Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam kızlarr nasılsınız bakalım RAMAZAN GELDİ HOŞ GELDİ BİZLERE BEREKET GETİRİR İNŞALLAHH KIZLARR..RAMAZANINIZ HAYIRLI OLSUN diyelim vee dualara start verelim..
gerci ben suanda kırmızıları görüyorum biter bitmez duası gecen arkadaslarda dahil olmak üzere herkesin duasını ederim inşallahh
ecemcim inşallahh güzel haberlerle gel arkadasım Rabbim melegini sana bagışlar inşallahh

TARIH NICK DURUM
20 Temmuz 2012 ECEM5885 ------------
21 Temmuz 2012 SaGo_LeRa Hamile
22 Temmuz 2012 mimozagerbera Hamile
23 Temmuz 2012 yoncamel Hamile
24 Temmuz 2012 Millan Hamile
25 Temmuz 2012 Seray03 Hamile
26 Temmuz 2012 Merys Hamile
27 Temmuz 2012 Miyopi Nasip
28 Temmuz 2012 Eylul2807 Nasip
29 Temmuz 2012 Angel_87 Nasip
30 Temmuz 2012 Sumisali Nasip
31 Temmuz 2012 _Eslem_ Nasip
01 Agustos 2012 Gulguzeli Nasip
02 Agustos 2012 Laylalila Nasip
03 Agustos 2012 Lilyum_87 Nasip
04 Agustos 2012 muzmut Nasip
05 Agustos 2012
06 Agustos 2012
07 Agustos 2012
08 Agustos 2012
09 Agustos 2012
10 Agustos 2012
11 Agustos 2012
12 Agustos 2012
13 Agustos 2012
14 Agustos 2012
15 Agustos 2012
16 Agustos 2012
17 Agustos 2012
18 Agustos 2012
RAMAZAN BAYRAMI

sonunda duzelttim allaha sukur boyle listelerde hep ayni hatayi yapiyom yaaeylul bu kiyagimida unut gitsin ragbet olursa ayrica bir hatim listesi yapariz bu listeyi iyi en azindan bi yasin okuyup dua edelim birbirimize insallah allah kabul eder

:) güzel olmuş ama ben arkadaşlarımın hakkını yemiyim kızzzz öne çektirmiş gibi oldum bende bu aralar kırmızılıyım kırmızım geçsin okuyamadığım arkadaşlarımıza okurummm

:) güzel olmuş ama ben arkadaşlarımın hakkını yemiyim kızzzz öne çektirmiş gibi oldum bende bu aralar kırmızılıyım kırmızım geçsin okuyamadığım arkadaşlarımıza okurummm

tum arkadaslar anlayisli sana dogum gunu hediyesi iste baskasi elimizden gelmyo hem seni one gecirmedim olmayan bi gun ekledim bende kalkip namaz kilip kuranimi okumaya baslim sen noruyon aski memni izlemiyon dimi...

tum arkadaslar anlayisli sana dogum gunu hediyesi iste baskasi elimizden gelmyo hem seni one gecirmedim olmayan bi gun ekledim bende kalkip namaz kilip kuranimi okumaya baslim sen noruyon aski memni izlemiyon dimi...
ben kırmızılıyım bacımmm oturdum aşkı memnuyu izliyomm :))) azsonra eltimlere gitcemm :) Allah kabul etsin tatlımmmm ayrıca hediyeniz için mersiii bebeklerimmm

Son düzenleme:
kızlar galiba yakında işsiz kalıcam banada biz dua edin onun için ayrıyetten :) pazartesiden sonraki listelerin hiç birinde ismim yok

ben kırmızılıyım bacımmm oturdum aşkı memnuyu izliyomm :))) azsonra eltimlere gitcemm :) Allah kabul etsin tatlımmmm ayrıca hediyeniz için mersiii bebeklerimmm

izleme o diziyi yaa bu mubarek ayda tovbe tovbe boyle seyler toplumda ahlak birakmio normallestiriyolar gavur adetlerini ama sen bilirsin tabi canim...

kızlar galiba yakında işsiz kalıcam banada biz dua edin onun için ayrıyetten :) pazartesiden sonraki listelerin hiç birinde ismim yok

yok kiz allah korusun bence senin basin bu siralar yogn ya izinli yapmislardir kiyak gecmislerdir kafa izni verdiler belkide hakkinda hayirlisi sikma canin

aa neden ki sen mi istedin ayrılmayı sagolera yanılmıyorsam hastanede veznedeydin dime

ahh canım belki yazmayı unutmuşlardır.. öle pat diye çıkaramazlar kiii

ewet canım hastanede veznedeyim sorumlumuzla konuştum benim bilgim yok insan kaynakları muhasebe müdürü medikal kordinatör hepsi konuşup bana sonra açıklama yapacaklarmış nöbetimi de değiştirdiler normalde haftaya pazar nöbetim wardı bu haftaya çektiler şimdi eski günüme dönmek istiyorum izin vermiyorlar anlamadım gitti büyük ihtimalle çıkartacaklar başka bir yere falan da geçirmezler hamile kaldım yaaa ondan yapıolar kesin

