Rabbim herkese nasip etsin oraları. bambaşka bi alem orası, sanki yerçekimi yok ayakların yere değmiyor...
doktor oruç tutturmadı, ilk gün tutmuştum çok kötü oldum. bebeğin ilk 3 aylık dönemde çok çok suya ihtiyacı varmış. zemzemi azcık bulsan da olur normal suya katınca o da zemzem oluyor, olmadı hac malzemeleri satan yerlerde de gördüm zemzemi. aman ihmal etme canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun şafi isminin hürmetine şifa versin.
kendimi burda artık tamamen dışlanmış hissediyorum nedense..yazıyorum gören duyan cevap veren yok.. hem listeye bilem almamışsınız beni.. tmm sizin kadar sık giremiyorum ama hepinizi sürekli takip ediyorum ben..ilk başlardan beri hep aranızdaydım ama yer edinemedim aranızda kendime sanırım..sevmiyosunuz benibi daha yazmayacağım.. kendinize iyi bakın.. umarım hepiniz sağ salim meleklerinize kavuşursunuz...
canım dert etme alabilirsen lıerac jel al,hamileliğin bitincede lıarac ın ampulunu kullanırsan bişey kalmaz diyolar..en etkili krem lıerac diye biliyorum..nette bulabilrsngünaydın kızlar canım çok sıkkın karnımın altında bir çatlak belirdi bugün daha 16. haftadayım ve 1 kilo bile almadım!!!!!!!!! benim vücudum meyilli çatlağa zaten ama çok erken değil mi? benim 40.haftaya kadar karnım paramparça mı olacak acabaanneme sordum herkesin çatlar zaten az ya da çok diyor. zaten çok zayıf değilim acaba ondan mı çatladı yediklerimede dikkat ediyorum karnıma yağda kremde sürüyorum. internetten hamilelikte karın çatlaklarına baktım gözlerim doldu korkunç!!!! allah bebelerimize ve bize sağlık versin
kendimi burda artık tamamen dışlanmış hissediyorum nedense..yazıyorum gören duyan cevap veren yok.. Hem listeye bilem almamışsınız beni.. Tmm sizin kadar sık giremiyorum ama hepinizi sürekli takip ediyorum ben..ilk başlardan beri hep aranızdaydım ama yer edinemedim aranızda kendime sanırım..sevmiyosunuz beniBi daha yazmayacağım.. Kendinize iyi bakın.. Umarım hepiniz sağ salim meleklerinize kavuşursunuz...
okuyalım canım.duanın gücüne çok inanıyorum ben.bugün zaten dışarı çıkmam lazım..hac malzemelri satan yerlere bakayım ben...olmadı evde bulunsun sulara karıştırırım:)))
sağlık olsun diyoruz canım..büyük ihtimal alınacak çünkü embriyoda canlılık belirtisi yok..pıhtılaşma testi yaptrcaz bakalım..
bu arada yasine yeniden başladık..ilk sayfada var
ahh canım yaa inşallah çoğalmaz ama yatkınlık varsa ki bende var, lierac ın çok methini duydum onu dene istersen. inşallah faydasını görürsün..günaydın kızlar canım çok sıkkın karnımın altında bir çatlak belirdi bugün daha 16. haftadayım ve 1 kilo bile almadım!!!!!!!!! benim vücudum meyilli çatlağa zaten ama çok erken değil mi? benim 40.haftaya kadar karnım paramparça mı olacak acabaanneme sordum herkesin çatlar zaten az ya da çok diyor. zaten çok zayıf değilim acaba ondan mı çatladı yediklerimede dikkat ediyorum karnıma yağda kremde sürüyorum. internetten hamilelikte karın çatlaklarına baktım gözlerim doldu korkunç!!!! allah bebelerimize ve bize sağlık versin
kendimi burda artık tamamen dışlanmış hissediyorum nedense..yazıyorum gören duyan cevap veren yok.. hem listeye bilem almamışsınız beni.. tmm sizin kadar sık giremiyorum ama hepinizi sürekli takip ediyorum ben..ilk başlardan beri hep aranızdaydım ama yer edinemedim aranızda kendime sanırım..sevmiyosunuz benibi daha yazmayacağım.. kendinize iyi bakın.. umarım hepiniz sağ salim meleklerinize kavuşursunuz...
Günaydın kızlar;
Ramazanınız mübarek olsun. Ben cumadan beri yokum, listeyi bugün gördüm, öncekileride okurum inşallah. Çalıştığım için akşama kalır belki, yada yapabilirsem bi öğlen bi akşam okurum inşallah.
Bizde cumadan beri yollarsayız, ilk günü seferiydik tutamadık, diğer günlerdede yoldaydık ama tuttuk Allahım kabul etsin inşallah. Ama havalar çok sıcak ya, Allahtan çalıştığımız yer klimalıda, akşama kadar rahat ediyoruz. Allah bu sıcakta dışarıda çalışanlara yardım etsin.
Buarada ben geçen haftalarda adet olmuştum, kürtajdan 1 ay sonra. Temizlendim 3 gün sonra tekrar kanamam oldu, doktora gittik yumurta var çok büyük dedi, birde rahim duvarın ince gözüküyor, eğer olsaymış tutunamazmış dedi. 2-3 ay korunmaya devam edelim dedi. O gün kanamam azdı, 1 gün sonra arttı şimdi neredeyse adet gibi geliyor. Napıcamı bilemedim, bugün yada yarın tekrar doktora gidicem. Rahim duvarının incelmeside sorunmuş, ondan kaynaklanabilirmiş kanama, ozamanda ilaç tedavisi gerekirmiş.
