Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kizlar arkadasin tlinden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkese nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin

Kizlar arkadasin tlinden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkese nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin
Ahh canım çooooooook sevindimmmmmmm darısı bana inşallahhhhhh

ben annemlerle memlekete geldim artık burdan bağlanırım.. tebrik ediyorumm öptümmmmmmmm

millancım çok geçmiş olsunnn... herseyin hayırlısı. sıkma canını sen iki canlısın.. kendine çook iyi bak tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlımmmm

selam kızlarr bende cuma günü aşılamamı yaptırdım Allahım inşallahh nasip eder de bebegim gelir bana..bugün 4 .günü zaman gecmek bilmiyo 15.günü test günü inşallahh olumlu olur sonuc
RABBİM SEN BÜYÜKSÜN ALANDA SENSİN VERENDE..YALVARIYORUM BANA VE İSTEYEN TÜM KULLARINA SAGLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ET.BİZLEREDE ANNELİK DUYGUSUNU YAŞAT YARABBİM AMİN...

Aminnnnnn canımmmmmmmmmm Hadi inşallahhh tutarrrrrrr

hayırlı haberlerini alırız inşallahhhh 11 gün kalmışş sabrettt sabrın sonu selamet inşallahh.. benimde bata 8 gün var herseyin hayırlısııı.....

Kızlarrrrrr çok özlemişimm sizi yahuuuuuuuuu ara ara girerimmm öpüyorum hepiciginiziii...

tatil dönüşü inşallahh hayırlı haberler veririm size... iyi bakın kendinize.

Son düzenleme:

amin canım gerçekten her anı mükemmel bir duygu inşallah en kısa zamanda rabbim sana da nasip eder.minicik de olsa o benim en büyük aşkım

muzmutcum inşallahh güzel haberlerle gel arkadasımm..
millan cok gecmiş olsun canım Allah şifa versin babana..
eylülcüm sen neler yaptın bie gittin pir gittin kız
angel senide özledik valla anam
eslem kız sende gelmez oldun bitirin artık su tatilleri yawsss
sagolera kızzzzz hamilemisin tebrik ederim seni canım Allahh analı babalı büyütsün inşallahh..
ecem sende bebişine iyi bak kendine de tabii

ee artık toplanın yaa eski sohbetleri özledim anam yaa

canım tebrik ederim :) çoookkk sevindim ya bu herkese umut verici birşey teker teker hamişler artıyo çok az kaldı burası hamişler topiği olacak :) kız nasıl duruyon kocana telefon etmeden ben duramamıştım aşkım gelirken al bir iki test daha dedim o da şok oldu hamile olmama ara söyle hemen

canımmmm ben haftaya bugün döncem evime inşallah annemlerdeyim :) burdan baglanacam geziom anca böle zaman gecio valla :)

bende cok özledim sohbetlerimizi inşallah toplancaz tekrar

aminnnnnnnnnnn canımmm inşallahh bebişim gelirr...inşallahh sende hamilesindir kuzum

canım hoş geldin bizde seni merak etmiştik nasıl geçti diye.inşallah herşey yolundadır rabbim bu sefer nasip etsin sanada.amin.beklemek çok zor canım ama sonunda mutlu olduktan sonra herşeye değiyo o bekleyiş.biraz daha sabret 15 gün olmadan belki belirtiler başlarda erken anlarsın hamile olduğunu :)

ahh ahh inşallahh mimozacımmm ..Rabbim inşallahh nasip eder..cok istiyorum anne olmayı..inşallahh sonucum olumlu olurda bende buradan sevincimi sizlerle paylaşabilirim..sende bebişine cok dikkat et sıcaklar fena..Rabbim seni ve bebegini korusun amin..cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…