Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Teşekkür ederim canım. Adetten 3 gün sonra olduğu için dediğin gibi özürlü duruma giriyorum ama işte öle çok gelince nasıl yapıcam bilemedim, onuda sordum bi yakına o anlattı, onun dediği gibi yapıcam artık.

biz iyiyiz canım asıl sen nasılsın? nasıl geçtiii umrennn? allah kabul etsin canımm.. AllAH bizede nasip etsin inşallahhhhh... dua ettin mi kız bana :)))
çok çok güzel geçti canım Rabbim herkeşlere nasip etsin resimleri gördükçe bile gözlerim doluyor. dua etmek ne demek Rabbim kabul etsin inşallah. bu acizin ettiği duaları. Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı bebiş dolduracak görün bakın

canım benimmmm Allah bin kere razı olsun sendennnnnnnnnnn.... Allah kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh.. özledik kız seniiii

canım benimmmm Allah bin kere razı olsun sendennnnnnnnnnn.... Allah kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh.. özledik kız seniiii
bende sizi özledim yaaa tekrar yasin listesi yapmışsınız. yağmuryk yı da ekle olur mu? sitem etmiş beni yazmamışsınız diye. kimsenin hatrı gönlü kalmasın mübarek gün. okuruz inşallah herkese ne olacak

slm kızlar,,,,

meyr hosgeldın gulummmmmmmm :)))

sımdık bıse dıcem,,ıftardan sonra k cok yemek yıyemem ramazanda ( dun aksam bır kepce corba,3 kofte,1 kasık pılav ve 1 kasık taze fasulye bır kase cacık yedım ) ama sonrasında ( ılk gunde olduydu) mıdem bı acayıp bulandı ve cıkarttım,,gogus uclarım adete 9 gun olmasına ragmen acımaya basladı ozellıkle ucları,,sag ve sol kasıgımda hafıf sancılar oluyo adet sancısı gıbı keskın degıl,,bıde baldırımada vuruyo sankı cektırme yapıo,,adetıme suan tm bır hafta var he bıde tm ezandan once sankı lımon ıcmısım gıbı su gelıo agzıma,,bıde tukruk bezlerım cok calısıo sızce durumun anlamı ne

Hay Allah ben listeye bakamadım topic ben tatilde iken açıldı ara sıra baktım kim var kim yok diye

Hatım oruç zikr ders namaz ardından iftar yemeği hazırlığı derken ismimin listede olmayışına üzülmedim :))

Ben duama ortak ettim sizi siz de beni edin ramazandan sonraki listelerde ismimi yazmayı unutun bak ben napiyom size

layn günaydın

merys hoşgeldin canım...eary sende hoş geldiiin...kalabalıklaşalım kuzular...
ben bu aralar kaynanama gitmemek için iş üretiyorum...ama ne hikmetse kocam anam hasta diye her iftarı orada yapıyoruz...daha başbaşa kalamadık...ama imtihan diye düşünüyorum inşallah geçecek bunlar...hatta bu ara çocuğumun olmasını bile istememeye başladım...şimdi adına karışacaklar...yok gel yok gelelim...düşüncesi bile sinir ediyor insanı...
bende dün sıkıntıdan iş çıkardım kendime buzluğu doldurdum...patlıcan közlettirdim biber birde...onları ayıkladım falan...iyi oldu hazır yemek ..şimdide domates yapmak istiyorum ama hangi mevsimde iyi olur sizce ...bileniniz varmidur

walla erkeklerın evlendıkden sonra ana duskunlugu sınır bozucu oluyo ,neysekı benım kaynanam yok ama kayınpeder var bızımkıde baba sevdalısı oldu ,,,
domatesler ıcın erken daha bekle ,,daha yenı bahce domatesler cıkdı hele agustos olsun fıyatlar ıyıce dussun o zaman ,,,

tamam ozaman sen yapıyormusun kışlık birşeyler ...bana fikir verin bana uğraş lazım

laaa kaynanama birşey olsa ...kayınpeder dakkada evlenir...

Hamaratliga bak maasallah :)

Allah seni güldürsün çatladım burda...)))

Ya fırına gönderiyonuz demi patlicanlari benim hep annem yapardı hiç bakmazdim Napiyo diye kozletip temizleyip hemen buzluga mı koyuyonuz
ben amelelik zamanımda evde kendim yapmaya çalışıyordum ....kolayını öğrendim..10 kilo patlıcan alıyorsun fırına gönderiyorsun....sonra temizleyip az yoğuruyorum...sonra yemeklik paketler halinde buzluğa koyuyorumda....buzluk doldu..benim şimdi konserve yapmayı öğrenmem lazım...ama pratik olması lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…