canımmm gezz toz :) herseyin hayırlısı evdede acarsınızz iftarıııı :)
tekrar.......................................
canımmm gezz toz :) herseyin hayırlısı evdede acarsınızz iftarıııı :)
aynen yaa bu niye benim aklıma gelmediki
allah razı olsun canlarım benim...ben görgüsüzmüşüm biliyormusunbugune kadar edebimden başka hiçbirşeyimi konuşmamışlardır insanlar tanıdıklarım...bu arka kabaetimi yiyenler memnun değil benden valla edin dua çok sıkıldım bu halden...isyana girmesin allah daha beter imtihan vermesinde...gençlik hevesimi alıyorlar...
kaynın sesi açınca sende daha bağırarak konuşaydın ya...tv nin sesiyle yarışıyorum diye
he valla tuz artık benim can dostum..birde tez def dicekmişin 3 kere :d hauhaua
Beni niye iftara kimse çağırmıyor yaa
İlla büyük mü olmak lazım davet edilmek için
Zaten eşimin işleri yoğunlaşmaya başladı dün gelemedi iftara bugünden sonra da kolay kolay gelemez artık..
Yalnız başıma kaldım buralarda
tecrübe oldu şimdi sana ..birdaha yaparsa yapıştırırsın güselcim
kız biz varız ya burda...valla tek olmak bazen zor ama bazende çok güzel...allahla başbaşa...bizide birileri çağırsaymış ne güzel olurmuş ama..demekki rabbim böyle istiyor...napalımgel öpüjem
bitanem benim yaaa keşke yakın olsaydık çağırırdım iftara hepinizi(
Ewt valla bi siz varsınız hee ..
Bende bazen yalnızlığı seviyorum aslında ama ne bilim iftarlarda kalabalık aile daha güzel oluyor sanki..Ya da bilmiom ben hep öyle alıştığım için bana öyle geliyor..
Ama bu kalabalık aile içinde kaynanamları katmadan söylüyorum tabiki
bende çok severim kalabalık aile arkadaş birlikte toplu yemeği...ama bunlar beni insanlardan uzaklaştırdı...ben acaba böyle isyanamı giriyorum diyede düüşnüyorum...sabretsem acaba daha mı iyi şeyler olacak diye düşünüyorum..ammada düşünüyorum
bende çok severim kalabalık aile arkadaş birlikte toplu yemeği...ama bunlar beni insanlardan uzaklaştırdı...ben acaba böyle isyanamı giriyorum diyede düüşnüyorum...sabretsem acaba daha mı iyi şeyler olacak diye düşünüyorum..ammada düşünüyorum
bende severim ama bu erkekler icin toplumda arkadas cevreside hep onlarin ailesi ve cevresi olmasini istiyolar sanki onlardan once hic ailemiz cevremiz dostumuz arkadaismiz yokmus gibi yasamamizi istiyolar sanki gokten zembille indik ya sabir yarabbi hayatlari boyunca birikmis yaptirimlarini bizde zoraki uyguluyolar adalet yok...
Allah bir sıkıntısını üç günden fazla komşusuna anlatanı sabredenlerden saymazmış..
Burası sayılıyormu acaba
Bende bazen çenemi tutamıyorum..Arkadaşlrla konuşunca onlar başlıyor anlatmaya bende dayanamiom biraz dökülüveriom : )
Oyüzden bi yandan da diom ramaznda ne kadar az insan okadar iyi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?