evet canım bu hamilelikte öğrendik sevinemedik bile.hep korkuyoruz...an azından sorunumuzu biliriz...sen neden içiyosun asprini kendinmi karar verdin?doktorunmu?Canım bu gerçekten çok önemli. Yani bi sorun varsa onu bilip ona göre hareket etmek lazım. Kan pıhtılaşmasıda olsa tedavisi olmayan bişey değil. Bende ilk bebeğimi 8+4 te kaybettim karnımda ölmüştü. Bana dr.um hemen kan pıhtılaşması testi yaptırdı. Bişey çıkmadı ama şuan halen bebe aspirini kullanıyorum. Sende de bişey çıkmaz eminim içini ferah tut.
merhaba kızlar
doktordan geldk annemlerdeyim ondan geç yazıyorum kusura bakmayın..yine gelişmemş bebek..8+5 olması gerekirken 5+3 görünüyor...büyük ihtimalle alınacak dedi doktor bu doktora yeni gidiyorum ama çok ilgilendi birde tanıdık var arada...daha öncede 8+4 lük bebeğimin düştüğünü öğrenince kan pıhtılaşması testi yaptralım dedi..devlet hastanesinde yapıyoruz ücretsiz yaparız dedi..eğer onde bişey çıkmazsa genetik testi yaparız ama büyük ihtimalle pıhtılaşma ile ilgili dedi...salı günü gidicem yine bakacak ve o gün alınacak bebek sanırım...saolsun genelde lokal anestezi yapsalarda bana genel anestezi yapacaklar...
dualar için çok teşekkür ederim ,,demekki onlar sayesinde çok üzülmedim...çok teşekkür ediyorum hepnize...ayrıca merak eden ve iyi dilek gönderen arkadaşlarda çok saolsunlar...
doktorla konuştuktan sonra rahatladım açıkcası en azından sorunumu bilip tekrar hamile kalmak rahatlatacak beni.....
kız ben demedım mı benı unutursanız yolarım sacınızı basınızı dıye hep benı sona atıyonuz heeee zaten oruc kafama vurdu agresifim gompleksliyimmmmm
evet canım bu hamilelikte öğrendik sevinemedik bile.hep korkuyoruz...an azından sorunumuzu biliriz...sen neden içiyosun asprini kendinmi karar verdin?doktorunmu?
Kıslar rahim filmi sonuçlarımı aldım...Daha doktora göstermedim ama ..Ramazandan sonra gideriz heralde..CAnım çıktı zaten oruçlu oruçlu midem bulandı arabadan..
Ama sonuçlarda anladığım tek şey iki tuba da açıktır diyo..ve bir sürü şeye normaldir yazio..Sanırım sıkıntı yok..Çok şüküür bunuda atlattık..
Tüplerin tıkalı değil demek ki gözün aydın. rahim filminde tüpler yapışık ya da tıkalımı diye bakıyorlar bildiğim kadarıyla. Demek bir sorun yok :)
iyi yapmışın canım hala kullanıyomuun? hamile olunca bıraktınmııDr.um tavsiye etmişti. Kanda pıhtılaşma yok ama kanın ne kadar sulu olursa bebek o kadar iyi tutunur demişti. Folbiol ile birlikte günde 1 tane bebe aspirini aldım gebelik öncesi.
listedesin kızzzz ağlama :) :))Siz beni hiç sevmiyosunuzzzzzzzzzz
Listeye de almamıssınız zatennnOruc benı duygusala bağladı iyimiii
Siz beni hiç sevmiyosunuzzzzzzzzzz
Listeye de almamıssınız zatennnOruc benı duygusala bağladı iyimiii
canım rahim filmin temiz çıkmış...çok güzel cidden...bu ara eşini balla pekmezle besleki onunda hücreleri tavan yapsın.polende duymuştum..
Ewt cnm sağol..Gerçekten rahatladım yaa..Çok korkuodum ..
Bakalım hayırlısı artık..Eşiminde sonuçlrı iyiye gidio..Sanki yaklaşioz gibi gelio he nedersiniz
iyi yapmışın canım hala kullanıyomuun? hamile olunca bıraktınmıı
canım rahim filmin temiz çıkmış...çok güzel cidden...bu ara eşini balla pekmezle besleki onunda hücreleri tavan yapsın.polende duymuştum..
Seviyoz kıs kim demiş sevmiyoz diyeeeee o listeyi yaparken ben yoktum aaah ahyoksa seni en başa alırdım yavruu
Hazırlıklarını yaptınmı yarın gidion dimi sen ? yazdım sana ama görmedin sanırım beni..
yavrum listeyi muzmut hazırladı ama ilk sayfaya kopyaladığım için ilk sayfada :)ohhhh be seviyolarmıs benı rahatladımmmm
ya ben lıstedeysem benım gordugum lıste hangısı ben nerdeyım burası neresı
evet tatlım yarın gıdıyoruz valızlerı hazırlamadım henuz yarın ıftardan sonra cıkıcaz öğrencılıkten kalma valız hazırlamaktan nefret eder oldugum için ne kadar gec o kadar ıyı benım için
evdeyım oturyom oleeekociş uyukluyoo ıftarı beklıyozz yarın gıtcez dıye dolapta bıse bırakmadık dısarıda acıcaz orucumuzu yemek derdım yok rahatım yanıı
çok sevındım tatlım rahım fılmının tem ız cıkmasına artık iş sadece tevekküle kaldı canım benım Allah mübarek günlerde güldürür inşallah yüzümüzü
ohhhh be seviyolarmıs benı rahatladımmmm
ya ben lıstedeysem benım gordugum lıste hangısı ben nerdeyım burası neresı
evet tatlım yarın gıdıyoruz valızlerı hazırlamadım henuz yarın ıftardan sonra cıkıcaz öğrencılıkten kalma valız hazırlamaktan nefret eder oldugum için ne kadar gec o kadar ıyı benım için
evdeyım oturyom oleeekociş uyukluyoo ıftarı beklıyozz yarın gıtcez dıye dolapta bıse bırakmadık dısarıda acıcaz orucumuzu yemek derdım yok rahatım yanıı
çok sevındım tatlım rahım fılmının tem ız cıkmasına artık iş sadece tevekküle kaldı canım benım Allah mübarek günlerde güldürür inşallah yüzümüzü
yavrum listeyi muzmut hazırladı ama ilk sayfaya kopyaladığım için ilk sayfada :)
nedemek yavrummmmmsaol kuzummmmm benımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?