bilge,,mazmut ,ecem hosgeldınız ben beklıodum burda tek basıma
hep ben bekliyom birazda sen beklebende ramazanda zorlanirim diye biraz temizlik yaptim ama hemen kramp tarzi acilar geldi alttan alttan kiz su misali benim kanamam kalmadi ama akintimin rengi koyu yikansam mi artik ne zman tam bitmis oluyo?????
allahım kızım ne ısı edıon yatıp dınlensene ,,,,,,,,,,,,,,,,, sen lohusasın rahımın toplanıo o yuzden kasılmaların var,,,, yuh sana temızlık edıomus,,,
tamamen kırec gıbı akıntıların oldugunda ayaga kalkacan,,
selam kızlarr dün kan testi yaptırdım güzel bir haber vermek isterdim ama maalesef negatif cıktı aksamına da adet oldum..artık bütün cümleler anlamını yitirdi benim için..nereye gideyim kendimi artık nasıl kandırayım bilmiyorum.. okadar acı okadarr gayret boşunaymış cok üzgünüm cookk
tamam da gelip sen mi edecen isimi mecburen ramazanda 19 saat oruc tutacam hic temizlige takatim olmuyo zaten genelde iftar ve sahurdada yiyemiyom ben o yuzden hep zayiflarim ramazanlarda gelip sen mi edecen temizligimi 1 haftadir bisey yapmadim artik mecburi alanlar var lazim temizlik.neyse yarin yikanirim artik gidisat oyle gorunuyo kocam utu ve yemekten anliyo ama temizlikten pek anlamiyo yat yat kafamin sekli bozuldu zatenneyse aksam yemegini edeyim bari hava serin cok guzel.bu arada hastaneye yatmadan bi gun once evi silip supurup oyle gitmistim hastaneye yoksa rahat yatamazdim ben evde allah ne metanet vermis masallah
ya bende de sular gene kesik çamaşır kadı yemek yapamıyorumm of anam of dertsiz başım suyla dertlendi su sen ne önemli nimetsin yaaa
walla yakınımda olsun gelır yaparım,,,gunluk ıslerını tabıkı yapacaksın ,hepdende yat hıc kalkma demıos,,sadece camdır,kapıdır gıbı bayram temızlık olayına gırısme sımdıden,,yoksa tabıkı evını supur,vıledayla sıl evını tozunu al,,,
ya abdestını al ama namaza baslayamayabılırsın,cunku kirec gıbı beyaz olmalı adet bıtınce akıntın,,
ya zaten hatırlatma orucu kendımı bu haftanın basından berı alıstırmaya calısıom,cok az yıorum falan ama yok susuzluk kısmını bır turlu azaltamadım aksıne her yerı su goruom,,3 lıtreye kadar cıkdım,,kı ayranda ıcerım cok Allahım ınsallah gecen senekı gıbı serın gecerde mevlam acır bıze,,,
bende öleyimm yaa sinir harbi sanki kıyafetlerim batıyo üstüme iki gibi uyanmıştım o saatten beri yok sinir oldummm ne etcem ben Allahtan kocam yok dışarda yeek konusunda atıştırıyım bende bişeler artık napıyımmm :)aç kaldım aççççççççççççççççççkesınlıkle katılıorum susuz yasanmıo,,sular gıdınce bana fenalık basar,,hele o tuvalet olayı yok mu ayyyyy walla su ıcırtmem kımseye o derece sınır olurum neysekı burda su kesılmıo 2 senedır 5 kere kesılmemısdır o da 2 saatlık falan hanı bakım ıcın ,,,
ooo ben hamile kalmadan once gunde 6 litre su iciyodum mesrubatlar haric gerisini sen dusun ben cok icerim su ayran o yuzde yemek hic aramam
ooo ben hamile kalmadan once gunde 6 litre su iciyodum mesrubatlar haric gerisini sen dusun ben cok icerim su ayran o yuzde yemek hic aramam
kızlar size birşey sormak istiyorum
ayın 16 sı yumurtlama günümdü , benim günümden 2 gün önce akıntınım başlar nitekim öyle oldu 14ünde başladı 16 sında çoğaldı ve yumurtlama ağrılarını yaşadım
ama iki gündür inanılmaz berrak ve yoğun akıntım var, o kadar berrak ki ne oluyor anlamadım
acaba yumurtlamadım da yeni mi yumurtluyorum başına böyle bişey gelen var mı
ayın 16 sı yumurtlama günümdü , benim günümden 2 gün önce akıntınım başlar nitekim öyle oldu 14ünde başladı 16 sında çoğaldı ve yumurtlama ağrılarını yaşadım
ama iki gündür inanılmaz berrak ve yoğun akıntım var, o kadar berrak ki ne oluyor anlamadım
normal akıntı guzelım,,koku varmı yada yada ıdrarda yanma varmı yada peynır kesıgı var mı onemlı olan bu
bu ay iki defa yumurtluyor olabilrisin canim caliss calissbenim bunye aliskin akvaryum midem oyuzden zehirlenme olmuyo hamilelik icin azalttim 4 litre falandi simdi de iyle devam ediyo ama ramazanda artar kesin bende sekerli meyve suyu kola falan icmem cay bitki caylari ve ayran sonra susususususu
canım normal yumurtlama akınıtısının çok daha fazla miktarda olanı sadece:) bildiğin su gibi geliyor sürekli, renksiz kokusuz berrak ve uzayan akıntı , normalde yumurtlamadan sonra kuru olurdum böyle olunca şaşırdım çok fazla çünkü
he oyle bazen benım de olur derım hatta bune be dıe doktora sordugumda normal dedı yumurtlaman kalıtelı dedıydı,,zaten bır ıkı gun olur sonra bıter ama 4 veya 5 gun falan olursa oyle cok fazla akıntı doktora gorun belkı sorun vardır
çalışma yapayım o zaman gerçi daha dün gece çalışma yaptık ama beyimin işi belli olmazçalışma yapılmayan gün nadirdir bizde hoş çalışma değil aslında amacı, bebek düşünmeden öncede böyleydi
bazen de diyorum heralde çok çalışma yapmaktan olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?