doktorum istemedi canım ben kafama taktım :)) bakalım adet günüm bayrama gelmezse kızılay'a gitcem orda baya ucuzmuşcanım hormon tahlilleri bunlar baya da bir pahalı tutar adetin 3. günü yapılıyor doktorun istediyse yaptır bence....
canımm benim sagoleram çok geçmş olsunnn Allahhh bebeğine sana seviklerine sağlık sıhat versinn vardır hayır bende tam ales sınavım iyi geçiyodu aksilik gözetmen hatasına çattımm 90 üzeri kesin alır ve hoca olurdum ama hayırlısı sonra bebek haberini aldım :)) unuttum bile :)) kasıma sınavım tekrar var bebeğimle çalışıcamm ve bu arada hamile arkadaşlarım sınavlara giricekseniz bunu ösym bildirin ki ona göre sınavda size farklı izin hakkları doğuyor
ecemcim bitanemmm hayırlısı olsunnnnn mevlam ol der se olur mevlam ne eylerse güzel eyler Rabbimmm hepimize sağlıklı sıhatli bebeişler nasip etsin aminnn
kızlar şu ovulasyon testleri eczanelerde satılıyor mu acaba? yoksa nette mi satışları biliomusunuz??
kızlar şu ovulasyon testleri eczanelerde satılıyor mu acaba? yoksa nette mi satışları biliomusunuz??
saol canımmmm bende azönce çıktım eczanelere sordum hiç birinde yok. bir tanesi getirticek yarın sabah inşallahhh 5 tane varmış içinde 25 tl :) bakalım hadi hayırlısıı :)eylül eczanede satılıyo ben 28 tl ye almıştım geçen yıl 14.günümdede çift çizgiyi tam görmüştüm
kızlar merhaba..doktordan geldim..6 haftalık görünüyor hala...kal atışıda yok..9 haftalık olmalıydı...doktor bikere daha hcg değerine bakacak öğleden sonra çıkacak sonuç....büyük ihtimal alınacak...ilaçla düşürürüz dedi küçük çünkü...eğer düşmezse doktor alacak...iyiki alıştrmamışım kendimi
Allah yardımcınız olsun bacımmmmmmmmduş alamadım daha evi viledaladımmm :))) şimdi bidee yemeğe girişcemmmmm burası baya sıcakkkkkkkkkkkkk yandımmm yandımmmm bittimm eriyorummm sanki
Allah yardımcınız olsun bacımmmmmmmm
canım daha altı ay olmamıştı martın 19 gibi grmiştim işe yanlış hatırlamıyorsam....
Biz geldikkk :)
kızlar birgün bende buraya bu yazıyı yazabilecekmiyim?? umutsuz vaka gibi hissediyorummm kendimi
inşallahh canım. ovulasyon testi sipariş ettim bakalım bununla deyim bide :)inşallah yazarsın canım daha üçüncü ay umudu kaybetmek için çok erken
inşallahh canım. ovulasyon testi sipariş ettim bakalım bununla deyim bide :)
doktorum istemedi canım ben kafama taktım :)) bakalım adet günüm bayrama gelmezse kızılay'a gitcem orda baya ucuzmuş
canım benim düzensizdi yeni yeni düzene girdi gibi :) yani 15 nisan, 19mayıs, 17 haziran ve 17 temmuz :) düzenli mi oluyor şimdi bu :))bi dene bakalım ama ovulasyon gününü anlıyosan ve adetlerin düzenliyse çok gerek yok aslında ama elbette yardımı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?