Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

millancım başın sağolsun bebeğin teselli olsun sana onu kucağına alacağın günü düşünüp inşallah hemen atlatırsın
ecem inşallah yarın güzel haberler alırsın

yaa şu karadut olayı fena oldu çünkü ben her sabah karadut, yaban mersini, frenk üzümü, frambuaz, böğürtlen yiyorum ellerim kollarım batıyor resmen hoş hamile değilim ama olsam yandım demek ki dikkat edeyim bundan sonra

bir de liste yaparsanız beni de ekleyin olur mu

Sahur etmeden aklıma gelmısken yazayım
millanım bacım koyu renk ız bırakabılecek seylerı yedıkten sonra hemen elını yıka kıraz vısne karadut çilek ne bılım aklıma gelenler bunlar ciğer için de aynı seyı soyluyorlar bu kadar kendınden emın nasıl konusuyo bu hatun hamılemı gız bu demeyın tescilli bır ornegım ben annişim bana hamıleyken karadut mu ne yemıs belı kasınmıs benım tam kuyruk sokumumda lekem var yasın ılerledıkce rengı acılıyor annem hep kaybolursan senı ordan bulacam der bana ben onunla çok mutluyum tuhaf ama hıc acılmasın rengı ıstıyorum annemle sankı aramda bı bağ gıbı gelıyor ama sen sen ol elını ne yersen yıkamadan sakına üstüne basına bıle sürme yüzünde bacağında kolunda leke kalan ınsanlar tanıyorum
ama oyle bırının evınden gızlıce yemek yeme olayını ılk sızden duydum bacılar onun hakkında fıkrım yok sadece aş eren kadına ne isterse ıstesın bulunup yedırılmesı gerekıyormus onu bılıyorumm yememesı sakıncalıymıs yanı
Boyle işte aklıma gelmısken yazayımm hayırlı sahurlar bacılarım Hayırlı ramazanlar hepınıze opuyorummmmmm

Günaydın kızlarrrr, herkese hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar. Bu mübarek günlerde bebiş isteyenlere bebiş versin allahım. Kimsenin kucağını boş bırakmasın çok bekletmesin. Bizim bebeklerimizide korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

AMİNNNNNNN...

hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar kızlar

bugün işe gitmedim kendime tatil verdim uyuyayım dedim ama ne mümkün
sabah ağzımda kan tadıyla uyandım dişim sandım yok burnum mu kanıyor dedim yok ortada kan falan yok çoook kötü oldum çıkarmamak için zorladım kendimi orucum gitmesin diye hala da direniyorum sürekli midem ağzıma geliyo

off bazı yerlerde mide ağza gelirse oruç bozulur diyor
siz ne diyosunuz kızlar bu işe

Kızlar biz geldik uzun zamandır yoktur eniştem vefat etti o yüzden evce değildim peşinede kayınpederimi yoğun bakıma kaldırdılar şimdide onunla uğraşıyoruz. baya zor günler geçiriyorum anlayacağınız. Üzerine brde böbreklerimde sorun çıktı

amma iç kararttım sabah sabah dimi :) kimlerden ne haberler war bakalım. Geçmişi okuyamadım tam ama milancım başın sağolsun canım.....

bizim burda bir arkadaş war onunda annesi hamileyken çok şeftali yemiş kızın yüzü falan seftali tüyü gibi onuda eklemek lazım listeye

hayirli ramazanlar
hayirli cumalar
hayirli gnler bacilar allah bu mubarek gunlerde ettigimiz dualari hayirla kabul etsin insallah.gununuz bereketli olsun....

basin sagolsun ve gecmisler olsun allah acil sifalar versin insallah uzme kendini yormada cunku artik annesin degilmi canim...

merhaba kızlar nasılsınız:))) hayrılı ramazanlar, ben oruc tutamıyorum fakat eşime sahur hazırlarken cok zorlandım midemden.(( napcam ben ya hiç oyle rahatsızlanmamamıstım:2:

hoşgeldin canım başınız sağolsun üzüldüm gercekten. kayınpederinede allah şifa versinnn canımmm. sen üzmemeye çalış kendiniiii bebegin sağlığı içinnn güçlü ol tatlımm... bu arada sanada çok geçmiş olsunnnn

aminnn aminnnnnnn

sağolasın canlarım zaten zorla hastaneye götürdüler bebişin bişeyi var mı die enişteme çok üzüldüm yüzünüde göstermediler hamileler göremezmiş öyle olduğu zaman.... Bebişim iyi Allah'ıma şükürler olsun boyutlarıde yükselmiş

başın sağolsun sagocum geçmiş olsun aynı zamanda

masalbera miden bulanıyorsa eşin hazırlasın sahuru

ecem inşallah güzel haberlerle gelir bugün

Başınız sağ olsun. Kayınpederinede acil şifalar dilerim.

Sanada çok geçmiş olsun. Kum falan mı var böbreklerinde?

Son düzenleme:
başınız sağ olsun. Kayınpederinede acil şifalar dilerim.

Sanada çok geçmiş olsun. Kum falan mı var böbreklerinde?

canım büyük ihtimalle kum war bende daha önce çıkmıştı zaten birazda kaşıntım war ona yoruyorum ama bilemiyorum birazdan ultrason çekilecem ona göre çıkacak inş.

benimde aklimda ecem liste yapamadik ama bi yerden baslayalim bugunun yasinini eceme okuyup dua edelim hakkinda hayirlisi insallahbu arada bugun bitirelim liste isini ne dersiniz.

günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize.inşallah ecem de güzel haberlerle döner bu mübarek günde.sago canım başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.rabbim onun yakınlarına sabır versin.sende kendine dikkat et olurmu

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bebişte çok yeni daha

canım çok korktum birşey olacak die bizimkiler hiç ayakta tutmadı beni zaten durmadan yatırdılar.... Gerçekten çok zor bir durum ölüm allah'tan geliyor hepimiz bunun bilincindeyiz ama eniştem çok gençti 3 yetim bir eş bıraktı geride gerçekten derdi veren mevlam dermanıda versin inş.

amin canım amin allah razı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…