Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hoşgeldin tatlım. Bende yarın tatile çıkıyorum umarım güzel bir tatil olur benim içinde :)

o topikten dışladık canım kendimizi burda daha mutlu daha huzurluyuz :)

yaaa dikkat et melegime ama valla senin gidecegini dusunurken bile kalbim gum gum atiyo rabbim nasip ederse gididersem ne yapcam hic bilmiyom tadini cikar canim insallah sag salim orada alinacak en buyuk nasiple nasiplenin gelin insallah...

ayy inşallah canım yaaa dikkat etmem mi hiç ufak ufak mide bulantılarım başladı. Rabbim umremizi kolaylaştırsın bebeğimde azcık bana torpil geçse fena olmaz aslında
RAbbim isteyen istemeyen herkese o topraklara adım atmayı nasip eylesin. kalbim yerinden çıkacak gibi. sanki rüyadayım

günaydın yağmuryk. senin bat ne zamandı bu uyku hayra alamet olsun inşallah
anlamıyorum canım yaa hiç böye uykucu olmazdım ben.. gözlerimi zor açıyoorum iş yerinde. ekrana zor bakıyorum şu an. oysa akşamları da erkenden tv başında uyuyup kalıyorum ben ya.. :26: en son 4 haziranda adet oldum ama düzensiz benim ki 10 temmuz falan olur bat sanırım :44:

canım umreye mi gidiyorsun sen ne güzeeeeeeeeeel..
allah tüm dualarını kabul etsin bizlere de nasip etsin inşallah (amin)

Son düzenleme:
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar

GÜnaydınnnn kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydin hayirli cumalar kizlar geldiiiizzz...ayyyy kanal 7 de cuma sohbeti cok guzel bir cok konuda hoca yardimci oldu umreden kaynana meselelerine cocuk sahibi olu olamama eslerine arasindaki sabretme vb sohbetlerine her konuda konustu sanki konulari bizim topikten almis gibi sasirdim kaldim vallahi birde dinlerken mutfaga oyle bir temizlike giristimki ferahladim vallahi allahim hamdoldun sen ne buyuksun

şimdi açtım bende kanal 7'yi :)

selam kızlar :) bu ün baya sessiz geçmiş ben yokum diyedir kesin iş yerinde yoğun olunca açmıyorum bu günde yoğundu :)

canlarım hakkınızı helal edin. yarın yolcuyuz inşallah. bugün bir sürü aksilik çıktı bankada sinirden elim ayağım boşaldı neyse hallettim sonunda.
hepiniz için dua edeceğim eslem angel ve isimlerini hatırlayamadığım arkadaşları defterime yazdım inşallah dualarım kabul olur da burda bebişlerin bize verdiği sıkıntılardan eziyetlerden falan bahsederiz sizde benden dualarınızı eksik etmeyin. umremizi kolaylaştırsın Rabbim Allaha emanet kalın.
geldiğimde daha çok hamile görmek istiyorum ona göre sakın boşlamayın bebek işini.
Haydi Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…