Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet deri alti ignesi. bende süpheleniyorum kan pihtilasmasindan cünkü uzun süredir sigara kullaniyorum malesef..
Allah yardimcin olsun insallah kisa zamanda alirsin bebegini kucagina..

ben geldim bacilarrr.... kontrol edicem bakıyım beni kimse merak etmişmi etmemişmi
günaydın kızlar...hoşgeldin angel,merak etmezmiyiz ama bu ara çok kopuk giriyoruz net e..konu akışı olmuyor fazla..
muzmutum bugün senin için önemli Allah yardımcın olsun,,inşallah güzel haberlerle dönersin

bende tatildeydim...birde tatilin tam ortasında hastalandım... yeni haberler varmı bakıyım...

canım muzmutun lekelenmeri olmuş bugün doktora gidecektiki bebeklerin durumu için..bugün dualarımız onunla.
bende yarın gidicem keseyi gördükte haftasına göre küçük ve değerlerin düşük dedi doktor..
gülgüzeli bikaç gün önce aşılama olacaktı son durumu bilemiyorum..
sumisali döndü tatilden,millan daha gezmelerde...
başka bişey yoktu sanırım...
senin tatil nasıl bakalım

güzeldi ama denizde vatoz ...köpekbalığı olunca denize girmekten vazgeçmiştim ...tamda o zaman hastalandım...
hepiniz için dua ediyorum kuzularım..

hosceldun bayagidir girmiyosun oooooohhhh valla tatilin keyfini cikar 1 hafta sonra bende yollardayimvalla bizde muzmuttan haber bekliyoruz insallah hayirli haberlerle donerr...

bende dün sana pek bir yakındım hauha umredeki vatandaşında yakınlarındaydım...sen nereye gidiyon 60 dereceymiş oralar

tatlm sehir dısından misafrlerim vardı kaç gündür yazamadım.ne kusuru olurmu hiç ayy masallah insallah kalp atımınıda duyarsın haberdar et bize.eh işte sekerim bulantı halsizlik bel agrılarım var ama gececek bu günler allahın izniyle bebişimiz iyi teyzesi kalp atımını duyduk ama kötü bir olayda yasadık ilk doktor kalp atımını duymadı hatta bikaç güne kanaman olacak düsük yapacaksn dedi aynı gün baska doktora gittik o hemen duydu bende duydum allahm sanada yasatsın insallah ama sakın 1 doktorla yetinme bazılarının aleti bozuk yada eski oluyo yanlıs yönlendiriyolar insanı kendne dkkat et tatlm bebişe iyi bak

öfffff uyuz oluyorum böyle doktorlaraaaaaa.......!!!!!
evet bu durumlarda bir doktara daha gitmek lazım.neyseki sağlıklıymış bebiş:)) Allah uzun ömür versin...

ben geldim bacilarrr.... kontrol edicem bakıyım beni kimse merak etmişmi etmemişmi

hoş geldin canım alıştık artık birbirimize merak etmez olurmuyuz hiç :) şimdi okudum muzmutu allahım inşallah herşey yolunda gider ama korkulacak birşey yoktur kızlar cuma günü bende de oldu azıcık bu gün gittim doktora şükürler olsun ne rahimde nede kesede kanama yok bebeğimin gelişimi de gayet iyi haftasında devam ediyo.kalp atışlarıda yolunda.doktorum hafif kanama olabilir arada ama parça geliyomu diye dikkat et dedi.kanama oldu mu 10 gün dinlen ve ilşkiye girme dedi.içim rahatladı inşallah muzmutta iyi haberlerle döner.amin.

millan açık gördüm seni sen nasılsın pek girmiyosun galiba siteye :)

bende gecmısı okuyordum,cevap verene kadar sen cıkmıssın zaten..
yaa aklım sımdı muzmutta kaldı,ınsallah bıse olmamıstır..
ama ıcıme doguyor hıcbıse olmıcak inşallah..
bizde tatılı erken kesmek zorunda kaldık,babam yogun bakımda,oyuzden bugunler bıraz streslı gecıyor..

SELAM KIZLAR

sonunda atlattım şu KPSS illetini iyi ya da kötü bilmiyorum kafam hala karışık hala orada.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ki bugün yaşadığım başka bi olay kpss nin benim aklımı başımdan aldığını bir kez daha kanıtladı.. inşallah bi kaç güne kendime geleceğim.. sizler nasılsınız umarım iyisinizdir.. tatilciler yavaş yavaş dökülür artık
inş güzel haberlerle

geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider üzüldüm şimdi ister istemez kendini üzüyorsun bari yemene dikkat et onu ihmal etme en güzel haftaları çünkü gelişim için.muzmut inşallah iyi haberlerle dönecek bende birşey olmadığını düşünüyorum.rabbim korusun onları onun işi de zor biz bir bebeği düşünürken o ikisini birden düşünüyo.

geçmişler olsun canım en azından bir sene daha kafan rahat inşallah bu sefer iyi geçmiştirde tekrar bu stresi yaşamazsın :) kendi kafanı dinle artık tatil yap

geçmişler olsun canım en azından bir sene daha kafan rahat inşallah bu sefer iyi geçmiştirde tekrar bu stresi yaşamazsın :) kendi kafanı dinle artık tatil yap

inş canım saolasın..
senin nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl...

bu arada hafta içi görümcem doğurdu benim sınavdan sonra ona gittik o kadar tatlı o kadar küçüktü ki çoook güzeldii yaaa gerçekten bambaşka bi duygu.. allah inşallah en kısa zamanda bana da nasib eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…