yine kimse yok...gelen de birbirini göremeden çıkıyor zaten... ben kpss kitaplarına gömüldüm kızlar ne olur dua edin bana cumartesi büyük gün... :18::18::18:
Selam ben geldim,
moral sifir desem yeridir herhalde,isten ciktim ve suan yeni is ariyorum
ee bebek desen o da yok,kilo desen o coooooook bol
kuzummmm moral bozmak yokkkk Yüce rabbim herşeyın hayırlısını bılır vardır bundada bır hıkmet kısa zamanda bulursun ınsallah yenı bır iş
benımde adet ıkı gun gecıktı gercı hep duzensız konduramıyorum o yuzdennn hamıle degılsemde olayım bır an önce
Evet canim Insallah vardir bundada bir hayir.
Hadi Insallah canim ama artik ben bunalmaya basladim bu her ay yok hamilemiyim degilmiyim diye diye kafayi yemeye
Selam ben geldim,
moral sifir desem yeridir herhalde,isten ciktim ve suan yeni is ariyorum
ee bebek desen o da yok,kilo desen o coooooook bol
kızlarrrr Günaydınn...
bende bugünden sonra 10-15 gün giremicem ara ara kaçabilirim :) kendinize iyi bakın emiii... geldiğimde hamiş haberleri artsın!
bu arada bugün tekrar doktora gittim simir testini gösterdim başka bi doktora iltihap varmış azcık! fitili kullan gecer dedi. peki iltihaplı olunca bebek olmuyor mu????
ayy tatil dönüşü bende hamile olcam inşallahhh :)
oo geliyorum gidiyorum herkes gitmiş oluyor yazıp yazıp kaçmışsınızzz
millan la angel bir gitti pir gitti valla kız anam insan telden baglanır wifi falan unuttunuz iyiceeslem kızz hani ben o paragraflarda yokum yine unuttun beni walla eylül sende olmasan kimsecikler yok sende gidiyormuşsun artık ramazanda bulusalım bacımm..okadar yazdım kızzlar insan bir tedavin hayırlı olsun der hıhhh
neyse inşallahh herkezz dönüşte hamile dönerde topic güller acarrr hadi öptüm
Ooooh yine kimsecikler yok
Ramazanda anca toplanıcaz öyle gözüküyor..
Bizim de bu aralar yoğun işlerimiz eşim çok yoğun hep evde ders çalışıo bu hafta sonu sınavı var kıslar dualarınızı eksik etmeyin..
Biz tam tatile çıkmasakta ara ara bi yerlere kaçıyoruz hep..
Oyüzden bende çok fazla giremiom zaten..
Haftaya da doktora randevu aldık pztsi..eşimin değerleri normala dönüo yavaş yavaş bi de bana baksınlar bakayım rahim filmi falan çekilcek heralde en son o kaldı çünkü :18:
Öyle işte sumisali dönmüş galiba ..hoşgeLmişşş : ) ..milanın hamile olduğunu sölediniz mi : ) hemde o gider gitmez hamile kaldı kulaklarınıda çok çınlattık hatta : )
Meryem gitmiş..Allah kabul etsin inş umresini..
Ecem ve milan arada girip yazmışlar ...iyi bari herkescikler iyi çok şükür..
Beyazlım yine bunalım modlarında ..En çok giren eylül ama o da sanırım ara vericek..
Özgecim anasından fırsat bulup yazmış sonunda o da sınavı sallamış gözüküyor iyi bari kocamın bi rakibi daha yok oldu
Angeli göremedim o napio son durumları ne acaba ? O da tatile gidicekti gitti galiba..
Neyse hadi hepinizi öpt..
Yakında yine eski halimizle toplanmak üzere inş..
oo geliyorum gidiyorum herkes gitmiş oluyor yazıp yazıp kaçmışsınızzz
millan la angel bir gitti pir gitti valla kız anam insan telden baglanır wifi falan unuttunuz iyiceeslem kızz hani ben o paragraflarda yokum yine unuttun beni walla eylül sende olmasan kimsecikler yok sende gidiyormuşsun artık ramazanda bulusalım bacımm..okadar yazdım kızzlar insan bir tedavin hayırlı olsun der hıhhh
neyse inşallahh herkezz dönüşte hamile dönerde topic güller acarrr hadi öptüm
Canım Allah inşallah hayırlısıyla hamile kalabilmeyi nasip etsin, sanada banada, isteyen herkese :) Şu kpss geçsin haftaya ben burdayım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?