canlarım hakkınızı helal edin. yarın yolcuyuz inşallah. bugün bir sürü aksilik çıktı bankada sinirden elim ayağım boşaldıneyse hallettim sonunda.
hepiniz için dua edeceğim eslem angel ve isimlerini hatırlayamadığım arkadaşları defterime yazdım inşallah dualarım kabul olur da burda bebişlerin bize verdiği sıkıntılardan eziyetlerden falan bahsederizsizde benden dualarınızı eksik etmeyin. umremizi kolaylaştırsın Rabbim Allaha emanet kalın.
geldiğimde daha çok hamile görmek istiyorum ona göresakın boşlamayın bebek işini.
Haydi Allaha emanet
canlarım hakkınızı helal edin. yarın yolcuyuz inşallah. bugün bir sürü aksilik çıktı bankada sinirden elim ayağım boşaldıneyse hallettim sonunda.
hepiniz için dua edeceğim eslem angel ve isimlerini hatırlayamadığım arkadaşları defterime yazdım inşallah dualarım kabul olur da burda bebişlerin bize verdiği sıkıntılardan eziyetlerden falan bahsederizsizde benden dualarınızı eksik etmeyin. umremizi kolaylaştırsın Rabbim Allaha emanet kalın.
geldiğimde daha çok hamile görmek istiyorum ona göresakın boşlamayın bebek işini.
Haydi Allaha emanet
Haydi Allaha emanet
hayırlısıyla git gel tatlımm hayırlı yolculuklarrrrrrcanlarım hakkınızı helal edin. yarın yolcuyuz inşallah. bugün bir sürü aksilik çıktı bankada sinirden elim ayağım boşaldıneyse hallettim sonunda.
Haydi Allaha emanet
Haydi Allaha emanet
Günaydın kuzularımmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Size bir hafta uğrayamayacağım bende malum tatile gidiyorum bu akşam. Hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar herkesler bi yerlere gidiyo ne güzel
neyse inşallah gittiğiniz yerlerden mutlu huzurlu dönersiniz biz buralarda bekliyoruz nasılsa
ben bugünlerde acayip gerilmiş durumdayım kpss ye son bi hafta..sıkıntı stres yaptım valla nolcak bakalım rabbim yardımcım olsun
bugün acayip bi rüya gördüm sürekli midem bulanıyı kusuyordum lavabodan gelemiyordum. bi davet mi düğün mü bişi oluyordu. annem nerde bu kız yine diyordu. tam geldim annemin yanında en yakın arkadaşım oturuyo. daha yeni evlendi. daha bi aylık evli 2 aylık hamileymişim diyordu. iğneden oldu heralde falan diyordu. o arada uyandım gece 4 olmuş elimde kpss notları ışık açık öyle uyumuş kalmışım..noolcak benim bu halim bilmem
güüünaayyyyyyyyyyydıııınnn kızlar..
nasılsınız ?? neler yapıyosunuz?? yeni sıcak havadisler varmı??
millan ın hamile olduğunu gördüm ve merys te teyit ettirmiş hamileliğini Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasib etsin
başka varmı göremedim ben..
bu arada ben de adet olmadım yani hamileysem 6.haftadayım..tatilde olduğumdan dotora gidemedim.pzt günü doktora gidicem inşallah...yalnız hiç bulantm yok.diğer bebeğimde 5.haftadan başlamıştı.her bebek birbirini tutmaz tabii..ve arada bir kasık ağrılarım oluyo..doktora gitmeden sevinemiyoruz bile eşimle...hayırlısı inşallah
hepinizi çok özledim
selam canlarrrr nabersiniz bugun evlilik yaNi nikah yildonumuuz ne yapmali fikri olan????
canim burda bir lokanta ve bir restorantimiz var ve tek helal satan muessese biziz ve haftanin bi kac gunu zaten ordayiz ki o hergun orda ve calisanlar hep tanidik romantik bisey olmaz bence:52 baskaaa
canım benim evlilik yıldönümün kutlu olsun :)
tesekkur ederim canimm kac gundur oyle deli ettim onu hele bugun ise gitmeden cildirdi halbuki kac gundur bugune yatirim yaptimkesin o unuttu bizim durum farkli nikahla dugun ve dini nikah farkli gunlerde yapildi bugun boyle bisey yapcgim aklina bile gelmez sabahtan beri ona yazi yaziyorum ruloyu bitireyim bir rulo askimi anlatiyorum ona birde aksama hazirlik yapicam
bizim imam nikahı resmi nikah düğün bir günde oldu o yüzden unutursa mahvederim onu çünkü benim için anlamı büyük tek gün inşallah bide bebeğimin doğum günü eklenir buna :).canım aslında aklıma güzel süprizler geldi de bu bir günde olacak şey değil.albüm yapıyolar internetten hazırlıyorsun farklı fonlarla albümü tamamlıyon siparişi veriyon evine geliyo ama 1 hafta sürüyo galiba.bi de bu gün evde güzel yemekler yap masayı donat mum ve gül yaprakları da olsun yatak odasına da aynı özeni göster çarşafları özenle seç gül yaprakları dök güzelce :) alkol alırsa meze hazırla rakı al yap güzel şeyler.gelinliğini de giymeyi unutma tabi içine hala girebiliyosan :) ben giremiyom şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?