Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

abdest aldım cnm benim biraz manevi işlerim var siz takılın ..ben bi saate anca gelirim tabi burda olursanız

walla bırak bızı ozleme ,,,kocanla gusel bı tatıl yap gonlunce :))))

kız bızımkısı tatıl degıl memleket havası alalım yiterr tatili ramazanda valla otur oruc tut evde sonra yemek ye otur sabaha kadar muhabbet :)))ablamda doğum yapınca sabaha kadar ben akşama kadar o aramızda anlaştık bebiş için

Özgecim belki görüşemeyiz gerçi yarın iftardan sonra gitcektiniz galiba olur ya giremem görüşemeyiz kendine iyi bak tatlım...tatilinin tadını çıkar...kafandan herşeyi atmaya çalış...yiğenini sev onla oyalan..ne güzel bütün aile hep beraber ne güzel geçicek ramazanın..

Bebek olayınıda takıntı haline getirme artık bizi görüpte benim 2 sene olmadı da anca rahim filmi çekildim bak daha tedavimiz şimdi oldu...Sen daha nerdesin kafanı kırdıtma bana bak şimdi bi de orda da çok çalışma yapamıcaksınız oyüzden bu ayı da salla olmicanı düşünki için kafan rahat olsun..Geldiğinizde çalışmalara dewam..temam mı yavru

temam yavrum benım bu ay dediğin gibi şüphelii inşallah Yüce rabbim size versın bu ay bu mutluluguuu rabbım ne zaman derse
benim için de dua et canım benımmm opuyorum senıııı kocamann görüşemezsek Allaha emanet ol tatlım

Oske cim eslem hakli olmayacak diye dusun bak o zaman oluyo ben umidi kesmistim iliskiden sonra hemen kalkiyodum bile.ama diyorum sabahta var bi keramette ramazanda olmaz :)

Oske cim eslem hakli olmayacak diye dusun bak o zaman oluyo ben umidi kesmistim iliskiden sonra hemen kalkiyodum bile.ama diyorum sabahta var bi keramette ramazanda olmaz :)

kuzum gecen de ben de ılk defa sabah yapalım dedık Allah bılır belkı de tutmustur bebısım
ıyı geceler canımmm bebısıne de kendıne de ıyı bakkkk

sizi siziii gece muhabbetii haaaa:)))) yalnız bu topikte kimse arada girip şu ne?? bu ne ?? diye sormuyor:)) hep bizbizeyiz
mimozam haftaya alınacak bebek büyük iht..gelişmemiş çünkü..ama kan pıht.testi yaptrcaz..artık düşmesin diye:))

kızlar bassaglıgı dılıyenlere tekrar tesekkurler..
ecem gecmış olsun bacım..allah hayırlısını versin..
kızlar yasin lıstesınden sımdı haberım oldu hemen kopyaladım telefonuma,kaynanam geldı kocam pazartesıye kadar evde..oyuzden pek sık gıremıyorum ama yasınlerı okuyacam..
ya bıde şu sumısalıne bı rastlayabılsem,cok özledim o maymunu..
angel senide özlemişim yaaa,sımdı gecmısı okuyunca anladım kalbımdekı yerını
bıde eslem,öske,muzmut,merys,ecem,kayıp balık dimeh,eylül hepinizi cok özledim ben yaaaaaaa..(unuttuklarım varsa hamılelıgıme verin)
eskisi gıbı bı toplaşamadık şuraya,neyse en azından herkes yavaş yavaş dökulmeye baslamıs..

laaaaaaaaaaaaaayynnn...normalde 11 de anca kalkan ben sahura kalktığım halde saat 10 da hortladım ya...

millan delüsü seninde yerin ayrudur...
aleman çükületam benim taktiği uyguluyor gelmiyor arada geliyor....
herkes hamile etrafta benle evlenenler hatta sonra evlenenler 2. ye hamile...sürekli e hadi sizinki ne zaman...ya birde bunu kadınlar soruyor ...gerizekalımısınız kardeşim...neden insanları zor duruma sokuyorsunuz...olmuyorsa olmuyor yapmıyorsak yapmıyoruz...sizene olunca sizmi bakacaksınız...yada içiniz rahatmı edecek ...ayda yılda bir görüştüğümüz insanlar bile soruyor...hatta geçen eşimin teyzesine lafı yapıştırdım...eşimle ben onu yolculuyorduk...gelmiş diyorki ciddi ciddi..bakın doktora gidin tedavinizi olun biz bebek istiyik...
allaaaaaaaaaaa beynim kendi etrafında bir tur attı önce...dedim sen nereden biliyorsun bizim tedaviye ihtiyacımızın olduğunu...yaşadığım ortamı uğraştığımız şeyleri görmüyormusun...bu ortama birde çocukmu yapıyım dedim...bu anında pısırdı bıktım ya..çocuğum olsun ay ay ultrason fotoğraflarını asacam kapının girişine...ama bana böyle eziyet verenlere hakkımı helal etmiyorum çökerttiler resmen beni...

özlemişim burda rahat rahat konuşmayı ya...

eslem bacım kendinde sorun aramayı kesermisin artık ...bende hep kendimde arıyorum ama verecek Allah eğer isterse...birazda eşlerimiz tutuşsun...kaynanamlar hep bana derdi tedavi tedavi...oğullarında çıktı ...şimdi sus pus...edepsizler ya...

kuzum gecen de ben de ılk defa sabah yapalım dedık Allah bılır belkı de tutmustur bebısım
ıyı geceler canımmm bebısıne de kendıne de ıyı bakkkk

canım benim çok sağol inşallah bebeğim iyidir uzun zaman oldu onu görmeyeli haftaya cuma kontrolümüz var bu bebeğimi büyümüş gördüğüm ilk an olacak :) 2 li test ve ense kalınlığı ölçümü yapılacak inşallah annesin bitanesi hepsini sağlıkla geçer

canım benim hayırlısı olsun kalbi atmıyo muydu ki allahım sağlıklı bebekler nasip etsin sana. çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca sizin yerinize de tabi.allah sabır ve dayanma gücü versin kuzum.

hoş geldin kız sen nerelerdesin :) laf dokundurmada üstüne yok ağzına sağlık bazı insanlar hak ediyo ama gerçekten.yoksa çocuk ya istemiyoz yada olmuyo yap bitane demekle ne oluyo sanki olduda biz mi istemedik demi.bana sorana önce kocamı büyüteyim diyodum kimse konuşmuyodu.olsa sanki bi paket bez alıp gelecekler alıp kucağına tükürüklü tükürüklü bi öpücük o kadar ona da çok hasretti zaten bebişler ben kime gitsem bebek görmeye hep bez aldım paket paket ve inan hem yanlış anlamasınlar içinde mi kaldı çocuk hevesi nazar mı değdirecek demesinler diye öpmedim bile uzaktan baktım o kadar.insanların bakışı çok psikoloji bozuyo sana acıyarak bi bakışları var bide niye olmuyo sorun kimde acaba diye fısıldaşmalar allahım isteyen herkese tez zamanda versin inşallah ta bunlara maruz kalınmasın.kızlar ramazanın hayrına inşallah bu ay herkes meleğine kavuşur.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…