamile kalmış olur inşallahh ...
bende aşılama tedavisine başladım igneleri kendim vuruyorum göbegimden :18: davul gibi şişti şimdiden valla ..pazartesi kontrole gidecegim sonra catlatma ignesi sonrada asılama..yani carsamba persembe yapılır dua edin kızlarr bana bu sefer olsun inşallahh melegim bana gelsinn

ben tatilden döndüm ama herkes tatile çıktı heralde

ben bugün resmi olarak kırmızı kartı yedim
buna da şükrediyorum adet olmamak da bir sıkıntı

temmuz ayında ara vericem sanırım bu bebek işine.
şöyle iyice bir düşündüm de şu an bebek için doğru zaman değil sanki. hem iş yoğunluğum var hem de önümüzdeki aylarda ev alma taşınma vs var.
taşınma falan halledilir de ben serbest çalışıyorum ve dualarım kabul oldu çok güzel anlaşmalar yaptım çok yoğunlaştım yetmeye çalışıyorum şu an hamile olsam bilmiyorum ne yapardım.
ama bir yandan da yaş geçiyor sanki. çok karışık kafam çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…