Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ewet canım kpss için iyi oldu. zaten düşük riskim war evde pineklerim en azından doğuma kadar

günaydın canım çok geçmiş olsun kayınpederine.. ayrıca işten çıkartılmanada üzüldüm herseyde vardır bir hayır canımm sıkma sen canınıı :) belki bölesi hayırlıdır.
sağol canım benim. Walla çıkardılar die üzülmedim de buradan bir arkadaş bana seni çıkartamazlar sen hamilesin demişti kimdi o hatırlamıyorum da dava açıcam büyük ihtimalle iki şahit buldum

sağol canım benim. Walla çıkardılar die üzülmedim de buradan bir arkadaş bana seni çıkartamazlar sen hamilesin demişti kimdi o hatırlamıyorum da dava açıcam büyük ihtimalle iki şahit buldum

Onu tam bilmiyorum ama ihbar tazminatı var, sana 1 ay önceden bildirmeleri gerekiyordu. Birde ne kadar süredir çalışıyordun orda? Onlar çıkardıkları için tazminatını vermeleri lazım ihbar tazminatına ek olarak

tazminatını vermediler mi? gerekçe olarak ne sölediler. sana bişeyler imzalatmadılar dimi? yani kendi rızamla çıkıyorum felan tarzında

bende öyle yapıcam canım allah kısmet ederse bugün zaten gidip işssizlik ödeneğine başvurucam zaten oradan para alıcam belli bir ay ama dokunmak gibi bir niyetim yok o paraya.

tazminat hakkım çok fazla yoktu zaten olanıda verecekler. gebelik tahlilleri içinde devamlı oraya gdip beş kuruş ödemeden yaptırıcam.
Bu arada gebe olanlara benden bir duyuru hamile olduğunuz için özel hastanelerde yaptırdığınız her işlem için fatura isteyin bütün parayı iade etmek zorundalar aldıkları paranın tamamını fatura edemezler çünkü almaya hakları yok. Bundan sonra gittiğimde her işlem için fatura isteyecem onlarda mecburen paramı geri verecekler :) hahahaha

ewet canım kpss için iyi oldu. zaten düşük riskim war evde pineklerim en azından doğuma kadar

canım geçmiş olsun şimdi gördüm işten çıokarılmanada üzüldüm ama boşver hem evinde geçirisin hamileliğini hemde kpss ye çalışırsın daha rahat geçer vardır bi hayır herşeyde

canım ben martta girdim onlarda ihbar tazminatımı verecekler zaten...

tazminatını vermediler mi? gerekçe olarak ne sölediler. sana bişeyler imzalatmadılar dimi? yani kendi rızamla çıkıyorum felan tarzında

canım imza atıyorsun ama oradan alacak borcum kalmamıştır die imza atıyorsun eski iş yerimde de imzalattılar öyle bir kagıt onun dışında hiç bir şey imzalamadım .

canım geçmiş olsun şimdi gördüm işten çıokarılmanada üzüldüm ama boşver hem evinde geçirisin hamileliğini hemde kpss ye çalışırsın daha rahat geçer vardır bi hayır herşeyde
aynen öyle walla canım ben mutlu oldum sadece doğum bedava olacaktı onu kaçırmış oldum okadar:)

aynen tatlım bencede iyi oldu bebişimle ilgili kitaplar alıcam bugün rahat rahat okurum ewde.

zaten size imreniyordum evdesiniz die :) :)

hehe hadi bakalım, sendende bu hatunlar gibi hamaratlıklar bekliyoruz, gelip anlatıcaksın burada

Buarada acaip derecede sırt ağrım vardı işe geldiğimde ama Allaha şükür biraz azaldı. Ben klima yapıyor diye düşünüyordum ama değil galiba. Şuan klimalı ortam ve sırt ağrım azaldı

hayirli sabahlar guzel topigin guzell insanlariiii

canim cok gecmis olsun allah acil sifalr versin insaalh...is icinde takma bol bol uyuma firsatin olur en azindan dogumdan sonrasina yatirim

Günaydın kızlar.

Dünkü yazılara nolmuş yaw, anlamadım gitti :44:
ewet dun gece telden girdim ben bakiyom yok dedim heralde telden gorunmuyo meger gercekten gitmis dun beylere cok sitem ettik ondan ahlari tuttu herhal:52"

günaydın kızlar
oooooooooooo kimleri goruyorum bizim kiz gelmis hos geldin nerelerdeydin bi ozet gec bakem dun anlatmissanda silinmis

bel agrin kanamalardan ve rahmin kendini toplamaya calismasindan canim dikkat et ayaklarin usumesin ordan soguk alma cok tehlike olur

walla canım okadar hamarat sayılmasamda yapıyorum işte bişiler...
çok geçmiş olsun canım benim

Evet ya ama benimde ayaklarım hep üşüyor, klimayı kapatıyorum bu sefer diğer arkadaş sıcaklıyor açmak zorunda kalıyoruz. Ama ilk başta böyle ağrım olmamıştı, acaba tekrar kanama olduğu içinmi acaba? Birde haftasonu hep yollardaydım, tam olarak dinlenemedim onunda etkisi vardır heralde. Aslında vücut dirençsiz kaldı, ağzımda yara var, kanamam var, oruç tutuyorum, birde sırt ağrısı olunca dayanılmaz olmuştu, Allahıma şükür sabahki kadar çok değil.

Buarada kanama bayağı azaldı dünden beri. Ama yinede bi doktora daha gidip rahatlamak istiyorum. Çok korkuttu bu kanamalar beni

dedigim gibi rahim kendini toparlamaya calisiyo zaten dinlenememissin direncin dusmus orucda zorluyo tabi ama dikkat et bence ben bu sicakta normal kis corabi ve terligi giyiyorum yoksa agrilarim aziyo denedim yani

dedigim gibi rahim kendini toparlamaya calisiyo zaten dinlenememissin direncin dusmus orucda zorluyo tabi ama dikkat et bence ben bu sicakta normal kis corabi ve terligi giyiyorum yoksa agrilarim aziyo denedim yani

İlk 10 gün bende hep çorapla dolandım zaten. ama şimdi çalışmaya başlayınca ayakkabı sıkıntısı doğuyor haliyle. Hepte spor ayakkabı giyemiyorum, açık ayakkabı hiç giymiyorum zatende, babet dediğininde ne kadar kapalı tartışılır işte

günaydın kızlar :) sagocum işten ayrılmana üzüldüm geçmiş olsun.belki evde geçirmen daha iyi olacaktır senin için.çalış çalış nereye kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…