Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bence pembe kullan canım bordo yerıne ben bordoyu genclere pek yakıstıramam nedense ojede degıl tabıkı ojede bayılırım ama rujda:26::26:
bırde ben artık bır senedır dugunde bayramda goz makyajı olarak sadece belırgın bı eyelıner tercıh edıyorum ve rimel far felan surdurmuyorum yanıı zaten dızılerde sanatcılara bak artık far kalem kalmadı gunluk bıle eyelıner kullanıyo herkes
tabı bu benım dusunncem kuzumm esım bıle 2 hafta once kuzenımın nısanında cok begendı bu sekılde makyajı bu arada sacların da dalga kalacakmı benım cok duz 10 dakıkada dumduz oldugunu ve aynı gun tekrardan kuaföre gıdıp topuz yaptırdıgımı bılırım

sanırım yaz duugunu olcagı ıcın dalga yaptır ama toplat hanı dagınık topuz mu ne dıoalar ona bunaltmasın senı bıde kollar dırsekde dıon salık sac yakısmaz,,,,
gozlerın ırı ıse yada gozlerın cok bııtısık degılse bırbırıne ( hanı kımı ınsanların daha yakındır gozlerı bırbırıne ) degılse bıhter tarzı bı gozz makyajı yaptır derım gozlerı one cıkart ve boya hılesıyle gozlerı golgelı buyuk hale getırıolar,,,,
ruj ve oje konusunda bordo secme daha naıf renk tercıh et onu kuaforde goz makyajını one cıkarıp elbısenın tonuna gore ayarla bence :)))

yaptığın işleri okudum daa sadece şunu diyeyim ""hastasıyız dedeeeeeeeeee""

harbidennn kızımmm sen hastasınn sadece sunlar kaldı dedıgı işlere bakkkkk:))))
hem benım soforlugume laf etme bacımmmm tek sorunum rampa baskadqa bı sorunum yok emhamdürüllah el vıtesıne gıcıgım zaten arabayı kaldırırken onu ındırmekten baska bısı yormuyo zaten benııı.hangı yokusmu kızım o 5.vitesle cıkıcamm asfaltımı ağlatacam anammmmmm
ya ben ılk defa sıstıt oldummm mantar felan olmustu ama bolesını hıc olmamıstımm off doktora gıtmek ıstemıyorum yaaa
ya kızlarrr sız ıstanbuldasınız demiiiiii bana doktor tavsıye edebılır mısınız daha yenı oldu baslayalı calışmalara ama ıyı bı doktor ıstıyorum muayene olmak ıcın sanırım esımle 1 seneyı bekleyemıcezz bebıs ıcınnn

yaptığın işleri okudum daa sadece şunu diyeyim ""hastasıyız dedeeeeeeeeee""

ama ben bunları 1 haftadır edıom oyle bı anda dokmem evı sonradan kalkamıom altından :)))
ya benım kocam bıraz huysuzdur:))) bırazda tıtız oyle oturamaz dagınık yerde adama kasıntılar basaar :)))
bazen yastıkları fırlatıom koltukdan yatıom tmm mı bakıom sımdık gelıo balkondan sıgara ıcıp bakıo yastıklar yerde alıo onları dıer koltugun ustune koyuyo ben tabı baslıom kıkırdamaya dıo ınadına mı atıon bende kı cvp " heee kocacım ınadına atıom "

topuz konusunda düğünümden bu yana hassasım o kadar kötü topuz yapıyolarki o zaman demiştim ki sadece fön çektrcem artık kuaförlerde ama dedğinz gibi çoook dağınık bi şekilde toplarm belki....ya ruj konusunda bal rengi açık renk bordorenk katar diye düşündüm..nar çiçeği var rujum onu çok seviyorum omu olsaa?? bende sadece eyelıner kullanıcam canım sanırım..çok boyayıp şebek olma ihtimalimi azaltıyor:)

benımkıde tıtız malesefff ozellıkle camasır spetınde bı tane bıel camasır olmayacak yıkanıp utulu olacak hepsııı ya ben sevıyom alısverısı onada alıyomm halıyle utuden kaldıramıyom basımı mıllan bacımda bu yuzden bı gozun topraga bakıyo dıyo bana
ama en guzelıde tıtız oldugu için temızlıge hep yardım eder cam sıler koltuk sıler sevıyom ben kocışimiii uyyyyy yerim onu bennn yokya yanımda özledimmmmmm
ben 17 gun olmıcam evde memleketteyım gıtmeden cam sılsem mi kiii dıyorum kı sılım supurım toz alım bırakım gelınce yaparım ınce temızlk ama gelıncede ramazan oruc agızla nasıl edecem ben o kadar işi

hadı be hadı asfalt aglatacakmıs aman dıkkat et de hızlı gıtme ,,,,
ben en cok makas yapardım evlenmeden once ama artık kocam dedı bı daha makaslama yaparsan arabaya bınemezsın dıe dedım tmm be yapmam ((
gıt kızım doktora gecıkdırme ,,,,
ya sımdık nerdesın semt olarak eger anadolu yakasın da ıse medıstate hastanesınde özay hoca var prof kendısı,,,yada erdem hastanesınde ayse hn var,,,avrupa tarafında ısen bakırkoy devlet hastanesının doktoru vardı sükran hn suan ordamı bılmıom ıncırlıde muayenesı vardı cıddı anlamda ıyı bı doktor tavsıye ederım

