Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kizlar bugun eceme okuyoruz duyanlar duymayanlara soylesi ben simdi listeyi hazirliyom bakti yok okuyamam yada okutamam diyenler bana yazsin ok mu

cnm başın sağolsun Rabbim sabır versin... Bu mübarek ayda Allahım senide bebeğinide korusun.

kızanlarım hayırlı ramazanlar valla şu an daha alışamadım oruçlu olmaya...heran içerden birşey yiyecekmişim gibi geliyor...

gelişmeler varmı kuzular artık inşallah burdayım...kaynanatör evine gitti...gerçi evine gitmesi kurtuluşmu...''bu akşam yemeğe bizdesiniz'' diyor ve beni çileden çıkarıyor...

bu arada millancım başın saolsun canım...Allah ailene ve sana sabırlar versin inşallah...ebedi yuvamıza hepimiz gideceğiz ...güzel ameller ile gidelim inşallah...babacığının kabri cennetten bir bahçe olsun inşallah...

RAMAZAN AYI YASIN-I SERIF LISTESI ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH,,,,,

TARIH NICK DURUM
20 Temmuz 2012 ECEM5885 ------------
21 Temmuz 2012 SaGo_LeRa Hamile
22 Temmuz 2012 mimozagerbera Hamile
23 Temmuz 2012 yoncamel Hamile
24 Temmuz 2012 Millan Hamile
25 Temmuz 2012 Seray03 Hamile
26 Temmuz 2012 Merys Hamile
27 Temmuz 2012 Miyopi Nasip
29 Temmuz 2012 Angel_87 Nasip
30 Temmuz 2012 Sumisali Nasip
31 Temmuz 2012 _Eslem_ Nasip
01 Agustos 2012 Eylul2807 Nasip
02 Agustos 2012 Gulguzeli Nasip
03 Agustos 2012 Laylalila Nasip
04 Agustos 2012 Lilyum_87 Nasip
05 Agustos 2012 muzmut Nasip
06 Agustos 2012
07 Agustos 2012
08 Agustos 2012
09 Agustos 2012
10 Agustos 2012
11 Agustos 2012
12 Agustos 2012
13 Agustos 2012
14 Agustos 2012
15 Agustos 2012
16 Agustos 2012
17 Agustos 2012
18 Agustos 2012
RAMAZAN BAYRAMI

Son düzenleme:

çok sağol cnm Allah razı olsun iş dönüşü oruçlu oruçlu okurum ohhh Rabbim kabul eder inşallah adaylarımız hamiş olsun hamişlerimizde hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğursun inş aminnnn

millanım basın saolsun,,Mevlam sana,esıne,kardeslerıne,bebegıne hayırlı uzun omurler nasıp etsın,,bellıkı acısı cokdu babanın,,mevlam cekdırmemıs daha ,,Mevlam ne eylerse gusel eyler ,,dua et sukret kı daha beterınden sakındı mevlam babanı,,Allah sabrını verır derlermıs,,Allah yardımcınız olsun,,

ecemde bı degısıklık var mı haberı olan? buyume azdı bı sure beklıcem dıodu,,

bugune randevu almisti haber bekliyoz yasinlere basladik bugunde eceme okuyoz haber verem bacim. angel baci herkes kuran okumayi biliyomu ki yasini turcesi arabcasi herkesokuyabiliyo benimde aklima geldi ama kararsiz kaldim birde calisanlarda cok

bu arada katilmak isteyen veya adini unuttuklarim varsa soylesin canlar ben kendimide unutmustum simdi ekledim

bugune randevu almisti haber bekliyoz yasinlere basladik bugunde eceme okuyoz haber verem bacim. angel baci herkes kuran okumayi biliyomu ki yasini turcesi arabcasi herkesokuyabiliyo benimde aklima geldi ama kararsiz kaldim birde calisanlarda cok
ya hergün bir hatim olması zorda ramazan sonuna kadar iki cüz düşer kişi başına...belki okuyabiliyorlardır sorarız arkadaşlarımıza...yada türkçe yazılışlı kuranları vardır...bilmemki...öyle bir aklıma geldi...hatta bilen kişisi yeterli olursa aramızda bölüşebilirz...hatim çok iyi geliyor herşeye...bilemedim...

ewwt cok guzel olurda isteyenler solesin sayisina gore bolusuruz ben biliyom basi ben cekeyim ben ve sen iki ettik baska isteyen varsa yazsin bolusek insallah bi listede on yapariz

28Temmuz niye yok kızz :)))) ogün benim doğum günümm:)))

kızlar kayınpederim yoğun bakımda biliyorsunuz eğer işten çıkınca fırsatım olursa muhakkak okuyacağım geç de olsa okurum ama muhakkak geceyi bulur sanırım

ewwt cok guzel olurda isteyenler solesin sayisina gore bolusuruz ben biliyom basi ben cekeyim ben ve sen iki ettik baska isteyen varsa yazsin bolusek insallah bi listede on yapariz

kızlar ben yasin tebareka ammeden başka okumadım hiç :) benim okumam baya bir uzun sürer herhalde birde üzerine bu kadar uyku modundayken biraz zor olur sanırım siz bana bir cüzün yarısını verin ben anca okurum :) hehehe

Kızlar ben yasini türkçesinden okuyabilirm ancak :) çalıştığım içinde burda okuyamam ancak akşam eve gittiğimde okuyabilirim. Allah kabul ederse tabi. Bugün tüm dualar Ecem için iyi haberlerle döner inşallah. Sabahtan gidecekti değil mi dr.a?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…