sizi siziii gece muhabbetii haaaa:)))) yalnız bu topikte kimse arada girip şu ne?? bu ne ?? diye sormuyor:)) hep bizbizeyiz
mimozam haftaya alınacak bebek büyük iht..gelişmemiş çünkü..ama kan pıht.testi yaptrcaz..artık düşmesin diye:))
kızlar bassaglıgı dılıyenlere tekrar tesekkurler..
ecem gecmış olsun bacım..allah hayırlısını versin..
kızlar yasin lıstesınden sımdı haberım oldu hemen kopyaladım telefonuma,kaynanam geldı kocam pazartesıye kadar evde..oyuzden pek sık gıremıyorum ama yasınlerı okuyacam..
ya bıde şu sumısalıne bı rastlayabılsem,cok özledim o maymunu..
angel senide özlemişim yaaa,sımdı gecmısı okuyunca anladım kalbımdekı yerını
bıde eslem,öske,muzmut,merys,ecem,kayıp balık dimeh,eylül hepinizi cok özledim ben yaaaaaaa..(unuttuklarım varsa hamılelıgıme verin)
eskisi gıbı bı toplaşamadık şuraya,neyse en azından herkes yavaş yavaş dökulmeye baslamıs..
heya bi toplanamadıkkkk :) az kaldı toplanacaz hissediyorum :) kız bu arada ben geldim salı günü evimdeyim artıkınn :))Yok anacım biz ramazanda da düzeni oturtamadık..Yine toplanamadık bi türlü..
Millanın gaynanası geLdi,özge memlekete gidio,sumisali bi var bi yok,merys umrede,eylül anasıgilde,beyazlım bunalımlarda,gülgüzeli morali bozuk gelio gidio hemen,angel desen kaynanatörle uğraşmaktan çocuk yapamio,mimoza arada uğruyo gidio,sago en son iş derdine düştü ,ecem yine imtihanlarda,muzmutta bnm gibi uykucu : )
Bende sabah namazından sonra yatiom gündüz 2 lerde kalkiom anca..Sonra namaz kıl ortalığı toparla kocayı yolla anca geliom..
Anam hiçbişeye halim yok sanırım ilk günler diye böyle .. Yoksa hiç acıkmam
hehehehhe evet aynennn :) bakıyolar bunlar uçmuş diyip çıkıyolarrr :)))Bi de çok garip bu topice hiç yabancı biri girmiyor..Kaldık tek başımıza..Girende bakıyor biz birbirimizle samimiyiz araya girmek istemiyor heralde bi daha gelmiyor : )
canımmmmmmmmmmmmmm bizde seni çokkk özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkızlar bassaglıgı dılıyenlere tekrar tesekkurler..
ecem gecmış olsun bacım..allah hayırlısını versin..
kızlar yasin lıstesınden sımdı haberım oldu hemen kopyaladım telefonuma,kaynanam geldı kocam pazartesıye kadar evde..oyuzden pek sık gıremıyorum ama yasınlerı okuyacam..
ya bıde şu sumısalıne bı rastlayabılsem,cok özledim o maymunu..
angel senide özlemişim yaaa,sımdı gecmısı okuyunca anladım kalbımdekı yerını
bıde eslem,öske,muzmut,merys,ecem,kayıp balık dimeh,eylül hepinizi cok özledim ben yaaaaaaa..(unuttuklarım varsa hamılelıgıme verin)
eskisi gıbı bı toplaşamadık şuraya,neyse en azından herkes yavaş yavaş dökulmeye baslamıs..
beyazlımı unutmusum ama beyazlım nerdeki? kac zamandır yok
eslemcim haklısın valla moral hala bozuk aslında benim..bugün hastaneden hemşire aradı sonuc ne diyee bende negatif dedim...hıı tekrar düşünüyormusunuz falan dediii ramazandan sonra belki dedim daha henüzz karar almadıkcok zor yani yaşadıklarımız hepimizin Allah yardım etsin hepimize..sırf su cocuk muhabbeti acılcak milletin cocukları doluşcak etrafta diyee kara kara iftar davetlerine nasıl gidecegim nasıl dayanacagım milletin bebeklerini sapur supur öpüşlerini o derece yani onları düşünüyorum..kaynanamlar desen zaten kafayı bebekle bozmuşlar eltimin bir tanee var onu sevmeleri ay sizinde olsuun inşallahh her ay zaten rüyasında görür beni hamile olarak yerli yersiz herkesin yanında anlatır..ona kalsa simdiye 20 kere dogurmuştum..valla bilmiyorum cnm Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ..inşallahh cok gec olmaz
Valla haklısın tatlım..Bi de aşılamanı herkes biliyorsa onu sorarlar şimdi noldu naptın diye..
