Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen yaa bu niye benim aklıma gelmediki

bitanem benim yaaa keşke yakın olsaydık çağırırdım iftara hepinizi (

bende bugun iftarda\ yanliz olabilirim kotu atistik beyefendiyle aman gelmesin valla kac cesit yemek yapmak zorunda kalmam bahane ariyo gorende tiryakiligi var oruc tutarken bole afrali tafrali beyefendi cok kizdirdi beni sabahta oyle tripli ciktii amaaan cokta umrumdaydi benim yanlizligim bana yeter....

kız biz varız ya burda...valla tek olmak bazen zor ama bazende çok güzel...allahla başbaşa...bizide birileri çağırsaymış ne güzel olurmuş ama..demekki rabbim böyle istiyor...napalım gel öpüjem

Ewt valla bi siz varsınız hee ..

Bende bazen yalnızlığı seviyorum aslında ama ne bilim iftarlarda kalabalık aile daha güzel oluyor sanki..Ya da bilmiom ben hep öyle alıştığım için bana öyle geliyor..

Ama bu kalabalık aile içinde kaynanamları katmadan söylüyorum tabiki

Son düzenleme:
bitanelerimm eşim çağrıyo çıkmam lazımmm sizleri çok seviyorummm hep yanınızdayımmm güzel dua larım sizlerle aminnn hepsi için dikkat edin kendinize Allaha emanet olun şimdiden hayırlı iftarlarımm canlarımmm sevgi pıtırcıklarımmm öptümmm kocamannnnnnnnn

bende çok severim kalabalık aile arkadaş birlikte toplu yemeği...ama bunlar beni insanlardan uzaklaştırdı...ben acaba böyle isyanamı giriyorum diyede düüşnüyorum...sabretsem acaba daha mı iyi şeyler olacak diye düşünüyorum..ammada düşünüyorum

Kızlar ben çıkıyorum, hayırlı iftarlar şimdiden.

Angelim Allahım sana kaynana sıkıntısı olmayan günleri en kısa zamanda göstersin hayırlısıyla. Bir vesile versinde o kadın artık sizle uğraşmayı bıraksın. Kocana da göstersin terslikleri seni anlasın inşallah...

Tüm kaynana mağdurları için gelsin bu dua, Rabbim eşlerimize tez zamanda annelerinin, babalarının yaptıkları tersliklere rastlatsın, anlasın onlarda onlar için nelere katlandığımızı....

bende severim ama bu erkekler icin toplumda arkadas cevreside hep onlarin ailesi ve cevresi olmasini istiyolar sanki onlardan once hic ailemiz cevremiz dostumuz arkadaismiz yokmus gibi yasamamizi istiyolar sanki gokten zembille indik ya sabir yarabbi hayatlari boyunca birikmis yaptirimlarini bizde zoraki uyguluyolar adalet yok...

Allah bir sıkıntısını üç günden fazla komşusuna anlatanı sabredenlerden saymazmış..

Burası sayılıyormu acaba

Bende bazen çenemi tutamıyorum..Arkadaşlrla konuşunca onlar başlıyor anlatmaya bende dayanamiom biraz dökülüveriom : )

Oyüzden bi yandan da diom ramaznda ne kadar az insan okadar iyi : )

aynen ya...sürekli onun çevresi onun ailesi sülalesi...ben kendi arkadaşımla bile zar zor görüşüyorum...terbiyesizlik bu başka birşey değil..geçen annemlere iftara gittik...dedim salı günü çağıralımmı bizimkileri...daha yeni görüştük diyor bana ya...sanki hergün anasını görmüyormuş gibi...yine ters birşey demedim ama oturdu yani içime...

ya ben ozaman isyanın önde gidenini yapıyorum..gerçi anlatmamda çözüm olmuyor ya...ben sadece yardım gücü istiyorum dua vasıtasıyla ile...bundan sonra ozaman şikayet etmiyimde size dua lazım diyince anlayın hduhdud
arkadaş ortamında zaten ben ultradayanıklı ilan edildim...ulan diyorum birde millet vay nasıl dayanıyor ne güçlü diyipte nazar ederlerse olan gücümde gidecek..gerçi bu ara kayınpederim bana takık ya neyse...allahın şeytanlarıda ona takar görür dünya kaç bucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…