desene mıllet bıze tur atmaya basladı bız daha bırıncıye baslayamadık
uff ya yemın ederım benım de basımı alıp gıdesım gelıo kocamı bıle alasım gelmıo o an yanıma
,,alım arabayı gıdeyım telefonuda atıp kırayım,,hıc kımsenın sesını duymuyım,,sadece ben ıstedıgımde tek bır kısıyı arayıp ben ıyım deyıp daha tek bı laf bı etmeden telı kapatıp arabanın marsına basıp yola devam etmek,,,,,,
ya walla bıde agrıma gıden ne bılıon mu,,boyle tanıdıkların kucuk cocuklarını gordugumde sevdıgımde "ay Allah sanada nasıp etsın ınsallah yaa " dıe bı acımsar ses tonuyla "ıyı" nıyetlerı duymak ,,,,,,walla artık kımsenın cocuguna tutmuyorum sadece basını oksayıp masallah gule gule buyutun deyıp cekılıon hemen,,gecen esımın teyzesının gelını bana tur atarcasına 2.yı dogurdu hayırlı olsuna gıttık daha kapıdan ıcerı gırmemle cocugu kucagıma vermelerı bır oldu optum verdım gerı dedım terlıyım bıraz,,sımdı rahatsız olmasın bebek dedım,,dıorum masallah Allah nazardan korusun,,sankı nazar edecem bebege ya sınır oldum resmen
soyle dusun oske:
hamıle oldugunu ogrenıyosun,,dunyalar senın,,sonra ogurmeler ,,sabahlara kadar klozet basında sabahlamalar hepsı geccek bebegım olcak dıosun,,sonra bırden bı terslık oluyo ve gozlerını actıgnda çatalda uzanmıs yarı ayılmak uzere ıken doktorun hersey halloldu ,,ıyımısın dıe sormasıyla buluyosun ve senın ne bır bulantın kalmıs nede halsızlıgın cunku o bebek artık senınle deıl,sonra guclu durma cabaları ,,,yanlızken aglama krızlerı cunku ne cevremde ne aılemde nede sulalemde daha bır allahın kulu bebek kaybetmemıs,,sen ılksın,,,esın ıse gıttıgınde kıyafetlerını toplayıp tam kapıdan cıkacakken esın ıs yerınden ızın almıs sana destek ıcın yanına gelıo ve senı evı terk ederken elınde valızle goruo cunku sen o acıyı kaldıramıyosun sarılıo sana ve aglıo bırakma benı yalvarıyorum dıe ,,,sonra duzeldım dıe dusunurken ıkıncı kez gebe kalıosun ama beynınde hep su soru ya bıse olursa dıe ama herkes sana bı kere oldu dıe tekrar olcak dıe bıse yok dıo ama hamıle oldugunu ogrenıosun 3 gun snra lekenme ve 3 hafta sonra lavobaya gıttıgınde ıccamasırında grımsı bı kese goruosun eşiyle bırlıkde ,,,yıgılıp kalıosun banyoya esın senı hastaneye yetıstırıo parca kaldıgı ıcın tekrar catala cıkıp kurtaj oluyosun ve yıne gozlerını actıgında doktoru gorup ıyımısın dıe soruyla karsılasıosun,,ve sonra dıs doktoruna bıle gıtmeye korkar oluyosun,,,her gece uykudan sıçrayarak uyanıosun,,ruyalarında hep bebekler elınden alınıo ,,,ve kendını yemege verıosun ,,sabahdan acardım dolabın kapagını otururdum onune saatlerce dolapda ne varsa yerdım cunku depresyondaydım,,cunku hamıle kaldıydım,,,sonra ne oldu 110 kılolara cıkdım hemde 3 veya 4 ayda aglamalar,,,bı yadan guclu durmalar,,,bı yandan kabullenmeye calısmalar,,hepsı var senın anlıcagın,,
suan mı nasılım notr durumdayım hamıle olsam ne hıssederım bılmıyorum,,sence boyle bı tabloda hamıle kalmak mı ıyı yoksa hamıle kalamamak mı ,,,,,
of ya gene gun saymaya başladm 6gun kaldı bata kasklarm agrıo başm dönüo agzmda sabahları asit gbi bi tat. Inşallah kendimi kandırmıorumdur. Of
selam canlar bugun oglen itibariyle taburcu oldum allah razi olsun hepiniz dua etmissiniz sormussunuz merak etmissiniz allah hepinizin gonlune gore versin tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize insallah...............ben basimdan gecenleri ozeltle anlatayim hem merakinizi gidereyim hemde tecrube olarak paylasmis olayim......................