Ben hiç doktora gittiğimi kaynanamlara hatta annemlere bile söylemem..Bak rahim filmi çekildim kimsenin haberi yoktur..
Çünkü konu olmasını istemiyorum..Zaten bu konuda çok hassasım bi de insanlara malzeme olsun istemiyorum..Bi eşimin ameliyatını duymuşlardı onu da gizli yapacaktıkta onu beceremedik : ) çünkü işe falan gitmedi herkes sordu falan..Bi de diyemiosun ne ameliyatı olduğunu ..varikosel diyoruz o ne ki diolar : ) sonra diosun ya işte sperm düşüklüğü var falan hee sizin çocuğunuz olmicakmı şimdi : ) hey allam yardımm et yaaa..
Bende kaynanama gittiğimde 2 torunu var ve genelde hep orda olurlar ..Bilmiyorum ben mi çok ince düşünüyorum..Bizim sorunumuzu bilio..Görseniz nasıl sevio şapır şupur..Tamm torununu seversinde benim yanımda insan biraz geri çekmezmi kendini yanlış anlamasın diye..Ama çok şey bekliyorum galiba bu kadar anlayış ince fikir nerdeee onlarda..
Bi de o rüya görme olayı bende de var..Anam beni rüyasında görmeyen kalmadı..Birinin bile çıkmazmı rüyası..Kaç kişi doğururken benim için dua etti..
Diom illaki birinden biri kabul olmuştur ama zamanı gelmemiştir işte..
Bizde ALLahtan ramazanda çok gitmez kimse kimseye..Oyüzden ramazanda daha az insan görüyom daha iyi oldu böyle..
Şimdi bi kaç arkadaşlarla gün yapalım dedik böyle benim gibi evlilerle kimsenin çocuğu da yok..Hadi buyur iki kişi hamile..Konu yine dönüp dolaşıp hooop hamilelik bebek ve doğuma gelio..Aslında biliomusun artık alıştım yaa nötr oluyorum yani..Çünkü nereye gitsek illaki böyle oluo..
Sonra da bana bakıp hadi ALLah sana da nasip etsin lafları..O daha acı..
Ama olsun imtihan işte..tıkanıp kaliosun bişe yapamiosun..Belki böyle çok şikayet edersek Allah daha çok geciktirir imtihanımızdan sabredip alacığımız sevapları da alamayız sonra..
destan gibi ne uzun yazmisiniz kizbende 7 ay beklemistim bu dediklerinize maruz kalarak sonra kendiliginde oldu derken tuttugumuz balik elimizden kurtuldu denize dondu...simdi ki ay korun dedi doktor tamamda yne ustune belirsiz bi sure beklermiyiz yoksa kendiliginden oluverir mi cabucak allah bilir ama cok dusunduruyo beni.....
Valla haklısın tatlım..Bi de aşılamanı herkes biliyorsa onu sorarlar şimdi noldu naptın diye..
Ben hiç doktora gittiğimi kaynanamlara hatta annemlere bile söylemem..Bak rahim filmi çekildim kimsenin haberi yoktur..
Çünkü konu olmasını istemiyorum..Zaten bu konuda çok hassasım bi de insanlara malzeme olsun istemiyorum..Bi eşimin ameliyatını duymuşlardı onu da gizli yapacaktıkta onu beceremedik : ) çünkü işe falan gitmedi herkes sordu falan..Bi de diyemiosun ne ameliyatı olduğunu ..varikosel diyoruz o ne ki diolar : ) sonra diosun ya işte sperm düşüklüğü var falan hee sizin çocuğunuz olmicakmı şimdi : ) hey allam yardımm et yaaa..
