Amin cnm..İnş sende sürpriz yapıp güzel haberlerle dönersin..Kocanda gelio dimi kıs ? Ortam da müsait olursa çalışmaları aksatmayın ara ara da olsa emi
Bende bugün sonuçları almak için git gel bi saat yoruldum ..uzanıyom öyle..kocam yok iftarda da yok..çünkü bizim gibi lokantacılar iftarda iş yapıyolar zaten..sahura kadar yalnızım anacım bugün buralardayım bende..
yemeğimde yook..insan tek başına oluncada hiçbişe yapası gelmiyor yaw..Aslında ilk orucu yalnız açmak ne kötü yaa kendimi ezik hissettm şimdi
Allah kabul etsin canımmmmmcanlar ben namaz kılmaya gıdıyommm daha ıkındıyı kılmadımm
gelırım yıne
canlar ben namaz kılmaya gıdıyommm daha ıkındıyı kılmadımm
gelırım yıne
kız ben demedım mı benı unutursanız yolarım sacınızı basınızı dıye hep benı sona atıyonuz heeee zaten oruc kafama vurdu agresifim gompleksliyimmmmm
Amin cnm..İnş sende sürpriz yapıp güzel haberlerle dönersin..Kocanda gelio dimi kıs ? Ortam da müsait olursa çalışmaları aksatmayın ara ara da olsa emi
Bende bugün sonuçları almak için git gel bi saat yoruldum ..uzanıyom öyle..kocam yok iftarda da yok..çünkü bizim gibi lokantacılar iftarda iş yapıyolar zaten..sahura kadar yalnızım anacım bugün buralardayım bende..
yemeğimde yook..insan tek başına oluncada hiçbişe yapası gelmiyor yaw..Aslında ilk orucu yalnız açmak ne kötü yaa kendimi ezik hissettm şimdi
ılk ıftarı yanlız actım,,kocam calısıo yarın sabah gelcek(
halıyle yanlız oluncada baya zayıf bı menu vardı ,,domates salatası ve ıkı parca tavuk bıde ayran,,ama gun boyu acıkmadım ama susuzlukdan kırıldım dıyebılırım,,daha bır bucuk saat olmadan ben 3 lıtre suyu ıctım ve hala susuz kalmıs durumdayım,,yanlız ısın ılgınc yanı yemekden sonra mıdem cok bulandı yedıklerımıde cıkardım galıba ılk gunun verdıgı sersemlık,,bende hurma yedım cevız yedım bıraz acıkda cekırdek:) sımdık ıyım ama mıdeme balık koysalar hıc zorlanmaz yasamak ıcın lık lık dıe ses gelıo cok su ıctıgım ıcın :))))
kuzum bı tek senınle ben kalmısız bızım kızlar ya kocıslerının yanında yada pertler
al benden de o kadar cok su ıctım ve hala içesım varr ben kısın hayatta oruc acarken bılmem bı bardak suyu bıtırdıgımı yaa denk geldı gelelı bıraksalar once 1 lıtre su sonra yemek yıyecem o derece
tatıl dönüşü benım de baslar yalnız ıftarlarım hep kendım zannederdım ama benım gıbı sız de yalnızmıssınız kader bacılarım benımmmm
ayy ben oturdugum sıtede tam ıftara yakın topu beklerken camdan bakınca mıllet kurmus aılecek sofrayı ıftarı beklıyolar ya ıste o zaman cok koyuyo bıde bızde bloklar cok yakın:2::2::2::2:
kuzum bı tek senınle ben kalmısız bızım kızlar ya kocıslerının yanında yada pertler
al benden de o kadar cok su ıctım ve hala içesım varr ben kısın hayatta oruc acarken bılmem bı bardak suyu bıtırdıgımı yaa denk geldı gelelı bıraksalar once 1 lıtre su sonra yemek yıyecem o derece
tatıl dönüşü benım de baslar yalnız ıftarlarım hep kendım zannederdım ama benım gıbı sız de yalnızmıssınız kader bacılarım benımmmm
ayy ben oturdugum sıtede tam ıftara yakın topu beklerken camdan bakınca mıllet kurmus aılecek sofrayı ıftarı beklıyolar ya ıste o zaman cok koyuyo bıde bızde bloklar cok yakın:2::2::2::2:
allahdan benımkı ıkı gunde bır olmuyo ama bazende ıyı oluyo ya kocamın tum guun olmayısı ,,kafa dınlıom,,yemek yapmıom,,ozluyorum,,,temızlıgı ıstedıgım gıbı yapıom,,yanı rahat oluyo :))) her nekadar kocam eve gelınce ayy canım cok ozluyorum senı desemde ıyı oluyo :))))
mılletı bı turlu yakalayamıom ben zaten ben gelıom kımse yok ben gıdıom mıllet gelıo :))
canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ufffff bu hafta bıtsın ,,sonrakı haftada bıtsın heh ıste benım adet gelmıs olcak,,,,
Dun akraba zıyaretlerı yaptık cok sukur benım dısımda benden sonra evlenenler benden once evlenenler hep hamıle ,,mıllet bana tur bındırmeye basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?