Meryem sen geldin diyemi bu kısların hepsi burda acaba : ) bak sevildiğini bil : )
Valla ben hep gelip tek başıma konuşuodum bu karılar bi türlü toplanamadı ya huu ...
inşallah canım yaaa Rabbim kabul buyursun.Asıl ben duygulandım..Birbirimizi hiç tanımasakta gidip bizim için dua etmişsin orda ..Gerçekten çok sevindim kabul olur veya olmaz unutmamışsın yaa çok sağol cnm yaa
Amin cnm amin..Ben hepsinin kabul olduğuna inanıyorum valla..Ama erken ama geç hepimiz hamile kalacaz inş
ALLah en çok birbiri arkasından dua eden kullarına kıyamazmış..Sen iyi niyetinle hiç tanımadığıın insanlar için dua ediosun kabul etmez mi
kesinlikle haberleşelimmmmmm. birlikten kuvvet doğarrrrEwt cnm ya beraber tuttalım onları inş..Haberleşelim de aynı gün tutalım : )
Doğru haklısın mantıklı geldi bu bana. Bakalım ben ramazan sonrasında Şevval ayında 6 gün tutmak çok sevapmış ya, inşallah onu tutmayı hedefliyorum, gerçi hersene hedefliyorum ama olmuyor bi türlü. Bu sene hepberaber tutalım en azından bu senenin borcundan kurtuluruz. Sonrasında da eğer dayanabilirsek biraz daha tutarız, borcumuzdan düşer en azından.
kızlar bişi sorcam size...
kafama uzun zamandır takılıyor.
benim kına gecemde kınamı çocuğu olmayan biri yaktı ! acaba diyorumm banada mı bulaştı yaa
acayip sacma ama böle deneyimleriniz var mı?
hani kınayı kim yakarsa onun kaderini yaşarmışsın yaa!!
ayyy ne bilim yahuuHay sen çok yaşa emi
Öyle saçma şey olurmuymuş..Şimdi düşündüm de benimkini halam yakmıştı..Zaten bi tane halam var kız çocuklarıda halaya çekermiş bak halamında 3.senede çocuğu olmuştuuuu
benim kına gecemde kınamı çocuğu olmayan biri yaktı ! acaba diyorumm banada mı bulaştı yaa
takılmıyım dimiiii :) Allahım hayırlısını versin inşallahhhyok bebeğim olmaz öle şey ama böle batıl sölemler var halk arasında saçma tabisen takılma buna
ahh canımm saollllllllllllllllaynennn bitanem :))) aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yürekten senin ve bekleyen tüm canlarım için aminnnnnnnnnnnnn
takılmıyım dimiiii :) Allahım hayırlısını versin inşallahhh
Midemde bi kazı çalışması var sanki
ilksayfaya ekledik canımmmmcanlarımm bu arada yasin listesinde bi değişiklik varmı gemiş sayfalarda göremedim yeni eklennen isimler falan varmı
Midemde bi kazı çalışması var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?