Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet canım bu hamilelikte öğrendik sevinemedik bile.hep korkuyoruz...an azından sorunumuzu biliriz...sen neden içiyosun asprini kendinmi karar verdin?doktorunmu?

Son düzenleme:

Cnm geçmiş olsun..Bencede düşüklerin neden kaynaklandığına göre tedavini yap sonra inş sağlıklı bi hamilelik geçirirsn..Sonuçta hamile kalabiliyosun onda bi sıkıntı yok .. İşte bu düşüklerin tedavisini olmadan hamile kalıp sonlandırmak seni daha çok yıpratıcak..Hakkında hayırlısı olsun cnm..

evet canım bu hamilelikte öğrendik sevinemedik bile.hep korkuyoruz...an azından sorunumuzu biliriz...sen neden içiyosun asprini kendinmi karar verdin?doktorunmu?

Dr.um tavsiye etmişti. Kanda pıhtılaşma yok ama kanın ne kadar sulu olursa bebek o kadar iyi tutunur demişti. Folbiol ile birlikte günde 1 tane bebe aspirini aldım gebelik öncesi.

Sago canımcım ablama da aynı seyı yaptılar hamıle ıken cıkartmadılar ama bezdırme polıtıkası ablamda mahkemeye verdı bıraz uzun surdu ama ıy bır mebla tazmınat aldı eskı ıs yerınden
hem senı ısten cıkarıcaklarsa kıdem ve ıhbar tazmınatını vermek zorunda bu işin ucunu bırakma tatlım sıkma canını kanunlar senden yana bu konuda

Tüplerin tıkalı değil demek ki gözün aydın. rahim filminde tüpler yapışık ya da tıkalımı diye bakıyorlar bildiğim kadarıyla. Demek bir sorun yok :)

Tüplerin tıkalı değil demek ki gözün aydın. rahim filminde tüpler yapışık ya da tıkalımı diye bakıyorlar bildiğim kadarıyla. Demek bir sorun yok :)

Ewt cnm sağol..Gerçekten rahatladım yaa..Çok korkuodum ..

Bakalım hayırlısı artık..Eşiminde sonuçlrı iyiye gidio..Sanki yaklaşioz gibi gelio he nedersiniz

tekrar.............................................................

Son düzenleme:
Siz beni hiç sevmiyosunuzzzzzzzzzz
Listeye de almamıssınız zatennn Oruc benı duygusala bağladı iyimiii

Seviyoz kıs kim demiş sevmiyoz diyeeeee o listeyi yaparken ben yoktum aaah ah yoksa seni en başa alırdım yavruu

Hazırlıklarını yaptınmı yarın gidion dimi sen ? yazdım sana ama görmedin sanırım beni..

Ewt cnm sağol..Gerçekten rahatladım yaa..Çok korkuodum ..

Bakalım hayırlısı artık..Eşiminde sonuçlrı iyiye gidio..Sanki yaklaşioz gibi gelio he nedersiniz
canım rahim filmin temiz çıkmış...çok güzel cidden...bu ara eşini balla pekmezle besleki onunda hücreleri tavan yapsın.polende duymuştum..

iyi yapmışın canım hala kullanıyomuun? hamile olunca bıraktınmıı

Sanırım biraz daha devam edeceğim. Şimdi 11+2 oldum. bir sonraki kontorlüm 11 gün sonra bakalım o zaman bıraktırabilir belki. Çünkü bebek tutundu artık sanıyorum. Geçen gittiğimde hadi uçağı kaldırdık dedi de çok komik esprili bi adam benim doktorum

canım rahim filmin temiz çıkmış...çok güzel cidden...bu ara eşini balla pekmezle besleki onunda hücreleri tavan yapsın.polende duymuştum..

Aah ah neler yemio garibim..Ballı karşımı var bi tane ondan yio..Keçiboynuzlu bitkisel karışımları var..Poleni var..Hız arttırıcı bitkisel hekimzade den aldığımız ilaçları var..

Boş dururmuyuz hiç cnm..3 ayda bir sipermiyogram çektirioz..Ramazandan sonra bi daha çektircez..En son doktor normal seviyede demişti değerler ilaçlara devam edin iyi seviyeye uşlaştğında artık ilaç kullanmanıza gerek yok dedi..Oyüzden durmak yok yola dewam inş..

ohhhh be seviyolarmıs benı rahatladımmmm
ya ben lıstedeysem benım gordugum lıste hangısı ben nerdeyım burası neresı
evet tatlım yarın gıdıyoruz valızlerı hazırlamadım henuz yarın ıftardan sonra cıkıcaz öğrencılıkten kalma valız hazırlamaktan nefret eder oldugum için ne kadar gec o kadar ıyı benım için
evdeyım oturyom oleee kociş uyukluyoo ıftarı beklıyozz yarın gıtcez dıye dolapta bıse bırakmadık dısarıda acıcaz orucumuzu yemek derdım yok rahatım yanıı
çok sevındım tatlım rahım fılmının tem ız cıkmasına artık iş sadece tevekküle kaldı canım benım Allah mübarek günlerde güldürür inşallah yüzümüzü

yavrum listeyi muzmut hazırladı ama ilk sayfaya kopyaladığım için ilk sayfada :)

Amin cnm..İnş sende sürpriz yapıp güzel haberlerle dönersin..Kocanda gelio dimi kıs ? Ortam da müsait olursa çalışmaları aksatmayın ara ara da olsa emi

Bende bugün sonuçları almak için git gel bi saat yoruldum ..uzanıyom öyle..kocam yok iftarda da yok..çünkü bizim gibi lokantacılar iftarda iş yapıyolar zaten..sahura kadar yalnızım anacım bugün buralardayım bende..

yemeğimde yook..insan tek başına oluncada hiçbişe yapası gelmiyor yaw..Aslında ilk orucu yalnız açmak ne kötü yaa kendimi ezik hissettm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…