ılkınde ben kurtaj oldum,,ıkıncısı ıse kendı dustuydu ama parca kalmıs oda ılacla dusmedıgı ıcın yıne ufak da olsa bı operasyon gecırdım,,,evet cok sukurkı hamıle kalabılıyoruz tum doktorlar bunun cok onemlı oldugunu soyledı banada ,,,faktor5 leıden mutasyon analızı testı yaptrdım genetık ıcın esımle bırlıkde kı o baya pahalı bı tahlıldı neysekı zeynep kamılde ucretsız yaptırabıldık,,kkan pıhtılasması ıcınde trombofılı panelı dıe bı test var kan pıhtılasmasına bakılıo onu yaptıralım dedıydı genetık doktoru o zaman anlasıldı pıhtılasma yogunlugumun oldugu ,,,suan kan sulandırıcı kullanıorum ama hamıle kalınca buyuk bı olasılıkla ıgneye terfı edecem :) gercı zor degılmıs ınusılın tarzı kucuk bı ıgneymıs ve kısı kendı kendıne yapıomus bakalım hayırlısı artık,,,,,
günaydın kızlar...hoşgeldin angel,merak etmezmiyiz ama bu ara çok kopuk giriyoruz net e..konu akışı olmuyor fazla..ben geldim bacilarrr.... kontrol edicem bakıyım beni kimse merak etmişmi etmemişmi
günaydın kızlar...hoşgeldin angel,merak etmezmiyiz ama bu ara çok kopuk giriyoruz net e..konu akışı olmuyor fazla..
muzmutum bugün senin için önemli Allah yardımcın olsun,,inşallah güzel haberlerle dönersin
ben geldim bacilarrr.... kontrol edicem bakıyım beni kimse merak etmişmi etmemişmi
canım muzmutun lekelenmeri olmuş bugün doktora gidecektiki bebeklerin durumu için..bugün dualarımız onunla.
bende yarın gidicem keseyi gördükte haftasına göre küçük ve değerlerin düşük dedi doktor..
gülgüzeli bikaç gün önce aşılama olacaktı son durumu bilemiyorum..
sumisali döndü tatilden,millan daha gezmelerde...
başka bişey yoktu sanırım...
senin tatil nasıl bakalım
hosceldunbayagidir girmiyosun oooooohhhh valla tatilin keyfini cikar 1 hafta sonra bende yollardayim valla bizde muzmuttan haber bekliyoruz insallah hayirli haberlerle donerr...
bende dün sana pek bir yakındımhauha umredeki vatandaşında yakınlarındaydım...sen nereye gidiyon 60 dereceymiş oralar
canımın içi ablama ders çalıştırdığım için geç yazıyorumm bitanem kusura bakmayınn keseyi beş hafta altı günlükken duyduk bitanemm yarında bitanem kalp atımını duyucaz haklısın meleğim dikkat etmem lazımmmmsende çok dikakat et meleğimm bebeğine ve kendine bitanemmm canımın içi senin nasıl gidiyo bitanem hamilelik nasılsın yeğenim nasıl inşallahh iyisinizdir
öfffff uyuz oluyorum böyle doktorlaraaaaaa.......!!!!!tatlm sehir dısından misafrlerim vardı kaç gündür yazamadım.ne kusuru olurmu hiç ayy masallah insallah kalp atımınıda duyarsın haberdar et bize.eh işte sekerim bulantı halsizlik bel agrılarım var ama gececek bu günler allahın izniyle bebişimiz iyi teyzesi kalp atımını duyduk ama kötü bir olayda yasadık ilk doktor kalp atımını duymadı hatta bikaç güne kanaman olacak düsük yapacaksn dedi aynı gün baska doktora gittik o hemen duydu bende duydum allahm sanada yasatsın insallah ama sakın 1 doktorla yetinme bazılarının aleti bozuk yada eski oluyo yanlıs yönlendiriyolar insanı kendne dkkat et tatlm bebişe iyi bak
ben geldim bacilarrr.... kontrol edicem bakıyım beni kimse merak etmişmi etmemişmi
millan açık gördüm seni sen nasılsın pek girmiyosun galiba siteye :)
bende gecmısı okuyordum,cevap verene kadar sen cıkmıssın zaten..
yaa aklım sımdı muzmutta kaldı,ınsallah bıse olmamıstır..
ama ıcıme doguyor hıcbıse olmıcak inşallah..
bizde tatılı erken kesmek zorunda kaldık,babam yogun bakımda,oyuzden bugunler bıraz streslı gecıyor..
SELAM KIZLAR
sonunda atlattım şu KPSS illetini iyi ya da kötü bilmiyorum kafam hala karışık hala orada.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ki bugün yaşadığım başka bi olay kpss nin benim aklımı başımdan aldığını bir kez daha kanıtladı.. inşallah bi kaç güne kendime geleceğim.. sizler nasılsınız umarım iyisinizdir.. tatilciler yavaş yavaş dökülür artık
inş güzel haberlerle
geçmişler olsun canım en azından bir sene daha kafan rahat inşallah bu sefer iyi geçmiştirde tekrar bu stresi yaşamazsın :) kendi kafanı dinle artık tatil yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?