Bende kaynanama gittiğimde 2 torunu var ve genelde hep orda olurlar ..Bilmiyorum ben mi çok ince düşünüyorum..Bizim sorunumuzu bilio..Görseniz nasıl sevio şapır şupur..Tamm torununu seversinde benim yanımda insan biraz geri çekmezmi kendini yanlış anlamasın diye..Ama çok şey bekliyorum galiba bu kadar anlayış ince fikir nerdeee onlarda..
Bi de o rüya görme olayı bende de var..Anam beni rüyasında görmeyen kalmadı..Birinin bile çıkmazmı rüyası..Kaç kişi doğururken benim için dua etti..
Diom illaki birinden biri kabul olmuştur ama zamanı gelmemiştir işte..
Bizde ALLahtan ramazanda çok gitmez kimse kimseye..Oyüzden ramazanda daha az insan görüyom daha iyi oldu böyle..
Şimdi bi kaç arkadaşlarla gün yapalım dedik böyle benim gibi evlilerle kimsenin çocuğu da yok..Hadi buyur iki kişi hamile..Konu yine dönüp dolaşıp hooop hamilelik bebek ve doğuma gelio..Aslında biliomusun artık alıştım yaa nötr oluyorum yani..Çünkü nereye gitsek illaki böyle oluo..
Sonra da bana bakıp hadi ALLah sana da nasip etsin lafları..O daha acı..
Ama olsun imtihan işte..tıkanıp kaliosun bişe yapamiosun..Belki böyle çok şikayet edersek Allah daha çok geciktirir imtihanımızdan sabredip alacığımız sevapları da alamayız sonra..
merhabalar arkadaşım ben sizi diğer topikten beri hep takip ediyorum bayıldım hepinize ortam süper hepimizin sorunu aynı malesef benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu 9 ay oldu ameliyat olalı henüz bebiş yok malesef bende geçen ay aşılama yaptıdım ve tutmadı hakkımıza hayırlısı ben kpss sınavına giricem eylülde eğer eylüle kadar bebek olmazsa tüp bebek yaptırcam aşılamanın şansı çok düşük çünkü hem maddi hem manevi yıpratıyo tüp bebek kesi değil ama yinede şans yüksek inş kendi gelirde uğraştımaz bizi hayırlısıyla inş bu kaynananın bebek sevme olayına bende uyuz oluyorum aynen bendede var eltimin çocuğu var acayip seviyolar tabi sevsinler bende seviyorum ama benim yanımda hiç dikkat etmiyo ve ben çok üzülüyorum bide durumuda biliyolar bizde bi anneme bi kayınvalideme söledik kimse bilmiyo ama malesf anlayış yok kimsede herkes kendi derdini kendi bilir o soranlara uyuz oluyorum zaten 2 sene oldu diyolar daha yok mu diyolar sizenede diyemiyorum anlaşılmasın diye sınavı bahane ediyorum inş rabbim hiçbirimizi bekletmez de kurtuluruz hayırlısıyla bu arada adetim 2 gün geçti ama hiç bir belirti yok gögüslerim ağrırdı normalde yok ağrımıyo sadece sivilce çıktı adet olmam da inş gelir bebişim ümitlenmek de istemiyorum ama nasip alıştım 2 senedir hep hüsran zaten bıraktım bebek olyını çok takmamaya çalışıyorum kafama olmazsa ekimde tüp bebek yaptırcam allah hepimizin yardımcısı olsun aminnn
burda kı ortam ıyıdır,,sukur kı gelenlerde ayakuydurabılıo,,,8 haftalık hamıle oldugun yazıo rumuzunun altındakı sutunda,,,
ya aslında kafaya takmamak lazım ama basaramıoruz dıme:)) her ay hamıleyız ,,ruhlarımız zaten hep hamıle
evet canım ortam güzel ben sizi baya zamandır okuyorum hamilelik takvimi kendi çıkktı ben eklemedim nasıl kalkıyo bilmiyorum o yüzden kaldı malesef hamile değilim canım inş allah hepimize nasip eder
ınsallah ramazan ugurlu gelır bıze:))
kendı sayfandan ayarlar kısmından olur galıba gercı bende cok bılmıorum
sen ne kadar zamandır korunmuyosun,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?