canımcım 6 ayın dolmuş olsaydı 30 gün içinde işe iade davası açabilirdin ama şu durumda iş güvencesinden yaralanamadığından işe iade açamazsın. Sadece 2haftalık ihbarını öderler
Ama hamilelik nedeniyle çıkarıldığına dair işyerinden tanıklık yapabilecek arkadaşların varsa 2-4 ay maaşın değerinde kötü niyet tazminatı davası açabilirsin.
inşallah adet olmamda testlerede gerek kalmaz :) kafam rahatlasın diye yapmayı istiyorum.ewet canım kızılay ucuza yapar...
Biz geldikkk :)
kızlar birgün bende buraya bu yazıyı yazabilecekmiyim?? umutsuz vaka gibi hissediyorummm kendimi
öle tabi herseyin hayırlısı ama beni anlıyorsun işteecanım moralini böle bozma bende senin gibi hissediyordum hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor. Her test yapışımda sonucu negatif cıkınca ne kadar köt oluyordum hatırlıyor musun ama hiç ummadığım an hiç beklemedığım an geldi bebişim senin de öle olacak. Rabbim sanada nasip edecek bu duyguyu üzme o tatlı canını olur mu.....
canım benim düzensizdi yeni yeni düzene girdi gibi :) yani 15 nisan, 19mayıs, 17 haziran ve 17 temmuz :) düzenli mi oluyor şimdi bu :))yumurtlama dönemimi netten hesaplıyıp yaptım 2 aydır tık yok
canım iki arkadaş war amaa onlar benden önce çıkartılanlar onların şahitliği kabul olur mu bilemedim şimdi ....
canım yine düzenli sayılır, peki akıntın kasık ağrın olmuyor mu onlardan da anlayabilirsin
canım şahitlerin senin işten çıkarılma konunu bilmesi lazım yani önceden çıktılarsa çok işe yaramaz sanırım :)
canım agrım olmuyor zaten benim adet olacagım zamanda pek agrım olmaz. sadece akıntım fazlaşır ertesi gün felan gelir. aceba ben mi anormalim. 2 günde bir ilişkiye girdiğimizden bazen akıntı oluyor ama ben o akıntıyı farklı yorumluyorum :)))canım yine düzenli sayılır, peki akıntın kasık ağrın olmuyor mu onlardan da anlayabilirsin
canım agrım olmuyor zaten benim adet olacagım zamanda pek agrım olmaz. sadece akıntım fazlaşır ertesi gün felan gelir. aceba ben mi anormalim. 2 günde bir ilişkiye girdiğimizden bazen akıntı oluyor ama ben o akıntıyı farklı yorumluyorum :)))
evet öleymiş ben haziranda smear testi yaptırdım iltihap akıntı varmış. belki oyüzden tuturamadık .fitil kullandım (vagi-flora) bakalım bu ay inşallahhh tuttururuz:) dua edin emii :)canım 2 günde bir de ilişkiye girsen hergün akıntın aynı mı?
yani adetin bitince 2 günde bir de ilişkiye girsen 1-2 gün kuru sonra daha yapışkan ve kıvamlı daha sonra da yumurta akı gibi berrak uzayan sıvı ve ıslaklık hissi veren bir akıntı gelmesi lazım. işte o yumurta akına benzeyen ( çiğ yumurta) yumurtlama olduğunu gösteriyor zaten o da bir kaç gün sürüp bitiyor.
evet öleymiş ben haziranda smear testi yaptırdım iltihap akıntı varmış. belki oyüzden tuturamadık .fitil kullandım (vagi-flora) bakalım bu ay inşallahhh tuttururuz:) dua edin emii :)
evet canım onu duydum fakat kaç derece olması gerekiyor. yarın bi ölçü alim :)inşallah canım bu mübarek günde dualarımız kabul olur. :)
bir de ateş ölçme yöntemiyle de yumurtanın çatlama gününü daha net tespit edebilirsin canım
ateş ölçme daha kesin bu testlerden. Hem adete 2 gün kala sıcaklık düşmezse hamile olduğunu da anlamış olursun test yapmadan , ya da düşerse adet olacağını bilirsin
kızlar kan testi sonucumu aldım 5 gün önce 8901 di....bugün 9802..artmış ama doktor çok az artmış dedi....yarın hastaneye yatış yapıcam..herşey bir yana.ben baştan beri herşeyi soğukkanlılıkla karşılıyorum..bugün doktora sonuçları verirken odada 2 kadın daha vardı arkamda..doktor değerler düşük alıcaz derken,,vahhh vahh uff uf falan diyolar...arkamı dönüp boğazlarını sıkmamak için zor tuttum kendimi...bazen kocaman kadınların halden anlamaması ne kötü...
neyse kızlar iyiyim ben çok şükür,yarınıda sağlıkla atlatırsam çok iyi olacak...duaları sago dışında okuyamadım lekelere güvenemedm..bitince hepsini okuycam inşallahh....
canım arkadaşım herseyin hayırlısı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizlere. herseyin en iyisini rabbim bilir.kızlar kan testi sonucumu aldım 5 gün önce 8901 di....bugün 9802..artmış ama doktor çok az artmış dedi....yarın hastaneye yatış yapıcam..herşey bir yana.ben baştan beri herşeyi soğukkanlılıkla karşılıyorum..bugün doktora sonuçları verirken odada 2 kadın daha vardı arkamda..doktor değerler düşük alıcaz derken,,vahhh vahh uff uf falan diyolar...arkamı dönüp boğazlarını sıkmamak için zor tuttum kendimi...bazen kocaman kadınların halden anlamaması ne kötü...
neyse kızlar iyiyim ben çok şükür,yarınıda sağlıkla atlatırsam çok iyi olacak...duaları sago dışında okuyamadım lekelere güvenemedm..bitince hepsini okuycam inşallahh....
kızlar kan testi sonucumu aldım 5 gün önce 8901 di....bugün 9802..artmış ama doktor çok az artmış dedi....yarın hastaneye yatış yapıcam..herşey bir yana.ben baştan beri herşeyi soğukkanlılıkla karşılıyorum..bugün doktora sonuçları verirken odada 2 kadın daha vardı arkamda..doktor değerler düşük alıcaz derken,,vahhh vahh uff uf falan diyolar...arkamı dönüp boğazlarını sıkmamak için zor tuttum kendimi...bazen kocaman kadınların halden anlamaması ne kötü...
evet canım onu duydum fakat kaç derece olması gerekiyor. yarın bi ölçü alim :)
canım belli bir derecesi yok adetin ilk gününden itibaren ölçüp not alıyorusun internette tablolar var hazır onlara da işleyebilirsin, ayrıca deneme yaptığın günleri ve akıntının durumunu da not alıyorsun böyle bir başlık var orayı okursan daha çok yardımcı olur bir gün ateşin çok fazla düşüyor ve diğer gün birden yükseliyor işte o gün yumurtan çatlamış oluyor. yumurtlamadan sonra da düşmeyip yüksek devam ederse hamilesin demek oluyor.
ama ölçümü her gün aynı saatte yataktan kalkmadan yapmalısın
saol canım sanada hayırlı iftarlar olsun...Kızlar ben çıkıyorum hayırlı iftarlar hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?