]yoncamelin yasini okundu duasi yapildi allah kabul etsin ;;;oncekilerde okundu buraya yazmiyorum bazen ama mutlaka okuyom merak etmeyin
ya kizlar bisey sorcam benim 3 gun sonra randevum var onemli doktor rahimin ne durumda olduguna parca enfeksiyon yapisma varmi diye bakacak buyuk iihtimal alttanda bakacak orucumu tutsammi
yoksa hic iyet etmeyeyim mi bu defa oruc bosa gidecek ramazandan sonraya kalsin dicem ama onemli bi muayene ne yapmali bilemedim bunun kazasi ozru olur mu acep????? fikir verin bacilar...
]yoncamelin yasini okundu duasi yapildi allah kabul etsin ;;;oncekilerde okundu buraya yazmiyorum bazen ama mutlaka okuyom merak etmeyin
ya kizlar bisey sorcam benim 3 gun sonra randevum var onemli doktor rahimin ne durumda olduguna parca enfeksiyon yapisma varmi diye bakacak buyuk iihtimal alttanda bakacak orucumu tutsammi
yoksa hic iyet etmeyeyim mi bu defa oruc bosa gidecek ramazandan sonraya kalsin dicem ama onemli bi muayene ne yapmali bilemedim bunun kazasi ozru olur mu acep????? fikir verin bacilar...
Benim vucudum da catlaga cok musait canim. Henuz yok ama olur bence ileriki aylarda. Bazen cok gerildiginde bebe yagi suruyorum ama onun bir kremi var en azindan yenileri olusmaz. Ondan kullansana. Ben gordugum an alicam hemen. Internetteki o korkunc karinlari gordum allah korusun. O gecmez de bence. Bu arada ben sadece iki kilo almisim. Doktorum sorun goremedi ama ben sasirdim.
canım iftarrdan sonra gitme ihtimalin var mı varsa oyle git yoksa bence oruc tutma cunku alttan bakınca gusul gidiyor
bende tutamıorum canım doktorum da tutma bebeğin suya ihtiyacı var dedi. zaten ilk gün tuttum çarpıntım çok oluyor.bulantı bi taraftan. kansızlık falan da var. hiç kaldıramadım yani. tutamıyorum malesef ama arada kendimi iyi hissedersem tutarım diye düşünüyorumcanlarım hamile olup da oruc tutabilen var mı ben tutamıyorum midem bulanıyor doktorum da tutma dedi zaten,
mery sağol canımmmmm daha dikkatli olacagım bu bana ders oldu
ahh canım ya kıyamam hiç. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin hepimize. çok bile yazmışsınız. bıraktığımda 292 sayfadaymışım bir girdim 400ü devirmişsiniz maşallah.sagol canim allah razi olsun napalim mevlamin takdiri bas ustune atlattik cok sukur ikincilerin hesabinizi yapiyoz insallah allah hayirlisini nasip etsin valla gecen sordum ne zaman gelcegini bilen varmi diye iyi gelmene sevindim bizde ozledikyaw bi garip kaldik gunde iki sayfa bile gitmiyodu nobetlese bekledik sizleri
merys en çok beni özlemiş oohhhhşinanay naaayyy...
merys nasıl geçtiğini sormuyorum bileçünkü o atmosferde yaşamak kadar güzelini görmedim ben...
arap yemeklerindeki o ağır baharatların kokusu....
Allah kabul etsin tatlım. bende yarından itibaren başlarım sırasıyla okumaya.]yoncamelin yasini okundu duasi yapildi allah kabul etsin ;;;oncekilerde okundu buraya yazmiyorum bazen ama mutlaka okuyom merak etmeyin
canlarım hamile olup da oruc tutabilen var mı ben tutamıyorum midem bulanıyor doktorum da tutma dedi zaten,
mery sağol canımmmmm daha dikkatli olacagım bu bana ders oldu
iftar burda 9:30 yani doktor moktor kalmaz o saate zor randevu aldik bi dahaki tandevu 1 ay sonrasina ne yapmali bilemedm ki ben orucuma kiyamiyom kocam olmaz onemli bir gerekcen var diyi
ben az kalkıp evi topluyum...evi götürenler götürüyor...gelcem heee...gözüm üstünüzde
ayyyyyy o ütü beni deli edio zatennnuff yaaa ıftarda yedıklerımı cıkardım,sonra sahurada kalkmadım sadece yatarken 2 kasık makarna yedım onunla oruc tutuom walla halım falan yok hıc evle ugrasamıcam sadece topladım evı wc yıkandı banyo halledıldı o kadar ,,ütü yandan yandan bana bakıo uff bıde 3 kumas pantolan 2 gomlek aman amannnnnnnnn
ayyyyyy o ütü beni deli edio zatennnhele sıcaklarda hiç çekilmiooo :)
canım bende progestan kullanıyorum düşük riskim olduğu için doktor üç ay kullanacaksın dedi ben vajinadan kullanıyorum sen nasıl kullanıyorsunevet lekelenme için gittim doktora, bebeğimin iyi oldugunu soyledi doktorum dinlen bol bol dedi, iki hafta boyunca da progestan kullanacagm inş, cok sukur ki simdi kalmadı lekelenmem canımmm
bende bugün iftardan sonraya bırakacaktımmmm ama yapim kurtulim dedim :) ben kurtuldum darısı sanaaaasorma ya danteller vardı onları utuledım aksam fenalık gelınce bırakdım utuyu sımdık utulemem lazım pantolonları malum kayınpederım ıse gıderken gıyıyo,,offf bakalım ıftardan sonraya kalacak gıbı gorunuo
tutsanda sonradan kaza yapacan,,tutmayabılırsın ,alttan bakacak cunku,,
bende bugün iftardan sonraya bırakacaktımmmm ama yapim kurtulim dedim :) ben kurtuldum darısı sanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?