- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
kızlar szinde gebelikte kasık ve bel agrılarınız oluyormu
öfffff uyuz oluyorum böyle doktorlaraaaaaa.......!!!!!
evet bu durumlarda bir doktara daha gitmek lazım.neyseki sağlıklıymış bebiş:)) Allah uzun ömür versin...
evet canım hele bugün daha çok arada kayboluyo bazen de geldi mi geliyo oturamıyorum hemen uzanıp uyumak istiyorum da iş yerindeyimbebeğimin geleceği için çalışmam lazım onun herşeyi tam olsun istiyorum tabi aşırıya kaçarak değil ama annesi olarak gördüğüm birşeyde gözüm kalsın istemem insan her zaman kocasından da para isteyemiyo valla maaş zamanına yakın param bitiyo çok sıkışmadan almıyorum tuhaf geliyo bana
ahh ahh inşallahh mimozacımmm ..Rabbim inşallahh nasip eder..cok istiyorum anne olmayı..inşallahh sonucum olumlu olurda bende buradan sevincimi sizlerle paylaşabilirim..sende bebişine cok dikkat et sıcaklar fena..Rabbim seni ve bebegini korusun amin..cnm
bendede dinlenince geçiyor ama ilerde karnımız büyüdügünde ozaman neyapacagız işte o an bel agrısı nedir görecegiz allah yardımcımz olsun canm sende cok yorulmamaya bak.bebek kısmetiyle gelir herseyi tam olucak merak etmee
canlar muzmut tan haber var mı, bu arada sago-lera tebrikler Allah tamamına erdirsin:))
Ahh canım çooooooook sevindimmmmmmmdarısı bana inşallahhhhhh
ben annemlerle memlekete geldim artık burdan bağlanırım.. tebrik ediyorumm öptümmmmmmmm
canım walla dayandım gittim iki tane bebek patiği aldım bir pembe bir mavi oturttum dedim hangi elimdeki pembe olanı seçti idrar edemedi baştan sonrada testi gösterdim bebişim daha 3 haftalıkmış teyzeleri.canım tebrik ederim :) çoookkk sevindim ya bu herkese umut verici birşey teker teker hamişler artıyo çok az kaldı burası hamişler topiği olacak :) kız nasıl duruyon kocana telefon etmeden ben duramamıştım aşkım gelirken al bir iki test daha dedim o da şok oldu hamile olmama ara söyle hemen
amin canım inş. rabbim herkese nasip etsin daha bişi hissetmiyorum gerçi tuhaf bir duygu
canım walla dayandım gittim iki tane bebek patiği aldım bir pembe bir mavi oturttum dedim hangi elimdeki pembe olanı seçti idrar edemedi baştan sonrada testi gösterdim bebişim daha 3 haftalıkmış teyzeleri.
rabbim herkese nasip etsin inş.....
aynn canım öyle yapmam lazım erkek olursa çükünü gösteririm hehehehehayyyyyy canım delice sevindim yaaa :) allah bugün gibi kucağına aldığın günü de göstersin inşallah
bi de salak bi doktor sana bebişin olmaz demişti ya git at o testi suratına :)
Kizlar arkadasin tlinden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkese nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin
bende gecmısı okuyordum,cevap verene kadar sen cıkmıssın zaten..
yaa aklım sımdı muzmutta kaldı,ınsallah bıse olmamıstır..
ama ıcıme doguyor hıcbıse olmıcak inşallah..
bizde tatılı erken kesmek zorunda kaldık,babam yogun bakımda,oyuzden bugunler bıraz streslı gecıyor..
aynn canım öyle yapmam lazım erkek olursa çükünü gösteririm heheheheh
bende gecmısı okuyordum,cevap verene kadar sen cıkmıssın zaten..
yaa aklım sımdı muzmutta kaldı,ınsallah bıse olmamıstır..
ama ıcıme doguyor hıcbıse olmıcak inşallah..
bizde tatılı erken kesmek zorunda kaldık,babam yogun bakımda,oyuzden bugunler bıraz streslı gecıyor..
bu ne yaaa ne gelen var ne gidenkimse kimseyi tutamiyor,,,muzmuttan da haber yok insallah iyidir
kesınlıkle katıolurum ıpını koran gıdıoz :))))))))))))))))))))))))))))
ufff yaa gelıp gelıp bakıom muzmut bıse yazdımı dıe ınsallah ters gıden bı durum yokdur ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?