İlk 10 gün bende hep çorapla dolandım zaten. ama şimdi çalışmaya başlayınca ayakkabı sıkıntısı doğuyor haliyle. Hepte spor ayakkabı giyemiyorum, açık ayakkabı hiç giymiyorum zatende, babet dediğininde ne kadar kapalı tartışılır işte
hayirli sabahlar guzel topigin guzell insanlariiii
canim cok gecmis olsun allah acil sifalr versin insaalh...is icinde takma bol bol uyuma firsatin olur en azindan dogumdan sonrasina yatirim
ewet dun gece telden girdim ben bakiyom yok dedim heralde telden gorunmuyo meger gercekten gitmis dun beylere cok sitem ettik ondan ahlari tuttu herhal:52"
oooooooooooo kimleri goruyorum bizim kiz gelmis hos geldin nerelerdeydin bi ozet gec bakem dun anlatmissanda silinmis
bel agrin kanamalardan ve rahmin kendini toplamaya calismasindan canim dikkat et ayaklarin usumesin ordan soguk alma cok tehlike olur
hoşbuldum canım dün geçmişi okurken gördüm bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm herşeyin hayırlısı hep sölüyorum zamanında eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin rabbim.sancılarım var muzmutum ha regl oldum ha olucam öle sancı her hafta doktordayım korkudan ama bişi çıkmadı allaha şükür bebek sağlıklı tahlillerdede bişi yok ben hamileliğimi biraz sancılı geçiricem galiba stresmi yapıyorum omu yapıyo anlamadım
heya oyle oldu mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler,,seninde tehlikeli aylar bitti artikin korkma bebek kendine yer aciyodur artik buyuyo annesi ikili test falan yaptin mi?
yaptık allaha şükür bişi çıkmadı ondada ama muzmutum sabah internette bişi gördüm allahım korusun bebek gelişmemiş böle zayıf allahım korusun öle moralim bozuldu sabah sabah allah hayırlı eli ayağı düzgün nasip etsin çok korkuyorum her hamilede oluyomu böle korkular yoksa sadece bendemi ya(((((((
Canım sen biraz streslisin galiba. Ondan bukadar çok kendini dinliyorsun. Yapma bukadar, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın. Ağrılar için ne diyor doktorlar peki? Sen kendini çok dinliyorsun, olur zaten gibimi, yoksa niye ağrın oluyor onumu araştırıyorlar? Önemli olan doktorun ağrılara yaklaşımı. Önemsemiyorsa demekki herkeste oluyor bu ağrıla öyle düşün bence.
yok doktor bişi sölemiyo öle kötü bişi yok allaha şükür ben böle gördükçe allah korusun çok üzülüyorum(
Hamile olduğun için hassaslığın zirve yapmış durumda. Kötü şeyleri çok okuma bence. Takılma öle şeylere. Herkes aynı şeyleri yaşamıyor. Sen güzel düşün, Allaha tevekkül et, yüreğini ferah tut. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Bende kürtajdan sonra kötüydüm biraz. Burda bebeğimi kaybettim konulu yazıları okudukça daha beter oluyordum, benimkide üzücüydü ama daha zor durumda kalanları okudukça onların yerine koyup kendimi daha çok üzüyordum. Vazgeçtim bundan, şimdi bile kolay kolay girip ordan yazı okumuyorum. Sende kötü etkileyenleri okumaktan vazgeç.
kızlar bu testlerden yaptıran varmı? nerde yaptırdınız fiyatı nedir? biliyormusunuz acep? :44:FSH, LH, E2, PRL, T3, T4, TSH
horman testiymiş adetin 3cü günü gidilen :) bende yaptırayım diyorumne testi onlar
horman testiymiş adetin 3cü günü gidilen :) bende yaptırayım diyorum
bende bilmiyordummmben bilmiyorum onu
bende bilmiyordummmdaha 3 ay denedik ama korkuyorum yaaaa... oyüzden hormon testi yaptırayım diyorum.
bende bilmiyordummmdaha 3 ay denedik ama korkuyorum yaaaa... oyüzden hormon testi yaptırayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?