sorma yaaa bu ne hal millet tatile bir cikti bin cikti... diger topiklere takiliyorum hamilelik tuyolari aliyorum:26::26::26:umarim muzmutun da kotu bisey yoktur
selam kızlarr nasılsınız bakalımm
selam kızlarr,
her ay olduğu gibi bu ayda umutluyuz bakalım yine bişiyi hamileliğe yoruyorum ama hiç olmayan ve ilk kez bugün dişimi fırçaladığımda olan diş eti kanaması sizce hamilelik belirtisi olabilir miçok fena hamileliğe yorarım
iyiyiz şekerim esas sen nasılsın
lılyum hossgeldın tam geldın :))))))
bız ona daha cok dıs etın hassaslasmıs bır sure yumussak uclu dıs fırcası kullanmalısın seklınde yorum yaparız yanı hamılılelık olayunu abarttun
selam kızlarr,
her ay olduğu gibi bu ayda umutluyuz bakalım yine bişiyi hamileliğe yoruyorum ama hiç olmayan ve ilk kez bugün dişimi fırçaladığımda olan diş eti kanaması sizce hamilelik belirtisi olabilir miçok fena hamileliğe yorarım
ramazanda dolusur herkes baslar hamıleler ay sunu canım cekıo yok ben tutmıyım oruc bılmem ne falan:))))))))))))))))))
var mı hamılelık ıcın farklı tuyolar :))) yapak denıyek hemen:))
kızlar doktordan geldim
kesemiz 7 mmden 12 mm ye büyümüş..ama bebeği göremedik..bugün 7hafta başlangıcı ama geç döllenmeden de olabilir diyor.ne fazla ümitlenin ne de çok kötü bir durum dedi...yani tam muallaktayım.büyümesi iyimiş ama bebeği görmemz gerekmezmiydiiiii...salak gibi kalakaldım............
iyiyim lilyumcum nasıl olayım ben ignelerden karnım şiş gögüsler zaten acıyo aşırı..bugün 5.günüm 10 gün kaldı sonuca:18:
kızlar doktordan geldim
kesemiz 7 mmden 12 mm ye büyümüş..ama bebeği göremedik..bugün 7hafta başlangıcı ama geç döllenmeden de olabilir diyor.ne fazla ümitlenin ne de çok kötü bir durum dedi...yani tam muallaktayım.büyümesi iyimiş ama bebeği görmemz gerekmezmiydiiiii...salak gibi kalakaldım............
selam kızlarr nasılsınız bakalımm
valla gecen ay benim dis etimde kaniyordu hatta arkadasimin annesi sen kesin hamiesin gozunden belli dediydi tum belirtilerde vardi leklenme falan doktor belki hamilesindir yerlesme kanidir dediama normal adet gunumden once hasta oldum doktora gittim dusuk olmus olabilir test yapip bakalim dedi ben istemedim bu ay bakalim biz de calisiyoruz hayirlisi artik :18::18:
oooo canim hemde ne tuyolar bak simdi 1.iliskiden sonra belinin altina yastik koy bir saat kalmadan yat 2.iliskidensonra bacaklarini kaldir ve kalcani titret 3.iliski sirasinda es hemen cekilmicek biraz bekleyecek ve ileri ittirecekve tabii ki her isin basi besmele bunlari padisahlar cariyelerine yaparmis
son durumunu kaçırmış olabilirm cnm nezmandır girmiorum nedir gelişmeler hayırlı sonuçlar al inş..
son durumunu kaçırmış olabilirm cnm nezmandır girmiorum nedir gelişmeler hayırlı sonuçlar al inş..
inşallah canım şu bebeğide bi görsek sevinicemde o olmayınca olmuyor..ben zaten kendimden şüpheleniyordum geç döllenmeden dolayı...ama çokta umutlanmak istemiyorum..zaten bu doktorlar yuzunden gıdıp tıp okuyacam artık
ınsanın sevınclerını kursakda bırakıolar ,,,,,
ecemım sen sevın canım hıcccc kotu dusunme ,,,sevın bacım hamılesın kesende buyumus masallahhhhhhhhhhhh:))))))))))))))))))))))))))
inşallah canım şu bebeğide bi görsek sevinicemde o olmayınca olmuyor..ben zaten kendimden şüpheleniyordum geç döllenmeden dolayı...ama çokta umutlanmak istemiyorum..
hıı belki bilmiyor olabilirsin canım cuma günü aşılamamı yaptırdım bugün 5.günü..hayırlısı olsun Rabbim inşallah melegimi kondurmuştur göbişime
ay inşallah hamileyizdir cnmama keşke baktırsaydın ya nası merak etmedin bnm de öle olldu geçen ay erken geldi ve 1 gün sürdü ama hamilelik çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?