Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yine kimse yok... gelen de birbirini göremeden çıkıyor zaten... ben kpss kitaplarına gömüldüm kızlar ne olur dua edin bana cumartesi büyük gün... :18::18::18:

yine kimse yok... gelen de birbirini göremeden çıkıyor zaten... ben kpss kitaplarına gömüldüm kızlar ne olur dua edin bana cumartesi büyük gün... :18::18::18:

yavrummm surda 5 gun var artık bırak çalışmayı bıldıklerını de unutursunn soraa
ben de gırecegım butun sene dersaneye gıtt ders calışş deneme çöz bıktım artık ben bıraktımm akışına Allahtan hayırlısı ne ise onu diliyorumm
Eskiden namazlarımda Allahım ne olur kazanayım dıyordum şimdide allahım ne olur hayırlı bı evladım olsun dıyorummm

Selam ben geldim,

moral sifir desem yeridir herhalde,isten ciktim ve suan yeni is ariyorum

ee bebek desen o da yok,kilo desen o coooooook bol

Selam ben geldim,

kuzummmm moral bozmak yokkkk Yüce rabbim herşeyın hayırlısını bılır vardır bundada bır hıkmet kısa zamanda bulursun ınsallah yenı bır iş
benımde adet ıkı gun gecıktı gercı hep duzensız konduramıyorum o yuzdennn hamıle degılsemde olayım bır an önce

Evet canim Insallah vardir bundada bir hayir.

Hadi Insallah canim ama artik ben bunalmaya basladim bu her ay yok hamilemiyim degilmiyim diye diye kafayi yemeye

Evet canim Insallah vardir bundada bir hayir.

Hadi Insallah canim ama artik ben bunalmaya basladim bu her ay yok hamilemiyim degilmiyim diye diye kafayi yemeye

umudunuzu asla kaybetmeyın ben 8 yıl bekledım 18 yıl bekleyende vardır inşallah rabbim çok bekletmez en kısa zamanda nasip eder

Son düzenleme:
Selam ben geldim,

beyazlım desene aynı durumdayız:)))
gercı benım iş var hatta teklıflerde hala gelmeye devam edıo 2.5 yıl olmasına ragmen ıs hayatını bırakalı ama o huysuz kocam ınatla hayır dıo calısmama gıcık ıste
bebe desen bende de yok ,,,,,,
kilo desen ehh o bende de cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oo kimseler kalmamış buralarda valla herkess tatilde anlaşılan benimde bugün belli oldu aşılama günüm cuma yapılacak 2 yumoşum var bakalım hayırlıısı inşallahh kızlarr duaa edin baana sizleri seviyorum Rabbim inşallahh tez zamanda bebişlerimizi nasip eder bizlerede..

kızlarrrr :) anacım gelen gitmiş :) benimde inşallah yarın annemler gelio :) bende 1-2 hafta yok olurum heralde

bu arada bugün simir testimin sonucunu aldım çok şükür bişey çıkmadı yanlız akıntım varmış onun için fitil verdi? vagi-flora diye bişey! kullanan var mı? aslında ben adetten sonra akıntı yaşıyorum ama aşırı degil, simiride adetten sonra almıştı! acaba ondan mı çıktı. sordum mühüm bişey degil dedi dr. sana ilaç yazdım kullan dedi. dedim gebelik düşünüyorum ozaman adetten sonra kullan dedi! zaten önemli bişey olsa direk kullan derdi dimi??? kafam karıştı yaahuuuu :18::18::18:

Ooooh yine kimsecikler yok

Ramazanda anca toplanıcaz öyle gözüküyor..

Bizim de bu aralar yoğun işlerimiz eşim çok yoğun hep evde ders çalışıo bu hafta sonu sınavı var kıslar dualarınızı eksik etmeyin..

Biz tam tatile çıkmasakta ara ara bi yerlere kaçıyoruz hep..

Oyüzden bende çok fazla giremiom zaten..

Haftaya da doktora randevu aldık pztsi..eşimin değerleri normala dönüo yavaş yavaş bi de bana baksınlar bakayım rahim filmi falan çekilcek heralde en son o kaldı çünkü :18:

Öyle işte sumisali dönmüş galiba ..hoşgeLmişşş : ) ..milanın hamile olduğunu sölediniz mi : ) hemde o gider gitmez hamile kaldı kulaklarınıda çok çınlattık hatta : )

Meryem gitmiş..Allah kabul etsin inş umresini..

Ecem ve milan arada girip yazmışlar ...iyi bari herkescikler iyi çok şükür..

Beyazlım yine bunalım modlarında ..En çok giren eylül ama o da sanırım ara vericek..

Özgecim anasından fırsat bulup yazmış sonunda o da sınavı sallamış gözüküyor iyi bari kocamın bi rakibi daha yok oldu

Angeli göremedim o napio son durumları ne acaba ? O da tatile gidicekti gitti galiba..

Neyse hadi hepinizi öpt..

