Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım hormon tahlilleri bunlar baya da bir pahalı tutar adetin 3. günü yapılıyor doktorun istediyse yaptır bence....
doktorum istemedi canım ben kafama taktım :)) bakalım adet günüm bayrama gelmezse kızılay'a gitcem orda baya ucuzmuş

kızlar şu ovulasyon testleri eczanelerde satılıyor mu acaba? yoksa nette mi satışları biliomusunuz??

eczanede de satılıyor diye biliyorum tatlımm kızlar bu arada yasinlerinizi okuyorummm ya ben bide fenayım bu aralar ayrıca dün bende kocamdan sitem etmiştim dün herkes sitem etmiş sistemm çökmüş kocalarımızın ahı tutmuş heheh DD

sağol canım çok teşekkür ederim ben çok mutlu oldum çıkarıldığım için birde şu hamile iken işten çıkarılamaz yasası ile ilgili bilgi alırsam daha ii olacak benim bir avukatla görüşmem lazım

kızlar ben kaçtım kaynanatörde görümcem var bir saat sonra evine gidicek aman bir dünya sıkıntı biri gidiyor öteki geliyor evi otel gibi kullanıyorum kaç gündür.

neysemmm öpüyorum sizleri Allaha emanet oluun....................................... 5454:

eylül eczanede satılıyo ben 28 tl ye almıştım geçen yıl 14.günümdede çift çizgiyi tam görmüştüm
saol canımmmm bende azönce çıktım eczanelere sordum hiç birinde yok. bir tanesi getirticek yarın sabah inşallahhh 5 tane varmış içinde 25 tl :) bakalım hadi hayırlısıı :)

canım yaa Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.güzel günler gelecek inşallah...

duş alamadım daha evi viledaladımmm :))) şimdi bidee yemeğe girişcemmmmm burası baya sıcakkkkkkkkkkkkk yandımmm yandımmmm bittimm eriyorummm sanki

Biz geldikkk :)

kızlar birgün bende buraya bu yazıyı yazabilecekmiyim?? umutsuz vaka gibi hissediyorummm kendimi

canım daha altı ay olmamıştı martın 19 gibi grmiştim işe yanlış hatırlamıyorsam....

canımcım 6 ayın dolmuş olsaydı 30 gün içinde işe iade davası açabilirdin ama şu durumda iş güvencesinden yaralanamadığından işe iade açamazsın. Sadece 2haftalık ihbarını öderler
Ama hamilelik nedeniyle çıkarıldığına dair işyerinden tanıklık yapabilecek arkadaşların varsa 2-4 ay maaşın değerinde kötü niyet tazminatı davası açabilirsin.

bi dene bakalım ama ovulasyon gününü anlıyosan ve adetlerin düzenliyse çok gerek yok aslında ama elbette yardımı olur.
canım benim düzensizdi yeni yeni düzene girdi gibi :) yani 15 nisan, 19mayıs, 17 haziran ve 17 temmuz :) düzenli mi oluyor şimdi bu :)) yumurtlama dönemimi netten hesaplıyıp yaptım 2 aydır tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…