Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ewt yaa bi de öyle bişiy var ..Oyüzden zaten istemiorum bebek görmeye gitmeye ..Ben dursam insanlar durmuyor..Hadi ALLah sanada nasip etsin lafları imalı imalı dediğin gibi ''acır gibi''..

Beni daha çok kötü yapio böyle şeyler tamam kötü niyetli deillerde ne diye hatırlationuz ne dicemi şaşırıyorum hayırlısı diyorum ama kendimi çok ezik hissediyorum..

İşte yaşamayan anlayamaz..

Eşimde çok sinir oluo gittiğimiz yerde hemen bebeği kucağımıza vermeler falan..Sanki elalemin çocuğunu sevince çocuk özlemim gidicek..

Bi de bişey olunca hemen maşallah de maşallah lafları..

İnan eskiden bebekleri çok severdim herkesde bilir düşkünümdür..Şimdi gördüğümde almıyorum kucağıma artıık istemiorum ne bilim..Sinir oluyorum hemen benim kucağıma vermelerine..

İstekde kalmadı artık kimsenin çocuğunu sevemiorum..Çünkü kendi çocuğumu sevmek istiyorum..

Belki böylede daha çok yanlış anlaşılıo ay kendini sıkıo üzülmemek için almio diolardır ama onlar ne düşüncek diye de yaşayamam ki ..

of ya gene gun saymaya başladm 6gun kaldı bata kasklarm agrıo başm dönüo agzmda sabahları asit gbi bi tat. Inşallah kendimi kandırmıorumdur. Of

Benim annem bile bu düşüncelerimi bilmiyor..Belki üzüldüğümü biliyor ama bu kadarını tahmin etmiyor..

Şimdi aklıma geliyor ikinci torunu için alışveriş yapacak bana gösterecek biliyorum içim acıcak..Oyüzden otarafa da gitmek istemiorum hiç..

Yine en iyi eşim anlıyor tabi beni..Allahm şu kpss sonuçları bi gelsede hayırlısıyla gitsek başka şehire : (

Siz beni dışarda görseniz hiç demezsiniz bu kız bukadar kafasına takıyormu die..

Bazen kendimi tutmaktan sıkmaktan da sıkılıyorum..

Şuan ağlıyorum biliyormusun? Allahtan evdeyim, eşimde evde yok kendimi tutmam gereken bir durum yok. Yaşadıklarının bir kısmını yaşadım, 2.kısmını yaşamaktan korktuum için doktor beklemenize gerek yok dediği halde 2 kere adet oliim öle başlicam diyorum. Allahtan çevremde evli insan sayısı az. Evli olanlarda benim gibi yeni düşünmeye başlayanlar yada düşünmeyenler. Ablam doğumu bekliyor, bende bi heyecanla bekliyorum onu kucağıma almak için. Hergün arayıp soruyorum, annem dalga geçiyor hala tek parça diye. Başkasınınkini bilmemde ablamınki için can atıyorum sanki. Ağlamam bir isyan olarak algılanmasın sadece üzülüyorum.
Ama biliyorumki kalbi atmaya başladığı için ahirette şefaatçim olacak, Allah nasip ederse ben orda kucaklicam onu. Allahım hepimiz için hayırlısını versin. Yokluğuylada varlığıylada imtihan etmesin Rabbim, olmayana hayırlısıyla tez zamanda versin.

İşim var biraz, ara ara bakarım. Dikkat edin kendinize, umudu kaybetmek yok....

canim oncelikle soyleyecek kelime gercekten bulamiyorum cooook gecmis olsun ve bu kadar inancla Rabbine olan guvenle dimdik ayakta durduguna cok memnun oldum hayat iste hepimiz imtihan dunyasinda yasiyoruz ve sinavlarimiz farkli farkli Allah hicbirimizi sasirtmasin ve utandirmasin Rabbim insaaallllhhh en kisa zaman en sagliklisindan en hayirlisindan en guzelinden evlatlar nasip etsin sana ve hepimize....

Canım annemlerle memlekete geldm bende teldn baglanıorum tatlm sıkıntıdan. Zaman gecsn die geldm ama burda durdu zaman

Hadi ya neden ki ? Gezip dolaşsanıza cnm..Öle bi ortam deil mi ? Hazır fırsat varken forumdan da uzak kalırdın biraz kafan dağılmış olurdu..

Eşin de yanında mı kıs yoksa yalnız mı gittin ?

ya su kanallarda nıe bı hal olmaz seyredecek

Ne aradığına bağlı şekerim..

Ama tv nin geneli zaten boş bi kutu izleyince daha çok sıkılıosun saate bakiorum kaç saat burda oturmuşum diorum bu salak insanları izliyorum sonra daha çok vicdanım sızlıo zamanım ne kadar boşa geçti die..

Hele hele bazı oyuncuların ben dizi izlemiyorum demelerine sinir oluyorum he yani biz izlios biz malız ozaman..

Zaten kimdi ya bi yazrmıydı gazetecimiydi dizi izleyen insan gerizekalıdır demişti olay olmuştu..Adamlar resmen bizle dalga geçio..Bi de bu işi yapan insan bunlar..

Aldım eti hoşbeşleri elime anam sıkıntıdan koca bi paketi bitirmişim nerdeyse : )

Bende sıkıntıdan git gide kilo verdiğim için iştah açıcı kilo aldırıcı ilaç kullanmaya başladım işe yaradımı ne..

O diilde şimdi kilo alırsam millet de yanlış anlicak hamilemisin diye gelde bak işe : )

Son düzenleme:
Kızlar bu aralar topici bekleme görevini ben alıcam galiba...

Çünkü artık hep evdeyimm eşimde evde olmicak dolayısıyla daha çok zamanın olacak girmek için..

Siz olmasanızda bende böyle kendi kendime konuşurum artık napimm

Bende buralardayım canım bugün. Ütü yapıyorum arada bakıyorum

Ozaman ikimizede kolay gelsin canım :))

Aynen şekerim : )

Bugün tükkan bize emanet hasılat parasını da giderken paylaşırız artıkın gerçi hiç müşteri de yok ama olsun en azından topicimizi listenin altlarına düşmekten kurtarioz

Kimse gelmesede biz burda emaneti beklioz imajı verios boş görüp saldırmasınlar topicimize : )

Neyse benim artık pc yi kapatmam lazım eşim gelecek..İşlerimide bitirdim sayılır..Kalanı da yarına kaldı artık..

Ortak tükkan sana emanet çıkarken kitlemeyi unutma ..

muzmutcummm bitanem çok geçmiş olsun büyük bir umutla hep iyi olmanı bekledik dua ettik meraklandık böylesi seni de bizi de üzdü rabbim sana sabırlar versin inşallah kolay atlatırsın ve dermanını nı da çabuk alırsın rabbimden.amin.biz hep seninleyiz yanlız değilsin istediğin gibi davran burada biz seni anlarız.çok üzgünüm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…