cumartesi malum lekelenmem vardi gittik muayene ultrson baktilar bebeklerin kalp atislarini alamadik ama her ihtimale karsi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor biliyosunuz.....
pazartesi erkenden doktora gittik yine muayene ultrason yine kalp atisi yok kesin olarak olmusler ustelik gelisimleri 8 haftalik kalmis yani 2 bucuk santim kalmslar doktor en az 12 gun once kalplerinin durdugunu olduklerini soyledi hemen yarin gelin yatircaz simdiye kadar kendiliginden dusmemisler tablet(fitil tarzinda ilac) vercez icini temizlesin diye oda temizlemezse operasyonla temizlicez dedi doktorumuz cok iyiydi ilgiliydi ama devlet hastanesinin durumu berbatti on dakika beklenecekgibi degildi biz hemen arkadalsri aradik sorduk jinekoloji alaninda un yapmis b ozel hastaneye tavsiye ettiler iyikide etmisler hemen oraya gittik ordada doktorlar muayene etti ultrasonda bakti ewet olmusler hemde cok onceden dediler hemen yatirmamiz lazim ama biraz kanamasi var belki yarina kadar kendini temizler bizim gozetimimizde kalsin dediler tabi bende dil yok hersey esim araciligiyla konusuluiyo neyse pazartesi yattik hasteneye saliya kadar tum gece botunca surekli gelen kani rengini kontrol edip durdular yetersizdi cok az geliyodu sali gunu sabah tableti yerlestirdiler bir saat kadar adet sancisi gibi bir aci cektim ondan sonra ersey kendiliginde bi kezde akti doktor bakti muayene yine tum muayeneler alttan tabi bebekler hala icerde nasil siki tutunmussalar cunku o elle muayenelerde doktorlar cikamaya calisiyolardi neyse en son operasyona aldilar anestezi verdiler icimi temizlemisler yatagima alip odama getirdiler o bebekleride istersek kavanoz icindebize verirlermis biz istemedik patolojik tahlil icin aldilar dunde gozetim altinda yattim bugun ciktim iste.sonuc 3 hafta sonra cikcak kontrolumde var o zaman simdi iyiym hamdolsun hayirisi boyleymis ne diyelim verende allah alanda cok sukur ki esim vardi bana derman oluyo bu gurbette ailelerimizede bugun soyledik iste boyle atlattik sayilir.en azindan sebebini ogrenecez ikinci dusugu beklemicez o iyi esimde doktora gorundu ordayken spermiyogram vercek simdi firsat varken cunku iki aya kadar korunacakmisiz oyle iste nasibimizde bu olayi tecrube etmek varmis hamdolsun yaradana sizede allah razi olsun canlar...
O son bi hafta zaten adamı öldürür.. Senin annenler gittimi cnm girebiliomusun artık ?
Canım annemlerle memlekete geldm bende teldn baglanıorum tatlm sıkıntıdan. Zaman gecsn die geldm ama burda durdu zaman
ya su kanallarda nıe bı hal olmaz seyredecek
Kızlar bu aralar topici bekleme görevini ben alıcam galiba...
Çünkü artık hep evdeyimm eşimde evde olmicak dolayısıyla daha çok zamanın olacak girmek için..
Siz olmasanızda bende böyle kendi kendime konuşurum artık napimm
Bende buralardayım canım bugün. Ütü yapıyorum arada bakıyorum
Tmm cnm bende öle iş yapiorum arada bakiorum..
Ozaman ikimizede kolay gelsin canım :))
Neyse benim artık pc yi kapatmam lazım eşim gelecek..İşlerimide bitirdim sayılır..Kalanı da yarına kaldı artık..
Ortak tükkan sana emanet çıkarken kitlemeyi unutma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?