- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Kıslar borçlarınızı bi dahaki seneye ertelemeyin..
Yoksa sadece borcunuzu tutmuş olursunuz sevabından mahrum kalırsınız..
Ben öyle biliyorum..Ayşegül hocam gelsin o daha iyi bilir..
Bi de hamileyken ramazanı yedin diyelim..Dolayısıyla o sene yine tutamicaksın onu emzirmiş olacaksın..Yani seneye erteliceksin onu..Oyüzden seneye tutacağının teminatı olarak da fitre vermek gerekiyormuş..Çünkü seneye yaşıcamızın garantisi yok ya ..
Tabi sonradan yine tutulacak o borçlar..
ya ben ozaman isyanın önde gidenini yapıyorum..gerçi anlatmamda çözüm olmuyor ya...ben sadece yardım gücü istiyorum dua vasıtasıyla ile...bundan sonra ozaman şikayet etmiyimde size dua lazım diyince anlayınhduhdud
arkadaş ortamında zaten ben ultradayanıklı ilan edildim...ulan diyorum birde millet vay nasıl dayanıyor ne güçlü diyipte nazar ederlerse olan gücümde gidecek..gerçi bu ara kayınpederim bana takık ya neyse...allahın şeytanlarıda ona takar görür dünya kaç bucak...
eslemcim peki fitreyi nasıl hesaplıyacağız yani borcumu nasıl bileceğim dediğin doğru seney ramazanda da allah izin verirse bebe 5-6 aylık olacak emziririm kısmet olursa bu sefer yine tutamam bilemedim?
Canım fitreyi şöyle hesaplıyorsun..
Kendi maddi durumuna göre ramazanda yani bir ay bi insanı yedirceksin..Mesela diyelim 5 tl günlük bi insanı doyurur mu doyurur..Ayda ne yapar 150 tl..İşte bu senin fitren oluyor..
Off of nereyasunuz bacular yaaa
Özgecimde gitti zaten..Oooh şimdi karadenizde olmak vardı serin serin ne güzel geçerdi zaman ..
Ama bizim memlekete gitmemiz zor gözüküyorsahi yaa ne zaman ben oralara gitcem eşimle tatile
Onu bırak kocamla doğru dürüst bi tatile çıkamadık bi türlü yaaa..
Ulan Kpss yaktın bizi : )
Sabır...sabır..az kaldı inş ...herşey yoluna girecek elbet...bebekimde olacak..eşim atanacak..olacak olacak
Ee kıslar gelmezseniz bende böyle kendi kendime konuşur kendi kendimi motive ederim delirmedim haa
Zaten genelde kendi kendimin psikoloğuyumdur ben.. :118:
geçmiş olsun sagolera. Allah acil şifa versin. ayrıca işten çıkarılmana da çok üzüldüm. Herşeyde vardır bir hayır kpss senin içn daha hayırlı olur insallah..kızlar dün giremedim bir türlü kayınpederim anjiyo oldu haftaya da stend takacaklar walla aksilik geldm mi hep üst üste geliyor beni de işten çıkardılar artık doğuma kadar kimsede beni işe almaz evde oturup kpss ye çalışıcaz yavruşumla :)
günaydın canım çok geçmiş olsun kayınpederine.. ayrıca işten çıkartılmanada üzüldümkızlar dün giremedim bir türlü kayınpederim anjiyo oldu haftaya da stend takacaklar walla aksilik geldm mi hep üst üste geliyor beni de işten çıkardılar artık doğuma kadar kimsede beni işe almaz evde oturup kpss ye çalışıcaz yavruşumla :)
günaydındün bir sürü yazışmıştık o yazılar niye silinmiş ki :44:
geçmiş olsun sagolera. Allah acil şifa versin. ayrıca işten çıkarılmana da çok üzüldüm. Herşeyde vardır bir hayır kpss senin içn daha hayırlı olur insallah..
hakkatten baya yazı silinmişşşşşş:44:Günaydın kızlar.
Dünkü yazılara nolmuş yaw, anlamadım gitti :44:
:) dünkü yazıştıklarımız gitmişşş :)))http://www.kadinlarkulubu.com/sited...r/545550-yasadigimiz-teknik-sorun-sebebi.html
teknik sorun nedeniyle yazışmalarımız gitmiş kızlar
günaydın canımmmmmgünaydın kızlar
günaydın canımmmmm
ewet canım kpss için iyi oldu. zaten düşük riskim war evde pineklerim en azından doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?