Yakında yine eski halimizle toplanmak üzere inş..

selammmm

hepınız toplanmıssınız benım hıc haberım yok ...(( ınsan bı maıl atar bacılar toplanmıs dıye ben de saf saf bakıyom eskı topıge o kadar cok yenı sayfa vardı kı okumaya kalksam herhalde 3 gunde ancak bıtecektı

tatıldeyım malum zaman olmuyor net ııcın bu turkce klavye ye henuz alısamadım ... tel den baglanıyom arada turk hattına gecmedım kendı hattımdan uluslar arası baglantı sayılıyor ay sonu fatura ıyı bı gelır yanı

evet kuzucuklar kıskananlar catlasın hala gebe kalamadım...o kısmı gectım tatıl super ınsanın eve dönesı gelmıyor esım sabah 8 aksam 24 tel basında yakın bır zamanda aradıgında tel ı mesgule dusurup cesıtlı bahaneler uydurmaya baslayacagım

kk da kı sıfremı unuttugumu sanıp yuzlerce kez yanlıs denemelerın sonunda anlamıs bulunuyorum kı Turk klavyesın de "i" harfının yerınde "ı" harfı var anlamam bıraz gec oldu ama neyse

kızlarrrr Günaydınn...

bende bugünden sonra 10-15 gün giremicem ara ara kaçabilirim :) kendinize iyi bakın emiii... geldiğimde hamiş haberleri artsın!

bu arada bugün tekrar doktora gittim simir testini gösterdim başka bi doktora iltihap varmış azcık! fitili kullan gecer dedi. peki iltihaplı olunca bebek olmuyor mu????

ayy tatil dönüşü bende hamile olcam inşallahhh :)

Canım hadi inşallah, tatilden sonra güzel haberlerini bekliyoruz. Herkesin daha doğrusu Ben buralardayım ama işlerin yoğunluğundan giremedim. Kpssye bende giricem ama bilmiyom nolucak. Eski bilgilere güveniom, arada bakıyorum. buhafta çok çalışmam lazım çooook. Hadi kaçtım ben. Giden herkese iyi tatiller. Benim içinde tadını çıkarın

oo geliyorum gidiyorum herkes gitmiş oluyor yazıp yazıp kaçmışsınızzz
millan la angel bir gitti pir gitti valla kız anam insan telden baglanır wifi falan unuttunuz iyice eslem kızz hani ben o paragraflarda yokum yine unuttun beni walla eylül sende olmasan kimsecikler yok sende gidiyormuşsun artık ramazanda bulusalım bacımm..okadar yazdım kızzlar insan bir tedavin hayırlı olsun der hıhhh
neyse inşallahh herkezz dönüşte hamile dönerde topic güller acarrr hadi öptüm

Canım Allah inşallah hayırlısıyla hamile kalabilmeyi nasip etsin, sanada banada, isteyen herkese :) Şu kpss geçsin haftaya ben burdayım yine.

günaydın kızlar :) çok sık giremesemde telefondan okuyorum sürekli yazdıklarınızı benim telefondan cevap yazılmıyo o yüzden boşlukta nete giriyom :) inşallah tatile gidenler hamiş haberleriyle dönerler :) ben hala nasıl hamile kaldım diye düşünüyorum bu şaşkınlık doğum yaparken anca geçer herhalde o kadar çok ağladım ki neden olmuyo diye ve çok canım yandı ama şuan sanki hiç biri olmamış gibi rabbim sizlerede versin ve inanın sizde unutacaksınız herşeyi

hoş geldin kuzummm.inşallah rahim filmine gerek kalmaz benimde en son o kalmıştı karar vermiştim çektirmeye doktor adetin ilk günü gel dedi hani 7-8. gün çekiliyo ya adet durumuna göre gün verecekti o ay hamile kaldım gerek kalmadı belki seninde öyle olur ve inşallah muradına kavuşursun.sakın aklına takma unut bi süre niye olmuyo diye stresin çok etkilediğine inanıyorum ben.doktora giderken şu gün git bu gün gel diyene kadar tedavi görücem tahliller yapılacak rahim filmi çekilecek diye niye olmuyo demeye fırsat kalmadı kısa bir süre unuttum belki de ondan oldu :)

inşallah rabbim sizlerede nasip eder canım bu bekleyişin ne demek olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz ve çok yıpratıyo bazen bence en kıymetli bebekler bizimkiler olacak ailenin göz bebekleri olacaklar böylesi daha değerli.

Canım Allah inşallah hayırlısıyla hamile kalabilmeyi nasip etsin, sanada banada, isteyen herkese :) Şu kpss geçsin haftaya ben burdayım yine.

cok teşekkür ederim miyopicim inşallahh Rabbim hepimize bu ay bebeklerimizi nasip eder..kpss ye gireceksin sanırım bende sana başarılar diliyorum ..bende buralarayım ramazandan sonra gidecegiz tatile o yüzden takılıyorum böyle buralarda geldigin iyi oldu

mimoza sende hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…