Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

babetler yere sifir hem soguk almaya cok musait hemde kalca icin cok zararli zamanla iskelet yapisinda asinma ve degisiklikler yapiyo doktor oyle demisti bana ben de bir donem kullandim ama bel agrisi oluncaspor ayakkabidan baska bisey giymiyomzaten aksama kadar ayaklarimiz bu bedenimizi tasiyo en buyuk yuk onlarda o yuzden mutlaka destekleyici ayakkabilar giyilmeli.zaten oldumm olasi topuklu hic giyemem hangi ozel gunde giydiysem mutlaka ortasinda cikarmisimdiresimle tanisncada toptan kurtuldum boy meselesi iste

hoşbuldum canım dün geçmişi okurken gördüm bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm herşeyin hayırlısı hep sölüyorum zamanında eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin rabbim.sancılarım var muzmutum ha regl oldum ha olucam öle sancı her hafta doktordayım korkudan ama bişi çıkmadı allaha şükür bebek sağlıklı tahlillerdede bişi yok ben hamileliğimi biraz sancılı geçiricem galiba stresmi yapıyorum omu yapıyo anlamadım

heya oyle oldu mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler,,seninde tehlikeli aylar bitti artikin korkma bebek kendine yer aciyodur artik buyuyo annesi ikili test falan yaptin mi?

heya oyle oldu mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler,,seninde tehlikeli aylar bitti artikin korkma bebek kendine yer aciyodur artik buyuyo annesi ikili test falan yaptin mi?

yaptık allaha şükür bişi çıkmadı ondada ama muzmutum sabah internette bişi gördüm allahım korusun bebek gelişmemiş böle zayıf allahım korusun öle moralim bozuldu sabah sabah allah hayırlı eli ayağı düzgün nasip etsin çok korkuyorum her hamilede oluyomu böle korkular yoksa sadece bendemi ya (((((((

Canım sen biraz streslisin galiba. Ondan bukadar çok kendini dinliyorsun. Yapma bukadar, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın. Ağrılar için ne diyor doktorlar peki? Sen kendini çok dinliyorsun, olur zaten gibimi, yoksa niye ağrın oluyor onumu araştırıyorlar? Önemli olan doktorun ağrılara yaklaşımı. Önemsemiyorsa demekki herkeste oluyor bu ağrıla öyle düşün bence.

seray03 yasini okunmuştur duası yapılmıştır.. Allah kabul etsin inşallah. Amin

yok doktor bişi sölemiyo öle kötü bişi yok allaha şükür ben böle gördükçe allah korusun çok üzülüyorum (

yok doktor bişi sölemiyo öle kötü bişi yok allaha şükür ben böle gördükçe allah korusun çok üzülüyorum (

Hamile olduğun için hassaslığın zirve yapmış durumda. Kötü şeyleri çok okuma bence. Takılma öle şeylere. Herkes aynı şeyleri yaşamıyor. Sen güzel düşün, Allaha tevekkül et, yüreğini ferah tut. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Bende kürtajdan sonra kötüydüm biraz. Burda bebeğimi kaybettim konulu yazıları okudukça daha beter oluyordum, benimkide üzücüydü ama daha zor durumda kalanları okudukça onların yerine koyup kendimi daha çok üzüyordum. Vazgeçtim bundan, şimdi bile kolay kolay girip ordan yazı okumuyorum. Sende kötü etkileyenleri okumaktan vazgeç.

bilwerek okurmuyum ben zaten böle şeylerde pipiriklinin tekiyim haberlere bakıyorum pat karşıma çıkıyo hiç sigara işçmicem artık bitane bile hep süt içicem (

kızlar bu testlerden yaptıran varmı? nerde yaptırdınız fiyatı nedir? biliyormusunuz acep? :44:FSH, LH, E2, PRL, T3, T4, TSH

sagocum işyerinde 6 ayını doldurmuş muydun?
bir de işyerinde kaç kişi çalışıyor 30 ve daha fazla mı?

merhaba kızlar doktordan geldim..9 haftaya rağmen 6 haftalık görünüyor..ayrıca doppler mi neyse daha ayrıntılı ukltrasonmuş sanırım ona girdim..kalp atışı göremedik..hcg değerm 8900 geçen hsfta değeri...doktor bugün bidaha bakalım yükselme varmı dedi..kan verdm..öğleden sonra bakılacak...doktor eğer o da düşük çıkarsa daha ümidimiz yok dedi..ilaçla düşürmeyi denycez o olmazsa doktor alacak....iyiki çok alıştırmamışım kendimi..

merhaba kızlar doktordan geldim..9 haftaya rağmen 6 haftalık görünüyor..ayrıca doppler mi neyse daha ayrıntılı ukltrasonmuş sanırım ona girdim..kalp atışı göremedik..hcg değerm 8900 geçen hsfta değeri...doktor bugün bidaha bakalım yükselme varmı dedi..kan verdm..öğleden sonra bakılacak...doktor eğer o da düşük çıkarsa daha ümidimiz yok dedi..ilaçla düşürmeyi denycez o olmazsa doktor alacak....iyiki çok alıştırmamışım kendimi..

bende bilmiyordummm daha 3 ay denedik ama korkuyorum yaaaa... oyüzden hormon testi yaptırayım diyorum.

canım yaptırdım ben ondan 12 tl gibi bi ücret ya verdim yada hiç vermedim çok birşey tutmuyo adetin 3.günü kan alıyolar sadece o kadar.gittiğin hastahaneye de bağlı ben izmirdeyim burdaki hastanelerde 2li tara ücretsizken bazı yerlerde 320 tl lerden bahsediliyo onu hastahaneye sor.

bende bilmiyordummm daha 3 ay denedik ama korkuyorum yaaaa... oyüzden hormon testi yaptırayım diyorum.

canım yaptırdım ben ondan 12 tl gibi bi ücret ya verdim yada hiç vermedim çok birşey tutmuyo adetin 3.günü kan alıyolar sadece o kadar.gittiğin hastahaneye de bağlı ben izmirdeyim burdaki hastanelerde 2li tara ücretsizken bazı yerlerde 320 tl lerden bahsediliyo onu hastahaneye sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…