Canım hamile olduğun için seni işten çıkaramazlar. Sanırım böyle bir yasa var. Araştır eğer işten ayrılmak istemiyorsan. Bende nasip olursa doğumdan sonra çalışmayacağım. Ama şuan sosyal haklarım için çalışıyorum yıllardır çalışıyorum şuan bırakmak istemedim ki eşim ilk bebeğimi kaybettiğim için bırakmamı istemişti. Nettende bi bakalım dur çıkaramazlar seni öyle biliyorum.

seray a katılıyorumm tatlımmm bencede çıkaramazlar senii ay ne gıcıklar yaaaaa saçlarını başlarını yolasım geldi onlarınn sen takmam o güzel kafana şapkadan başka bişey bitanem meleğinn senin herşeyin

bu arada canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasin listesi fikri süper olmuş hepinizin alınlarından öpüyorummmm :)) bugün başlıyorumm okumaya bitanelerimmmm hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmm şimdik çıkmam lazımmm malummm ev işleri birikti sular bugün geldi şükür tazzikli akıyo ev batmıştı iki gün susuzduk öpüyorummmmmm koskocamannnnnnnnnnn canlarımmm Allahımmmmmm sen tüm hamişlerimize bebekerini sağlık ve sıhatle kucaklarına almayı nasip eyle hamiş adaylarımızada en kısa zamanda hayırlısı ile meleklerini nasip eyle Yarabbimmmm aminnnnnnnnnnnnnnnn

canım eğer çıkarırlarsa ne bahaneyle çıkardıklarını, ne zaman sana tebliğ ettiklerini vs aklında tut gel buraya bana anlat özelden de yazabilirsin icabına bakarız
hamile halinle canını sıkma kolay değil öyle çalışanı çıkarıp paçayı kurtarmak

bu arada ben de akşam okuyacağım inşallah eceme yasini

Son düzenleme:
Kıslar rahim filmi sonuçlarımı aldım...Daha doktora göstermedim ama ..Ramazandan sonra gideriz heralde..CAnım çıktı zaten oruçlu oruçlu midem bulandı arabadan..

Ama sonuçlarda anladığım tek şey iki tuba da açıktır diyo..ve bir sürü şeye normaldir yazio..Sanırım sıkıntı yok..Çok şüküür bunuda atlattık..

Eceme mi yasin okuyoz tamm bende sahura kadar yatmiom ne de olsa okucam inş..

Noldu ecem gittimi doktora ?

merhaba kızlar
doktordan geldk annemlerdeyim ondan geç yazıyorum kusura bakmayın..yine gelişmemş bebek..8+5 olması gerekirken 5+3 görünüyor...büyük ihtimalle alınacak dedi doktor bu doktora yeni gidiyorum ama çok ilgilendi birde tanıdık var arada...daha öncede 8+4 lük bebeğimin düştüğünü öğrenince kan pıhtılaşması testi yaptralım dedi..devlet hastanesinde yapıyoruz ücretsiz yaparız dedi..eğer onde bişey çıkmazsa genetik testi yaparız ama büyük ihtimalle pıhtılaşma ile ilgili dedi...salı günü gidicem yine bakacak ve o gün alınacak bebek sanırım...saolsun genelde lokal anestezi yapsalarda bana genel anestezi yapacaklar...

dualar için çok teşekkür ederim ,,demekki onlar sayesinde çok üzülmedim...çok teşekkür ediyorum hepnize...ayrıca merak eden ve iyi dilek gönderen arkadaşlarda çok saolsunlar...

doktorla konuştuktan sonra rahatladım açıkcası en azından sorunumu bilip tekrar hamile kalmak rahatlatacak beni.....

Canım bu gerçekten çok önemli. Yani bi sorun varsa onu bilip ona göre hareket etmek lazım. Kan pıhtılaşmasıda olsa tedavisi olmayan bişey değil. Bende ilk bebeğimi 8+4 te kaybettim karnımda ölmüştü. Bana dr.um hemen kan pıhtılaşması testi yaptırdı. Bişey çıkmadı ama şuan halen bebe aspirini kullanıyorum. Sende de bişey çıkmaz eminim içini ferah tut.

Son düzenleme:
bu arada katilmak isteyen veya adini unuttuklarim varsa soylesin canlar ben kendimide unutmustum simdi ekledim

kız ben demedım mı benı unutursanız yolarım sacınızı basınızı dıye hep benı sona atıyonuz heeee zaten oruc kafama vurdu agresifim gompleksliyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…