Off off, oruç tutuyorumda, namazımı nasıl kılacağımı bilemedim, özürlü olduum için kılmam gerekiyor ama böyle adet gibi gelirkende nasıl yapıcam bilmioyrum. İş yerindeyiz, öğlen eve gidip hallederim inşallah. Yasini de okusammı kararsız kaldım, sonuçta namaz kılabiliyorum, okumamda bir sakınca yoktur dimi?
kuzum kanamalı kanamalı nasıl niyetlendin düşüp bayılma bir yerde canım çok geliyor kanama diyorsun bak dikkat et havada sıcak zaten
Valla bilmiyomki başım dönüyor biraz ama 2 gündür bişi olmadı. Hani adet gibi geliyor ama benim adet de öle aşırı kanamam olmaz, buda işte onun gibi, orta düzey yani. Ama doktora gittiğim gün çok azdı, şimdi fazla. İşyeri klimalı ya, birde oturuyorum yerimde. Tutabildiğim kadar tutucam ya, sonrasında tutamıyorum hiç, borçlar durup dururyor. Herkesle beraber tutmak en iisi yavrum ya.
Bakalım bugün izin alabilirsem tekrardan doktora gidicem. Cuma günü rapor yazdırdım gelmedim işe, ondan biraz tırsıyom izin almaya. Birde açık açık söyleyemiyorumda rahatsızlığı, nolucak bilmiyorum. Yarın giderim heralde doktora.
çarşamba doktordayım canım ..o gün tam karar verilecek....alınırsada ekim reglinden sonra bırakırım korunmayı...bedenimde bende yoruldum..ayrıca evliliğime 1 yıl oldu..ben bişey anlamadım..2 defa düşük olacak 1 yılda biraz dinleneyim istiyorum..hemde zaman olarak ekimden sonrası bizim için uygun oluyorecem canım nasılsın? Varmı bi gelişme sende?
Devamlı kan gelecek olsa, hayız günlerini nasıl tayin ederiz? Âdet görmekte olan bir kadından bir hastalık sebebi ile devamlı kan gelecek olsa; daha önce uyduğu belirli hayız ve temizlik günlerine riâyet eder. Mesela, Her ay 8 gün hayız, 20 gün temizlik gören kadından, herhangi bir hastalık sebebiyle, devamlı kan gelecek olsa, 8 günü hayız, 20 günü temizlik kabul eder ve temizlik günleri içerisinde, kendisinden kan geldiği halde, namazlarını kılar, oruçlarını tutar...
canım dini bir sitede böyle yazıyor......ama düşükte farklı diye biliyorum..ama o düşük olduğu an geçerli seninki 1 ay geçtiği için regl kanması olarak geçiyor..ama kanaman seni rahatsız ediyordsa orucunu kaza et istersen
çarşamba doktordayım canım ..o gün tam karar verilecek....alınırsada ekim reglinden sonra bırakırım korunmayı...bedenimde bende yoruldum..ayrıca evliliğime 1 yıl oldu..ben bişey anlamadım..2 defa düşük olacak 1 yılda biraz dinleneyim istiyorum..hemde zaman olarak ekimden sonrası bizim için uygun oluyor
canımmm hoşgeldinn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız canlarımtatilden geldim çok şükür. herkesi isim isim andım oralarda niyeyse eslemle angel daha bi çok dilime geldi, Rabbim kabul buyursun dualarımızı.
eeeeee yok mu yeni hamişlergeçmişi okuyamayacam çooooooooooooooooookkkkk uzun.bir de mide bulantılarım var bilgisayar başında pek kalamıyorum malesef, biri özet geçebilir mi rica etsem
günaydın kızlar canım çok sıkkın karnımın altında bir çatlak belirdi bugün daha 16. haftadayım ve 1 kilo bile almadım!!!!!!!!! benim vücudum meyilli çatlağa zaten ama çok erken değil mi? benim 40.haftaya kadar karnım paramparça mı olacak acabaanneme sordum herkesin çatlar zaten az ya da çok diyor. zaten çok zayıf değilim acaba ondan mı çatladı yediklerimede dikkat ediyorum karnıma yağda kremde sürüyorum. internetten hamilelikte karın çatlaklarına baktım gözlerim doldu korkunç!!!! allah bebelerimize ve bize sağlık versin
Benimki işte, düşük sonrası adet oldum, temizlendim, şimdi tekrar geliyor. Yani şuan özürlü sayılıyorum, orucuu tutabiliyorum ama namaz kılmam gerekiyor böyle kılmak nasıl oluyor bilmiyorum. Her vakit abdest alıyorum, tuvalettede gerekeni yapıp abdestimi alıp hemen namazımı kılarım, o arada gelmeye devam etsede yapacak bişi yok.
Doktorada gidim yarın ben, bakalım artmasına ne diyecek. Gittiğimde çok az bi kanama vardı.
çarşamba doktordayım canım ..o gün tam karar verilecek....alınırsada ekim reglinden sonra bırakırım korunmayı...bedenimde bende yoruldum..ayrıca evliliğime 1 yıl oldu..ben bişey anlamadım..2 defa düşük olacak 1 yılda biraz dinleneyim istiyorum..hemde zaman olarak ekimden sonrası bizim için uygun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?