D
Canım gecmis olsun fıkha göre bu tip kanamalar yani düşük sonrası kanamalar ikiye ayrılıyor bebeğin azaları belli ise nifas belli değil ise özre giriyor
Sen düşükten sonra adet olup temizlenmissin eğer arada 20 günden az süre gecti ise namazını orucunu Kur'an I'ni özürlü olarak her namaz vakti abdestini tazeleyecek devam edersin
Allah kabul etsin
canımmm hoşgeldinn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz iyiyiz canım asıl sen nasılsın? nasıl geçtiii umrennn? allah kabul etsin canımm.. AllAH bizede nasip etsin inşallahhhhh... dua ettin mi kız bana :)))hoşbulduk canım nasılsın
kattım canım katmaz mıyımMeyrs umre de beni de duana kattın mı?
çok çok güzel geçti canım Rabbim herkeşlere nasip etsinbiz iyiyiz canım asıl sen nasılsın? nasıl geçtiii umrennn? allah kabul etsin canımm.. AllAH bizede nasip etsin inşallahhhhh... dua ettin mi kız bana :)))
canım benimmmm Allah bin kere razı olsun sendennnnnnnnnnn.... Allah kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh.. özledik kız seniiiiçok çok güzel geçti canım Rabbim herkeşlere nasip etsinresimleri gördükçe bile gözlerim doluyor. dua etmek ne demek Rabbim kabul etsin inşallah. bu acizin ettiği duaları. Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı bebiş dolduracak görün bakın
bende sizi özledim yaaacanım benimmmm Allah bin kere razı olsun sendennnnnnnnnnn.... Allah kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh.. özledik kız seniiii
layn günaydın
merys hoşgeldin canım...eary sende hoş geldiiin...kalabalıklaşalım kuzular...
ben bu aralar kaynanama gitmemek için iş üretiyorum...ama ne hikmetse kocam anam hasta diye her iftarı orada yapıyoruz...daha başbaşa kalamadık...ama imtihan diye düşünüyorum inşallah geçecek bunlar...hatta bu ara çocuğumun olmasını bile istememeye başladım...şimdi adına karışacaklar...yok gel yok gelelim...düşüncesi bile sinir ediyor insanı...
bende dün sıkıntıdan iş çıkardım kendime buzluğu doldurdum...patlıcan közlettirdim biber birde...onları ayıkladım falan...iyi oldu hazır yemek ..şimdide domates yapmak istiyorum ama hangi mevsimde iyi olur sizce ...bileniniz varmidur
walla erkeklerın evlendıkden sonra ana duskunlugu sınır bozucu oluyo ,neysekı benım kaynanam yok ama kayınpeder var bızımkıde baba sevdalısı oldu ,,,
domatesler ıcın erken daha bekle ,,daha yenı bahce domatesler cıkdı hele agustos olsun fıyatlar ıyıce dussun o zaman ,,,
layn günaydın
merys hoşgeldin canım...eary sende hoş geldiiin...kalabalıklaşalım kuzular...
ben bu aralar kaynanama gitmemek için iş üretiyorum...ama ne hikmetse kocam anam hasta diye her iftarı orada yapıyoruz...daha başbaşa kalamadık...ama imtihan diye düşünüyorum inşallah geçecek bunlar...hatta bu ara çocuğumun olmasını bile istememeye başladım...şimdi adına karışacaklar...yok gel yok gelelim...düşüncesi bile sinir ediyor insanı...
bende dün sıkıntıdan iş çıkardım kendime buzluğu doldurdum...patlıcan közlettirdim biber birde...onları ayıkladım falan...iyi oldu hazır yemek ..şimdide domates yapmak istiyorum ama hangi mevsimde iyi olur sizce ...bileniniz varmidur
Hamaratliga bak maasallah :)
bu konuda kaynanama teşekkürü bir borç bilirim...
bu konuda kaynanama teşekkürü bir borç bilirim...
Her serde bir hayir vardir sozu cuk oturdu o zaman sana.
Bende bir bezelye var o kadar valla hicbir sey yapmadim. Corbasini cok seviyorum. Onu da cok kullaniyorum diye anneme yaptirdim
bana oturan oturmuş kuşum ...lafta otururHer serde bir hayir vardir sozu cuk oturdu o zaman sana.
Bende bir bezelye var o kadar valla hicbir sey yapmadim. Corbasini cok seviyorum. Onu da cok kullaniyorum diye anneme yaptirdim
ben amelelik zamanımda evde kendim yapmaya çalışıyordum ....kolayını öğrendim..10 kilo patlıcan alıyorsun fırına gönderiyorsun....sonra temizleyip az yoğuruyorum...sonra yemeklik paketler halinde buzluğa koyuyorumda....buzluk doldu..benim şimdi konserve yapmayı öğrenmem lazım...ama pratik olması lazım...Allah seni güldürsün çatladım burda...)))
Ya fırına gönderiyonuz demi patlicanlari benim hep annem yapardı hiç bakmazdim Napiyo diye kozletip temizleyip hemen buzluga mı koyuyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?