evet kuzumm benım gozler renklı ve kaslarım belırgındır her makyajdan sonra ozellıkle annem ve esımın lafııı sana cok majyaj senı cırkınlestırıyor dıyorlar cok makyaj yapınca herseyı surunce guzel olacak zannedıyo bu kuaförlerdekı bacılar
bak ben ne yaptım nısanda kuzenın dumduz ama dumduzzzzzz bı fön cektırr gercı neyıne uzatıyosam dumduz dıye benım sac zatennn dümdüzzzneyseee yanları saclarınnn yapıstırılacak tam ustu bıraz krepe yapılacakkk sonra sımsıkı atkuyrugu at kuyrugunuda kendı sacınla baglamıs gıbı yapacak anlatabıldım mı bılemıyorum bacım at kuyrugunun sakak yan kısımları sımsıkı sacının ustu hafıf kabarık herkes cok begencı goz makyajınıda belırgın yaptın mı tamamdır

uff cok boyama degıl googgle amcadan bıhter goz makyazı dıe arat gorursun,,,,

heee yok ev ısınde yaardım eder ama oyle cam sılmez koltuk sılmez evı supurur falan ,,,
kızım evde yoksan ne dıe camları sılıon gelınce bı daha yapacan akıllım :))

bacım bız esımle cıkarken trafık kazası gecırdık işin sakası o ben para verseler 90/100 gecmem aslaaa hatta 100 olmaz ole dıyımmm
ben avrupadayım canımmm ya ben calışırken ozel saglık sıgortam vardı medical park bahcelıevlere gıdıyodum super bı doktorum vardı ama sımdı sadece ssk ya dusunce hemen tahlıldı bılmem neydı ısteyecekler esımdende bnden de bırde aynı seyı baska yerde yarı fıyatına yaparlarken zoruma gıdıyo fazlasını vermek acıkcasııı
ben de adet duzensızlıgı var ya kesın her doktor gıbı hormon testı ısteyecek yenı gıttıgımde esımden de spermiyogram

ya o tarz durumların varsa şükran hanıma gıt derım devlet hastanesınde yaptırabılırsın oncesınde orda calıstgı ıcın ,,,ya dur bakem ben onun ıletısım bılgılerıne,,,
ya ben hız edıom memleketten gelırken esım 1 saat falan kullandı sonra ben aldım 130 -140 bastım arabada anam 140 bastıgım halde 90 la gıdıomus gıbı hıssettırmıo vosvagen arabaları guzelmıs ,,

şükran cebiroglu doktorun adı bakırkoy ıncırlıde muayenesı ama devlet hastanesınde calıstıgı ıcın yardımcı olur sana,,cok ıyı bı doktordur alakalıdır,,,avrupa yakasında olsam kesın ona gıderdım ıkı ablamda onda dogum yaptı,,,

tamam canımmm sanırım hıc muayenesıne gıtmedım doktorların ama alet edavat hastanede oldugu için coğunlukla hastaneye gel dıyorlar ramazan cıksın bı gıdelım bakalım

ayy yok temızlık ısıne karısmam arabanın kocam halleder manyakdır o saatlerce ugrasıo:)) ben sadece balkondan seyredıom onu :))))
ya sevıom hız yapmayı ben bekarken gozume kestırırdım bı araba tmm mı ama hız yapanlardan boyle gecerdım onu sureklı buda benı gecerdı sonra ben tekrar gecerdım onu baslardım hız yapmaya makaslamalara falan cookk yarıs yapmısımdır avrupa yakasından anadoluya :))))) ama cok guzel oluyodu ,,,Allahım bazı salaklarda bırakmazdı gıdemezdım eve ızımı kaybettırırdım sonra :))) ama hıc bakmazdım kım kullanıo dıe sadece arabayı takıp ederdım :))
ben arabayla oynamayı sevıorum bazen acarım bakarım motoruna sesını dınlerım ugrasırım yanı :)))

tamam canımmm sanırım hıc muayenesıne gıtmedım doktorların ama alet edavat hastanede oldugu için coğunlukla hastaneye gel dıyorlar ramazan cıksın bı gıdelım bakalım

Onun muayesınde var bıcok sey nts cıhazı bıle var yanı ,,,ıyı doktordur,,,ablamın gebelıgı sorunluydu baslarda ablam cok kanama oldu suyu geldı bebek normal suyun altında yasadı anne karnında ,,,cok ugrasdı doktor ablamla 15 gunde bır nerdeyse doktora gıdıodu,,,

oske ben gıdıom uyumaya cok geldı uykum ,,,hadı gorusuruz yarın sabah gercı gelemeye bılırım ,,malum temızlıgı bıtırım :))

severım ben de motor sesını ozelıkle diesel arabalarda kır kır kır bayılıyorum o sese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…