Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Hoşgeldin canım, Allah bizlere de nasip eder inşallah...

Laynn nereye düştüm ben burası gitgide hamarat hatunlar kulubü olmaya başladı. Bendeyse tık yok. eve gidip evimi toparlasam o bana hamaratlık olacak Neyse ben sizle takılmaya devam edim belki hamaratlığınızıdan nasiplenirim, bişiler öğrenirim

Çorbasını nasıl yapıyor anlatır mısın?

1 adet bezelyeli havuc konserve
4-5 adet maydanoz sapi
2 kasik tereyag
3 kasik un
1 patates
1 su b. sut
Ben etsu tablet de atiyorum

Konserve, maydanoz, patatesi 3 bardak soguk suda hasla
Patates yumusayinca ilit, blendirdan gecir
Basak tencerede 2 kasik tereyag, 3 yemek k. Unu kavur, 1 su bard. Sut ve blendirdan gecen karisimi ekle, tuz at ve kaynat.
Uzerine kizarmis ekmek mmmm. cok guzel oluyor

Ben tembelim galiba. Sadece olmasi gereken neyse onu yapiyorum. Anneme de hep kizardim yok konserve yok tarhana ben o yaparken yorulurdum. Hala ayniyim.

İlk fırsatta yapacagım teşekkür ederim francesca

cok mu geldı? durup dururken mı hanı anlat bı

evet durup dururken geldi koyu renk, bugun sabahtan doktora gittim cok sukur bebeğim yasıyor kalbini duydum :) ilaç verdi onu kullanacagım 2 hafta sonra tekrar gidecegim dua edin bana cok korktum hapsurmustum ondan sonra oıldu sanırım

Geçmiş olsun canım. Dikkat et, yorma kendini, b,rde stres yapma, hayırlısıyla sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına. Dua et hep

40 dereceden 15 dereceye gelmek ve uyum sağlamak biraz zor tatil bitti maalesef

En kısa zamanda ne olmuş be bitmiş okuyacağım :::)

ooooooooooooo hosgeldinizzzzzzzzzz bacilarrrrrrr sonunda geldinizzzzz
valla ozledik sizi hemde cokk olanlari ogrenmisiniz anlatmaya gerek yok listeyi ben ramaan basladi hemen yuyurluge girsin diye yazmistim sonra eksikleri ekleriz diyee lutfen kizmayin aceleyle ve orucla hazirladik..yine toplanmisiz sevindim beyaa

bence midende gastrit var o bogazina gelen eksi o digerleride oruclu insan vucudunun sesini cok dinliyo ondan bence bendensinn

evet lekelenme için gittim doktora, bebeğimin iyi oldugunu soyledi doktorum dinlen bol bol dedi, iki hafta boyunca da progestan kullanacagm inş, cok sukur ki simdi kalmadı lekelenmem canımmm
coook sevindim sen oyle yazinca tedirgin olmustum allah sizi korusun canim

of anam of sahura kalkamadım açımmmm....

bende son dakka yetistim yoksa senle ayni durumda olcaktim gerci acliktan degil susuzluktan korkuyom ben

hoşbulduk tatlım nasılsın özlemişim sizi yaaa valla bak
hele angeli midene dikkat et canım ben ne yesem hemen dışarda daha bi çözüm bulamadım. inşallah sen bulursun

hoşbulduk canım.maşallah ne hamarat hatunlarımız var yaaa. bende kenara köşeye yazayım. midem falan düzelirse yaparım inşallah.

Hoşgeldin canım, Allah bizlere de nasip eder inşallah...
amin canım amin gdip görmek lazımmış gerçekten Rabbim herkese herkese nasip etsin

aman masalberra dikkat et panik yapma istirahat et inşallah bi sıkıntın kalmaz

canımcım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin gerçekten çok üzüldüm senin adına ama seni böyle dirayetli sapasağlam görünce hoşuma gitti. özlemişim yaawww valla bak

canlarım hamile olup da oruc tutabilen var mı ben tutamıyorum midem bulanıyor doktorum da tutma dedi zaten,

mery sağol canımmmmm daha dikkatli olacagım bu bana ders oldu

sagol canim allah razi olsun napalim mevlamin takdiri bas ustune atlattik cok sukur ikincilerin hesabinizi yapiyoz insallah allah hayirlisini nasip etsin valla gecen sordum ne zaman gelcegini bilen varmi diye iyi gelmene sevindim bizde ozledikyaw bi garip kaldik gunde iki sayfa bile gitmiyodu nobetlese bekledik sizleri

merys en çok beni özlemiş oohhhh şinanay naaayyy...

merys nasıl geçtiğini sormuyorum bile çünkü o atmosferde yaşamak kadar güzelini görmedim ben...
arap yemeklerindeki o ağır baharatların kokusu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…